Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Alma

redakcja
 Share

Recommended Posts

• 1 month later...
Guest Marcin

Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. chciałem zapytać czy jest ktoś w stanie udostępnić jakies blizsze informacje typu orientacyjne koszty budowy, zdjęcia. Jesli ktoś buduje lub zbudował ten dom prosze o kontakt mnbrzoz@wp.pl. Z góry dziekuje.

• 1 year later...
Guest HugoRafi

Witam Marcion no ja buduje ten domek mam go postawionego na dzien dzisiejszy w surowym stanie z prtzykrytym dachem mam.Musisz sie liczyc z tym ze tyen dom to nie sa male koszta

Witam Marcion no ja buduje ten domek mam go postawionego na dzien dzisiejszy w surowym stanie z prtzykrytym dachem mam.

Musisz sie liczyc z tym ze tyen dom to nie sa male koszta

Witam,

Zachęcam do umieszczania zdjęć z realizacji na naszym forum oraz wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Na autorów najlepszych zdjęć czekają atrakcyjne nagrody.

Pozdrawiam

Witam,

Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Alma na naszym forum.

Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym.

Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!!

Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU!

Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Guest HugoRafi

Witaj czy posiadasz może zestawienie materialów dla tego domku?

OPISZE MNIEJ WIECEJ GDYSZ JESTEM PO ZA POLSKA A WSZYSTKO MAM W POLSCE to jest zestawienie moje jakie ja chcialem typowo miec

-sciany z pustaka ytong 24 do nich zakladac bede styropian 10 o najlepszych parametrach jakie sa obecnie dostepne na polskim rynku

-strop betonowy jak nie przekrecilem nazwy to chyba teriwa albo cos podobnego ten ukladany z garow i belek

-drewno w systemie naturalnym nie wiazarach

-dach nie deskowany tylko membrana

-dachowka robena jesienny lisc[czarno brazowa]

-rolety w calym domu na pilota

-okna veka alphalain90 z 3 szybami

-kominy nie pamietam firmy te gotowe ukladane plus klinkier czarny

-Posadzki slepe 4-6cm styropian 15cm plus zlotko plus siadka plus ogrzewanie podlogowe posadzka gotowa 5 cm

Jak znajde wiecej czasu wolnego to wstawie kilka fotek

• 2 months later...

Witam! Czy ktoś z was mógłby powiedzieć gdzie mieszka i czy była by możliwość zobaczenia domku na żywo? Ja jestem na etapie kupna działki i wyboru projektu i prawie na 100% będzie to alma.

Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. chciałem zapytać czy jest ktoś w stanie udostępnić jakies blizsze informacje typu orientacyjne koszty budowy, zdjęcia. Jesli ktoś buduje lub zbudował ten dom prosze o kontakt mnbrzoz@wp.pl. Z góry dziekuje.

witam my również zakupiliśmy projekt alma mamy pozwolenie na budowe zaczynamy w tym roku, proszę o przyblizoną kwote stanu surowego

Witam

MY JESTEŚMY NA ETAPIE INSTALACJI MOGE POWIEDZIEĆ ŻE KOSZT STANU SUROWEGO JEST DUŻY NAPEWNO 300TYS. BUDUJĄC Z FIRMA, POSIADAMY WIELE ZDJĘC Z BUDOWY ORAZ MOŻEMY POWIEDZIEC COS NA TEMAT WAD TEGO DOMU JEŻELI JESTEŚCIE ZAINTERESOWANI PISZCIE NA MAILA przemyslaw_stp@vp.pl pozdrawiam i powodzenia przy realizacji projektu

• 1 month later...

Wityam Panstwa

a ja wlasnie jestem ciekaw tych wad! jakie ma ten projekt

dlatego ze ja pracuje w budownictwie parenascie juz lat robie ten dom ,lecz przyznaje sie ze nbie zauwarzylem zadnych wad.!!!Pisalem do Pnstwa na mail ale zadnej odpowiedzi nie dostalem.pozdrawiam

okolice Kalisza wielkopolska

a dokładnie gdzie koło Kalisza? Ja mieszkam w Lubinie na Dolnym Śląsku. Proszę o kontakt na maila mkow85@gmail.com .Chętnie bym domek obejrzał przed budową.

• 2 weeks later...
  • 9 months later...
Witam wszystkich zainteresowanych projektem Alma Czy ktos z panstwa robi w tym domu ogrzewanie podlogowe tylko???? I czy robil lub ma ktos projekt wlasnie ogrzewania podlogowego????

• 1 month later...
  • 7 months later...
  • 6 months later...
Guest Krzysztof

Witam. Domek kończony jest w okolicach Wrocławia. Parę pomysłów mam do zmiany:) Niedługo zamieszczę zdjęcia z realizacji.

Witam cię Marto. Również jestem zainteresowany kupieniem tego projektu, Czy mogłabyś mi podesłać jakieś zdjęcia z realizacji bardzo bym był wdzięczny, a tak w ogóle to bym chętnie porozmawiał. Mój mail kristoferbbb@wp.pl. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Krzysztof

• 2 weeks later...
Guest Łukasz

Witam serdecznie.  Czy można się dołączyć do prośby o zdjęcia z budowy i jaki jest koszt domku do stanu by można się wprowadzić??? Bardzo proszę o kontakt gdyż jestem zainteresowany budową tego domku proszę o kontakt na marciszewski.lukasz@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.