redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt Aramis Szczegółowy opis projektu domu Aramis znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/aramis Link do projektu: Projekt Aramis Link do zdjęć z realizacji: Realizacje Aramis Link do obrotu 3D: Obrót 3D Cytuj
Gość Gość Napisano 14 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2011 Witam ! Czy ktos wie cos wiecej o tym projekcie Aramis ? Cytuj
Gość aneta Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2011 Witam! Właśnie budujemy Aramisa Właściwie to jesteśmy na etapie krycia dachówką. I to tyle co zdołamy zrobić w tym roku:(!!! Chętnie podzielimy się opinią z innymi budującymi Aramisa! Pozdrawiam! Cytuj
Gość antka Napisano 16 Sierpień 2011 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2011 Właśnie kryjemy Aramisa. Małopolska Cytuj
Gość Ewelina Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2011 Witam, właśnie jesteśmy przy wyborze tego domku. Jesteśmy ciekawi jak się maja pomieszczenia do rzeczywistości i w ogóle jak sie ma budowa Cytuj
Gość zbignew Napisano 1 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2011 Witam! Właśnie budujemy Aramisa Właściwie to jesteśmy na etapie krycia dachówką. I to tyle co zdołamy zrobić w tym roku:(!!! Chętnie podzielimy się opinią z innymi budującymi Aramisa! Pozdrawiam! Cytuj
Gość zbignew Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2011 witam jestem zainteresowany zakupem projektu domu aramis przed zakupem chciał bym zobaczyć zdieća z budowy Cytuj
Gość zbignew Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2011 Witam ! Czy ktos wie cos wiecej o tym projekcie Aramis ? Cytuj
Gość Arek Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2012 Witam! Właśnie budujemy Aramisa Właściwie to jesteśmy na etapie krycia dachówką. I to tyle co zdołamy zrobić w tym roku:(!!! Chętnie podzielimy się opinią z innymi budującymi Aramisa! Pozdrawiam! Witam, możecie określic orientacyjn koszty budowy, do takiego etapu na jakim jestescie teraz?Pozdrawiam Cytuj
Gość aneta Napisano 24 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2012 Hej! Postaram się wyliczyć. My mieliśmy firmę która budowała od 0 po krycie dachu wzieła 30 tyś. Wiadomo robisz coś sam koszty maleją Materiał kupowaliśmy na raty więc musze wszystkie faktury podliczyć, zmiany u architekta itp.I może znjde czas i wstawie jakieś fotki Cytuj
Gość iwona Napisano 29 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2012 Witam.Jesteśmy na etapie krycia dachówką. Budujemy także budynek gospodarczy ponieważ w naszym aramisie nie ma kominów wentylacyjnych i kotłowni, zamieniliśmy także garaż na pokój. Dom będzie ogrzewany z budynku gospodarczego. Cytuj
Gość Gość Napisano 2 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Marzec 2012 proszę Gość_aneta o napisanie zmian jakich dokonaliście w projekcie, bo bardzo mnie to interesuje. I za kilka fotek będę bardzo wdzieczna! chcę do końca marca zamówić projekt, a to trudna i ważna decyzja (nie jestem pewna 100% do tego projektu), więc każda informacja jest bardzo cenna dziękuję !!! Cytuj
Gość przemko Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2012 proszę Gość_aneta o napisanie zmian jakich dokonaliście w projekcie, bo bardzo mnie to interesuje. I za kilka fotek będę bardzo wdzieczna! chcę do końca marca zamówić projekt, a to trudna i ważna decyzja (nie jestem pewna 100% do tego projektu), więc każda informacja jest bardzo cenna dziękuję !!! zapraszam na GG 7136388 udziele wszelkich info, jestem na etapie wstawiania okienek i krycia dachówką Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2012 zapraszam na GG 7136388 udziele wszelkich info, jestem na etapie wstawiania okienek i krycia dachówką Witam,Zachęcam do umieszczania zdjęć na naszym forum oraz do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Szczegóły już wkrótce na naszej stronie. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Aramis na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość Dariusz Napisano 4 Lipiec 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Lipiec 2012 Witam! Właśnie jestem na etapie wyboru projektu i na 90% będzie to ARAMIS,chciał bym zobaczyć zdiecia z budowy i dowiedziec się coś o dokonanych zmianach w projekcie. Jak by była możliwość zobaczyć dom na żywo to chętnie bym z tego skorzystał.Mój email darecki73@op.pl Z góry dziękuję Cytuj
Gość Asik Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2013 My kupiliśmy projekt Aramis na wiosnę zaczynamy w projekcie zrobimy malutkie zmiany.. jeśli ma ktoś jakieś zdjęcia to bardzo proszę o wysłanie z chęcią zobaczymy jak dom wygląda. joannad24@interia.pl z góry dziękuje Cytuj
Gość aska Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2013 Witam! Właśnie budujemy Aramisa :)/> Właściwie to jesteśmy na etapie krycia dachówką. I to tyle co zdołamy zrobić w tym roku:(!!! Chętnie podzielimy się opinią z innymi budującymi Aramisa! Pozdrawiam! Proszę o przesłanie kilku zdjęć jak wygląda Aramis w stanie surowym, bardzo jesteśmy ciekawi.. moja poczta joannad24@interia.pl z góry bardzo dziękuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi