redakcja Napisano 12 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2010 Projekt domu Alma Szczegółowy opis projektu domu Alma znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/alma Link do projektu: Projekt Alma Cytuj
Gość Marcin Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2010 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. chciałem zapytać czy jest ktoś w stanie udostępnić jakies blizsze informacje typu orientacyjne koszty budowy, zdjęcia. Jesli ktoś buduje lub zbudował ten dom prosze o kontakt mnbrzoz@wp.pl. Z góry dziekuje. Cytuj
Gość HugoRafi Napisano 25 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2012 Witam Marcion no ja buduje ten domek mam go postawionego na dzien dzisiejszy w surowym stanie z prtzykrytym dachem mam.Musisz sie liczyc z tym ze tyen dom to nie sa male koszta Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2012 Witam Marcion no ja buduje ten domek mam go postawionego na dzien dzisiejszy w surowym stanie z prtzykrytym dachem mam. Musisz sie liczyc z tym ze tyen dom to nie sa male koszta Witam,Zachęcam do umieszczania zdjęć z realizacji na naszym forum oraz wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Na autorów najlepszych zdjęć czekają atrakcyjne nagrody. Pozdrawiam Cytuj
Gość ewa Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 26 Marzec 2012 witam my również zakupiliśmy projekt alma mamy pozwolenie na budowe zaczynamy w tym roku, proszę o przyblizoną kwote stanu surowego Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Napisano 28 Marzec 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Alma na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość tomasz Napisano 5 Maj 2012 Zgłoszenie Napisano 5 Maj 2012 witam.koszt stanu surowego to ok. 300tyś Cytuj
Gość HugoRafi Napisano 3 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2012 ja za kilka dni wstawiam okna z roletami stan do tej pory to nie cale 200tys Cytuj
Gość Gość Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2012 ja za kilka dni wstawiam okna z roletami stan do tej pory to nie cale 200tys Witaj czy posiadasz może zestawienie materialów dla tego domku? Cytuj
Gość HugoRafi Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2012 Witaj czy posiadasz może zestawienie materialów dla tego domku? OPISZE MNIEJ WIECEJ GDYSZ JESTEM PO ZA POLSKA A WSZYSTKO MAM W POLSCE to jest zestawienie moje jakie ja chcialem typowo miec -sciany z pustaka ytong 24 do nich zakladac bede styropian 10 o najlepszych parametrach jakie sa obecnie dostepne na polskim rynku -strop betonowy jak nie przekrecilem nazwy to chyba teriwa albo cos podobnego ten ukladany z garow i belek -drewno w systemie naturalnym nie wiazarach -dach nie deskowany tylko membrana -dachowka robena jesienny lisc[czarno brazowa] -rolety w calym domu na pilota -okna veka alphalain90 z 3 szybami -kominy nie pamietam firmy te gotowe ukladane plus klinkier czarny -Posadzki slepe 4-6cm styropian 15cm plus zlotko plus siadka plus ogrzewanie podlogowe posadzka gotowa 5 cm Jak znajde wiecej czasu wolnego to wstawie kilka fotek Cytuj
HugoRafi Napisano 12 Listopad 2012 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2012 Witaj czy posiadasz może zestawienie materialów dla tego domku? opiasze jak znajdetroche wolnego czasu 1 Cytuj
Gość mkow Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2013 Witam! Czy ktoś z was mógłby powiedzieć gdzie mieszka i czy była by możliwość zobaczenia domku na żywo? Ja jestem na etapie kupna działki i wyboru projektu i prawie na 100% będzie to alma. Cytuj
Gość jimek Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2013 Witam. Jestem zainteresowany kupnem tego projektu. chciałem zapytać czy jest ktoś w stanie udostępnić jakies blizsze informacje typu orientacyjne koszty budowy, zdjęcia. Jesli ktoś buduje lub zbudował ten dom prosze o kontakt mnbrzoz@wp.pl. Z góry dziekuje. Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2013 witam my również zakupiliśmy projekt alma mamy pozwolenie na budowe zaczynamy w tym roku, proszę o przyblizoną kwote stanu surowego Witam MY JESTEŚMY NA ETAPIE INSTALACJI MOGE POWIEDZIEĆ ŻE KOSZT STANU SUROWEGO JEST DUŻY NAPEWNO 300TYS. BUDUJĄC Z FIRMA, POSIADAMY WIELE ZDJĘC Z BUDOWY ORAZ MOŻEMY POWIEDZIEC COS NA TEMAT WAD TEGO DOMU JEŻELI JESTEŚCIE ZAINTERESOWANI PISZCIE NA MAILA przemyslaw_stp@vp.pl pozdrawiam i powodzenia przy realizacji projektu Cytuj
HugoRafi Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2013 Wityam Panstwa a ja wlasnie jestem ciekaw tych wad! jakie ma ten projekt dlatego ze ja pracuje w budownictwie parenascie juz lat robie ten dom ,lecz przyznaje sie ze nbie zauwarzylem zadnych wad.!!!Pisalem do Pnstwa na mail ale zadnej odpowiedzi nie dostalem.pozdrawiam Cytuj
HugoRafi Napisano 27 Marzec 2013 Zgłoszenie Napisano 27 Marzec 2013 Witam! Czy ktoś z was mógłby powiedzieć gdzie mieszka i czy była by możliwość zobaczenia domku na żywo? Ja jestem na etapie kupna działki i wyboru projektu i prawie na 100% będzie to alma. okolice Kalisza wielkopolska Cytuj
Gość mkow Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2013 okolice Kalisza wielkopolska a dokładnie gdzie koło Kalisza? Ja mieszkam w Lubinie na Dolnym Śląsku. Proszę o kontakt na maila mkow85@gmail.com .Chętnie bym domek obejrzał przed budową. Cytuj
HugoRafi Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2013 Witam wszystkich zainteresowanych projektem Alma Czy ktos z panstwa robi w tym domu ogrzewanie podlogowe tylko???? I czy robil lub ma ktos projekt wlasnie ogrzewania podlogowego???? Cytuj
Gość Gość Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Styczeń 2014 Witam wszystkich zainteresowanych projektem Alma Czy ktos z panstwa robi w tym domu ogrzewanie podlogowe tylko???? I czy robil lub ma ktos projekt wlasnie ogrzewania podlogowego???? Cytuj
Gość Marta Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2014 Witam. Domek kończony jest w okolicach Wrocławia. Parę pomysłów mam do zmiany:) Niedługo zamieszczę zdjęcia z realizacji. Cytuj
Gość maria Napisano 28 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2014 Jak długo budują taki domek np, Alma Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2014 Jak długo budują taki domek np, Alma Witam Ze swoim pytaniem musi się Pani zgłosić do jakiejś lokalnej firmy wykonawczej - my nie zajmujemy się budową domów, więc ciężko jest nam podać chociażby szacunkowy czas trwania budowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 25 Maj 2015 Witam. Domek kończony jest w okolicach Wrocławia. Parę pomysłów mam do zmiany:) Niedługo zamieszczę zdjęcia z realizacji. Witam cię Marto. Również jestem zainteresowany kupieniem tego projektu, Czy mogłabyś mi podesłać jakieś zdjęcia z realizacji bardzo bym był wdzięczny, a tak w ogóle to bym chętnie porozmawiał. Mój mail kristoferbbb@wp.pl. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj
HugoRafi Napisano 26 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Maj 2015 Witam wszystkich ja jestem na etapie konczenia plytek i gipsowania. Moge podeslac zdjec pare ale dopiero w najblizszym czasie tez mam naniesione w środku zmiany.pozdrawiam. Cytuj
Gość Łukasz Napisano 7 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 7 Czerwiec 2015 Witam serdecznie. Czy można się dołączyć do prośby o zdjęcia z budowy i jaki jest koszt domku do stanu by można się wprowadzić??? Bardzo proszę o kontakt gdyż jestem zainteresowany budową tego domku proszę o kontakt na marciszewski.lukasz@wp.pl. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi