redakcja Posted April 12, 2010 Report Share Posted April 12, 2010 Projekt Ariel II Szczegółowy opis projektu domu Ariel II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/arielII Link do projektu: Projekt Ariel II Link do zdjęć z realizacji: Realizacje ArielII Link do obrotu 3D: Obrót 3D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 D***Y JEST edit. Dziękujemy za uwagę, prosimy o powstrzymanie się od używania niecenzuralnych słów. Pozdrawiam, Administrator Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted November 20, 2010 Report Share Posted November 20, 2010 Witam serdecznie!Czy ktoś z Państwa budował/buduje ten domek? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dawid Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Witam, przymierzam się do budowy domy wg projektu Ariel II. Czy ktoś jest na etapie realizacji tego projektu i może coś doradzić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ela Posted February 17, 2012 Report Share Posted February 17, 2012 Tak, wlaśnie jestem w trakcie budowy tego domku, tylko z częściowym podpiwniczeniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dawid Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Tak, wlaśnie jestem w trakcie budowy tego domku, tylko z częściowym podpiwniczeniem Ja jestem na etapie wyboru wykonawcy (i nie jest to łatwe) mam pytanie czy robiłaś kosztorys materiałów i robocizny jeśli tak to na jakim pozomie cenowym Ci wyszedł? Mam kilka wycen robocizny i zaskakuje mnie różnica w cenie między najdroższą a najtańszą ofertą praktycznie 100% różnicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Ariel II na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts