redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt Amon Szczegółowy opis projektu domu Amon znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/amon Link do projektu: Projekt Amon Cytuj
Gość Gość Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2010 Bardzo mi sie ten domek podoba, jest funkcjonalny i ciekawy Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2010 Ładny dom ja moge sobie tylko pomarzyć z moim narzyczonym. Projekt ogólnie bardzo ładny. Cytuj
Gość Gość Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2011 A my jesteśmy w trakcie realizacji, bardzo się cieszymy z tego domku! Cytuj
Gość Piotr Napisano 17 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2011 A my jesteśmy w trakcie realizacji, bardzo się cieszymy z tego domku! Witajcie Ja również z żona myślimy o tym projekcie byłbym bardzo wdzięczny gdybyście się podzielili jakimiś informacjami np koszty budowy, zmiany jakie poczyniliście w projekcie i tym podobne Jeśli znajdziecie chwilkę czasu napiszcie proszę na piotrn@poczta.onet.eu Aneta i Piotr Cytuj
Gość Marta Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2012 A my jesteśmy w trakcie realizacji, bardzo się cieszymy z tego domku! Cytuj
Gość Klara Napisano 23 Styczeń 2012 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2012 Ładny dom ja moge sobie tylko pomarzyć z moim narzyczonym. Projekt ogólnie bardzo ładny. Zastanawimy sie z mężem nad budową tego domku jeżeli moglibyście podać nam relny koszt budowy tego domku byłabym wdzięczna martusiakriger@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 30 Marzec 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Amon na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość iwona Napisano 3 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2013 Zastanawimy sie z mężem nad budową tego domku jeżeli moglibyście podać nam relny koszt budowy tego domku byłabym wdzięczna martusiakriger@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi