redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt Atena II Szczegółowy opis projektu domu Atena II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/atenaII Link do projektu: Projekt Atena II Link do zdjęć z realizacji: Realizacje AtenaII Link do obrotu 3D: Obrót 3D Cytuj
Gość DANDI773 Napisano 8 Sierpień 2010 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2010 Budujemy ten domek,jest śliczny )) Cytuj
Redaktor Napisano 9 Sierpień 2010 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2010 Budujemy ten domek,jest śliczny )) Witam Zachęcamy do umieszczania zdjęć z realizacji budowy na naszym forum internetowym oraz do nadesłania ich do naszej pracowni w celu umieszczenia na stronie internetowej, być może w katalogu oraz do wzięcia udziału w konkursie. Szczegóły na stronie https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Cytuj
Gość Jola Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2011 Hej.Nam również bardzo się spodobał ten projekt i chcielibyśmy zacząć budowę.Czy moglibyście podać nam przybliżony koszt tej budowy.Czy cena tego domu jest podobna do kosztorysu z tego projektu? Czy może idzie coś zaoszczędzić?? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
Gość Łukasz Napisano 26 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2011 hej my tez zaczynamy budowe tego domku w tym roku i czy moglibyście podać nam przybliżony koszt tej budowy?pozdrawiam Cytuj
Gość Dominik Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2011 czy możecie mi przesłać jakie Wam wyszły koszty budowy domku i ewentualne fotki (kasiaallegro@vp.pl) planuje wybudować taki domek ale nie wiem jaka jest różnica w kosztorysie projektu a realna przy budowie Cytuj
Gość DANIEL Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2011 hej my tez zaczynamy budowe tego domku w tym roku i czy moglibyście podać nam przybliżony koszt tej budowy?pozdrawiam Cytuj
Gość DANIEL Napisano 13 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Czerwiec 2011 Witam,ja właśnie buduję ten domek (ATENA II) z poddaszem i na chwile obecną wydałem równo 100 tyś bez dach.na dach liczę ok 70 tyś to zależy która ekipa mi będzie robić dach albo ta tańsza,a jak droższa to ok 80 tyś.pozdr i powodzenia:)))plus okna i drzwi oczywiście Cytuj
Gość ewa Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2011 Witam,ja właśnie buduję ten domek (ATENA II) z poddaszem i na chwile obecną wydałem równo 100 tyś bez dach.na dach liczę ok 70 tyś to zależy która ekipa mi będzie robić dach albo ta tańsza,a jak droższa to ok 80 tyś.pozdr i powodzenia:)))plus okna i drzwi oczywiście Cytuj
Gość Monika Napisano 14 Lipiec 2011 Zgłoszenie Napisano 14 Lipiec 2011 Witam!My już jesteśmy w trakcie budowy tego domu.Przygotowujemy się właśnie do stropu i jak do tej pory kosztowało nas to jakieś 86 tys.Domek jest super,wg.mnie ma wszystko to co powinien miec!Pozdrawiam! Cytuj
Gość olek Napisano 25 Lipiec 2011 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2011 czy ktoś na warmiińsko-mazurskim zbudował ten dom bo chciałbym go obejrzeć Cytuj
Gość olek Napisano 25 Lipiec 2011 Zgłoszenie Napisano 25 Lipiec 2011 czy ktoś na warmiińsko-mazurskim zbudował ten dom bo chciałbym go obejrzeć Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Atena II na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość Sabi Napisano 2 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Czerwiec 2014 Witam, jeżeli ktoś wybudował dom i miałby chwilkę czasu,żeby podzielić się ze mną opiniami na temat budowy Podaję swojego maila sabinaa84@interia.pl - czy ktoś budował to w odbiciu lustrzanym? Cytuj
Gość gosc Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2014 Witam, jeżeli ktoś wybudował dom i miałby chwilkę czasu,żeby podzielić się ze mną opiniami na temat budowy Podaję swojego maila sabinaa84@interia.pl - czy ktoś budował to w odbiciu lustrzanym? Witam. My budujemy ten domek. Odbicie lustro.Zapraszam na blog mojaatena2.mojabudowa.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2014 Witam. My budujemy ten domek. Odbicie lustro.Zapraszam na blog mojaatena2.mojabudowa.pl Witam Zachęcamy do umieszczenia zdjęć z realizacji również u nas na forum. Pozdrawiam Cytuj
Gość lukasz radzikowski Napisano 27 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2015 Witam, jeżeli ktoś wybudował dom i miałby chwilkę czasu,żeby podzielić się ze mną opiniami na temat budowy Podaję swojego maila lukaszradzi89@op.pl Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2015 witam mam pytanie czy ktoś wie jaka jest powierzchnia m2 na położenie tynków góra i dół ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi