Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 year later...
Napisano

Witam! Właśnie budujemy Aramisa :) Właściwie to jesteśmy na etapie krycia dachówką. I to tyle co zdołamy zrobić w tym roku:(!!! Chętnie podzielimy się opinią z innymi budującymi Aramisa! Pozdrawiam!

• 1 month later...
Napisano

Witam,

właśnie jesteśmy przy wyborze tego domku.

Jesteśmy ciekawi jak się maja pomieszczenia do rzeczywistości i w ogóle jak sie ma budowa

• 4 weeks later...
Gość zbignew
Napisano

Witam! Właśnie budujemy Aramisa :) Właściwie to jesteśmy na etapie krycia dachówką. I to tyle co zdołamy zrobić w tym roku:(!!! Chętnie podzielimy się opinią z innymi budującymi Aramisa! Pozdrawiam!

Gość zbignew
Napisano

witam jestem zainteresowany zakupem projektu domu aramis przed zakupem chciał bym zobaczyć zdieća z

budowy

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Napisano

Witam, możecie określic orientacyjn koszty budowy, do takiego etapu na jakim jestescie teraz?

Pozdrawiam

Napisano

Hej! Postaram się wyliczyć. My mieliśmy firmę która budowała od 0 po krycie dachu wzieła 30 tyś. Wiadomo robisz coś sam koszty maleją:) Materiał kupowaliśmy na raty więc musze wszystkie faktury podliczyć, zmiany u architekta itp.I może znjde czas i wstawie jakieś fotki :)

Napisano

Witam.Jesteśmy na etapie krycia dachówką. Budujemy także budynek gospodarczy ponieważ w naszym aramisie nie ma kominów wentylacyjnych i kotłowni, zamieniliśmy także garaż na pokój. Dom będzie ogrzewany z budynku gospodarczego.

• 1 month later...
Gość Gość
Napisano

proszę Gość_aneta o napisanie zmian jakich dokonaliście w projekcie, bo bardzo mnie to interesuje. I za kilka fotek będę bardzo wdzieczna! chcę do końca marca zamówić projekt, a to trudna i ważna decyzja (nie jestem pewna 100% do tego projektu), więc każda informacja jest bardzo cenna :) dziękuję !!! :)

Gość przemko
Napisano

proszę Gość_aneta o napisanie zmian jakich dokonaliście w projekcie, bo bardzo mnie to interesuje. I za kilka fotek będę bardzo wdzieczna! chcę do końca marca zamówić projekt, a to trudna i ważna decyzja (nie jestem pewna 100% do tego projektu), więc każda informacja jest bardzo cenna :) dziękuję !!! :)

zapraszam na GG 7136388 udziele wszelkich info, jestem na etapie wstawiania okienek i krycia dachówką :)

Napisano

zapraszam na GG 7136388 udziele wszelkich info, jestem na etapie wstawiania okienek i krycia dachówką :)

Witam,

Zachęcam do umieszczania zdjęć na naszym forum oraz do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Szczegóły już wkrótce na naszej stronie.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
  • 3 months later...
Gość Dariusz
Napisano

Witam! Właśnie jestem na etapie wyboru projektu i na 90% będzie to ARAMIS,chciał bym zobaczyć zdiecia z

budowy i dowiedziec się coś o dokonanych zmianach w projekcie. Jak by była możliwość zobaczyć dom na żywo to chętnie bym z tego skorzystał.Mój email darecki73@op.pl

Z góry dziękuję

• 1 year later...
Napisano

My kupiliśmy projekt Aramis na wiosnę zaczynamy w projekcie zrobimy malutkie zmiany.. jeśli ma ktoś jakieś zdjęcia to bardzo proszę o wysłanie z chęcią zobaczymy jak dom wygląda. joannad24@interia.pl z góry dziękuje

Napisano

Witam! Właśnie budujemy Aramisa :)/> Właściwie to jesteśmy na etapie krycia dachówką. I to tyle co zdołamy zrobić w tym roku:(!!! Chętnie podzielimy się opinią z innymi budującymi Aramisa! Pozdrawiam!

Proszę o przesłanie kilku zdjęć jak wygląda Aramis w stanie surowym, bardzo jesteśmy ciekawi.. moja poczta joannad24@interia.pl z góry bardzo dziękuje