Redaktor Napisano 6 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2012 Projekt domu Atreusz III Szczegółowy opis projektu domu Atreusz III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/atreuszIII Link do projektu: Projekt Atreusz III Cytuj
Gość Gość Napisano 5 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Lipiec 2014 Witam.Czy można pomniejszyć gabinet np. o 2m i oddzielić na garderobę?Podoba mi się ten projekt,choć brakuje mi garderoby.Proszę o odpowiedz. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Lipiec 2014 Zgłoszenie Napisano 7 Lipiec 2014 Witam.Czy można pomniejszyć gabinet np. o 2m i oddzielić na garderobę?Podoba mi się ten projekt,choć brakuje mi garderoby.Proszę o odpowiedz. Witam, Można wydzielić małe pomieszczenie. Należy pamiętać przy tym o doprojektowaniu wentylacji. W projekcie zaplanowano dużą szafę wnękową w strefie wejściowej- w korytarzu. Dodatkowo na parterze znajduje się duże pomieszczenie gospodarcze, które oprócz funkcji kotłowni spełniać może również funkcję garderoby. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wiesiek Napisano 3 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2014 była by możliwość zamówienia projektu atreusz nowy III, wersja projektu aatreusz nowy bez garażu Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 4 Sierpień 2014 była by możliwość zamówienia projektu atreusz nowy III, wersja projektu aatreusz nowy bez garażu Witam Projekt Atreusz Nowy III nadal jest koncepcją. Oznacza to, że można go zamówić, jednak termin oczekiwania na dokuemtnację do niego wynosi obecnie około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2014 Witam. Czy czas oczekiwania na dokumentację nadal wynosi ok 6 tygodni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Napisano 8 Wrzesień 2014 Witam. Czy czas oczekiwania na dokumentację nadal wynosi ok 6 tygodni? Witam Atreusz III jest już projektem gotowym - oznacza to, że jest dostępny "od ręki". Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2014 Czy można zamontować piec na paliwo stałe i czy można wstawić drzwi zewnętrzne do pom. gospodarczego z boku domu? I czy jest opcja pokrycia domu blachodachówką? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2014 Czy można zamontować piec na paliwo stałe i czy można wstawić drzwi zewnętrzne do pom. gospodarczego z boku domu? I czy jest opcja pokrycia domu blachodachówką? Witam W projekcie Atreusz III można zastosować ogrzewanie na paliwo stałe - proszę tylko sprawdzić zalecenia producenta wybranego modelu pieca co do ewentualnych minimalnych wymiarów pomieszczenia przeznaczonego na kotłownię. Drzwi zewnętrzne do kotłowni można doprojektować w ramach adaptacji projektu. Więźba dachowa w domu Atreusz III wyliczona została na obciążenie dachówką - nie wyklucza to możliwości zastosowania blacho dachówki na pokrycie dachu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Paweł Napisano 14 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 14 Styczeń 2015 witam czy mogę otrzymać szegółowe rysunki ATREUSZ III na e-mail domarp@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2015 witam czy mogę otrzymać szegółowe rysunki ATREUSZ III na e-mail domarp@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 23 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Styczeń 2015 Witam. Mogę otrzymać szczegółowy kosztorys tego projektu na okres pierwszego kwartału 2015r.??? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2015 Witam. Mogę otrzymać szczegółowy kosztorys tego projektu na okres pierwszego kwartału 2015r.??? Witam Aktualnie opracowując kosztorysy korzystamy z baz cenowych z IV kwartału 2014r - nowsze będą dostępne na rynku po zakończeniu I kwartału 2015r. Jeśli zamówi Pan u nas kosztorys do projektu, to możemy na wyraźne życzenie zaktualizować go do obecnie dostępnych cenników. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2015 Witam Aktualnie opracowując kosztorysy korzystamy z baz cenowych z IV kwartału 2014r - nowsze będą dostępne na rynku po zakończeniu I kwartału 2015r. Jeśli zamówi Pan u nas kosztorys do projektu, to możemy na wyraźne życzenie zaktualizować go do obecnie dostępnych cenników. Pozdrawiam Witam. A jak i gdzie mogę zamówić ten kosztorys i ile to będzie kosztowało ??? Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 26 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Styczeń 2015 Witam Aktualnie opracowując kosztorysy korzystamy z baz cenowych z IV kwartału 2014r - nowsze będą dostępne na rynku po zakończeniu I kwartału 2015r. Jeśli zamówi Pan u nas kosztorys do projektu, to możemy na wyraźne życzenie zaktualizować go do obecnie dostępnych cenników. Pozdrawiam A czy jest mozliwość dokonania niektórych zmian w projekcie ??? I jakie są koszty tej zmiany ??? Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 Witam. A jak i gdzie mogę zamówić ten kosztorys i ile to będzie kosztowało ??? Pozdrawiam Witam Kosztorys do projektu można zamówić telefonicznie, mailowo bądź wypełniając gotowy formularz na stronie www dostępny w zakładce "sklep". Cena kosztorysu zależy od jego zakresu: kosztorys stanu surowego zamkniętego kosztuje 74zł, kosztorys do stanu wykończonego 305zł (+ koszt przesyłki) Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2015 A czy jest mozliwość dokonania niektórych zmian w projekcie ??? I jakie są koszty tej zmiany ??? Witam Wykaz zmian dopuszczalnych w projekcie znajdzie Pan na naszej stronie www pod adresem https://www.dobredomy.pl/informacje/dopuszczalne-zmiany-w-projekcie/ . Na zmiany spoza tego zakresu wystawiamy nieodpłatnie indywidualną pisemna zgodę. Zmiany można nanieść na projekt na dwa sposoby: zlecić naszym architektom (koszt zależny od rodzaju i zakresu zmian) lub w ramach adaptacji projektu (wówczas koszt ustala się z architektem adaptującym). Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2015 Witam. Gdzie można osobiście odebrać kosztorys ??? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2015 Witam. Gdzie można osobiście odebrać kosztorys ??? Pozdrawiam Witam Nasza Pracownia mieści się we Wrocławiu przy ulicy Strzegomskiej 2-4. Zapraszamy w godzinach 8-16, od poniedziałku do piątku. Najlepiej proszę wcześniej przedzwonić, abyśmy mogli przygotować dla Pana niezbędne materiały. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Jakie są wymiary przednich okien domu. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Kwiecień 2015 Jakie są wymiary przednich okien domu. Dziękuję Witam Proszę podać adres mailowy - podeślę rysunki ze szczegółowymi wymiarami okien. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2015 Witam. Czy istnieje projekt Atreusza z podpiwniczeniem? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2015 Witam. Czy istnieje projekt Atreusza z podpiwniczeniem? Witam NIe mamy gotowej wersji projektu Atreusz z piwnicą - można jednak piwnice doprojektować na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 9 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Wrzesień 2016 Witam, zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu domu Atreusz III (lukasz.galik@wp.pl). Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Wrzesień 2016 Witam, zwracam się z uprzejmą prośbą o przesłanie szczegółowych rysunków i kosztorysu domu Atreusz III (lukasz.galik@wp.pl). Pozdrawiam Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi