mirozo Posted January 29, 2013 Report Share Posted January 29, 2013 PROJEKT TEGO DOMU WYBRALIŚMY W 2011r.NIE ŻAŁUJĘ!!! JEST NAPRAWDĘ ŚWIETNY. poniżej podrzucam linka do galerii. "http://projekt-brygida.blogspot.com"- zdjęcia BRYGIDA III Jak ktoś ma jakieś pytania, to śmiało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aśka Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Byłam u Ciebie na blogu i jak już pisałam super domek!!! Zazdroszczę Ci trochę, że już jesteś na takim fajnym etapie!!! Mam nadzieję, że uda nam się nawiązać kontakt i wymieniać się doświadczeniami... my mamy na razie za sobą parę zmian do projektu i mamy nadzieję ruszyć z budową w maju. Jeżeli możesz podaj swojego maila lub tel. Pozdrwiam i powodzenia. Acha i bardzo fajnie, że umiesciłeś zdjęcia. Szukam już od kilku tygodni i wreszcie udało się. :rolleyes:/> A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirozo Posted March 9, 2013 Author Report Share Posted March 9, 2013 Byłam u Ciebie na blogu i jak już pisałam super domek!!! Zazdroszczę Ci trochę, że już jesteś na takim fajnym etapie!!! Mam nadzieję, że uda nam się nawiązać kontakt i wymieniać się doświadczeniami... my mamy na razie za sobą parę zmian do projektu i mamy nadzieję ruszyć z budową w maju. Jeżeli możesz podaj swojego maila lub tel. Pozdrwiam i powodzenia. Acha i bardzo fajnie, że umiesciłeś zdjęcia. Szukam już od kilku tygodni i wreszcie udało się. /> A. Witaj. Dzięki. Jak przyjeżdżam na działke i patrzę się na niego to sama się buzia śmieje. A co do zdjęć to sam szukałem swego czasu i nic kontretnego nie było. My też zrobiliśmy pare zmian, lae to oczywiście wg uznania pozdrawiam mirozo1982@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo30 Posted March 10, 2013 Report Share Posted March 10, 2013 PROJEKT TEGO DOMU WYBRALIŚMY W 2011r.NIE ŻAŁUJĘ!!! JEST NAPRAWDĘ ŚWIETNY. poniżej podrzucam linka do galerii. "http://projekt-brygida.blogspot.com"- zdjęcia BRYGIDA III Jak ktoś ma jakieś pytania, to śmiało Witam Mam pare pytań, w sumie to całe mnóstwo. Czy mozliwy był by kontakt meilowy ? A galeria - bardzo dobry pomysł! pisad@poczta.onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorota Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 A to nasz dom budowany wedlug tego projektu. Zaczelismy budwe w drugiej polowie 2012 roku a zakonczymy na poczatku 2015. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 30, 2014 Report Share Posted October 30, 2014 A to nasz dom budowany wedlug tego projektu. Zaczelismy budwe w drugiej polowie 2012 roku a zakonczymy na poczatku 2015. Witam Przepraszamy za problemy techniczne z umieszczaniem zdjęć - problem został już rozwiązany. A może przesłałaby Pani zdjęcia na maila na adres projekty@dobredomy.pl - wrzucilibyśmy je na stronę www przy prezentacji projektu Brygida? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted February 5, 2015 Report Share Posted February 5, 2015 A to nasz dom budowany wedlug tego projektu. Zaczelismy budwe w drugiej polowie 2012 roku a zakonczymy na poczatku 2015. Witam serdecznie Także jesteśmy w fakcie budowy Brigidy;) obecnie poszukujemy kamienia elewacyjnego. Nie możemy znaleźć kamieni z oryginalnych rysunków projektowych. Spodobała nam się Wasza elewacja. Czy moglibyście zdradzić więcej szczegółów tj: producent- rodzaj. Mój adres e-mail: giaco3001@yahoo.com Wielkie dzięki Pozdrawiam serdecznie Agnieszka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dorota Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Do elewacji wykorzystaliśmy starą, porozbiórkową cegle z domu, który rozebraliśmy bo nie nadawał się do remontu. Cegła została bardzo dobrze wyselekcjonowana, tak, żeby tworzyła rodzaj mozaiki (są ciemniejsze i jaśniejsze cegły). Efekt jest bardzo ładny. Gdyby chciało się kupić taka cegle to najbardziej chyba przypomina cegle ręcznie formatowaną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts