Redaktor Napisano 17 Październik 2012 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2012 Projekt domu Atlanta II Szczegółowy opis projektu domu Atlanta II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/atlantaII Link do projektu: Projekt Atlanta II Cytuj
Gość Robert Napisano 17 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2014 Witam, chciałem się dowiedzieć czy można zrobić taką zmianę mianowicie: zamiast bocznego balkonu zabudować w tym miejscu konstrukcję dachu czyli wciąć go w wykusz oraz przedłużyć kawałek dachu powiedzmy o metr nad wnęką (za wykuszem). Mógłbym dostać wymiary pomieszczeń? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2014 Witam, chciałem się dowiedzieć czy można zrobić taką zmianę mianowicie: zamiast bocznego balkonu zabudować w tym miejscu konstrukcję dachu czyli wciąć go w wykusz oraz przedłużyć kawałek dachu powiedzmy o metr nad wnęką (za wykuszem). Mógłbym dostać wymiary pomieszczeń? Witam Proszę o podanie adresu mailowego na który udzielimy odpowiedzi oraz prześlemy szczegółowe rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2014 co z wymiarami pomieszczeń? Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2014 co z wymiarami pomieszczeń? Witam Proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl - prześlemy Panu szczegółowo zwymiarowane rysunki dla domu Atlanta II. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2015 Witam, czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu i szczegółowych wymiarów pomieszczeń na adres mailowy a.m.rutkowski@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2015 Witam, czy mogę prosić o przesłanie kosztorysu i szczegółowych wymiarów pomieszczeń na adres mailowy a.m.rutkowski@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magdalena Napisano 20 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 20 Październik 2015 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów i wysokości pomieszczeń na adres mailowy magdalena.konieczny90@gmail.com Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 Witam, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych wymiarów i wysokości pomieszczeń na adres mailowy magdalena.konieczny90@gmail.com Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Jan Róg Napisano 30 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Listopad 2015 Witam.Prosil bym o podanie długosci krokwi dachowych najdłuzszych oraz przyblizona ilosc przy kryciu dachowka.Mam mozliwosc okazyjnie kupic drewno i prosil bym o w miare szybka odpowiedz.Dziekuje Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Grudzień 2015 Witam.Prosil bym o podanie długosci krokwi dachowych najdłuzszych oraz przyblizona ilosc przy kryciu dachowka.Mam mozliwosc okazyjnie kupic drewno i prosil bym o w miare szybka odpowiedz.Dziekuje Pozdrawiam. Witam Prosiłabym o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl - prześlemy Panu zestawienie elementów więźby dachowej. Jednak nie zalecamy zamawiania więźby dachowej przed dokonaniem adaptacji projektu - wymiary elementów więźby mogą ulec zmianie. Pozdrawiam Cytuj
Gość MISZA Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Grudzień 2015 Bardzo proszę o wysłanie rzutów, przekroju i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów i orientacyjne koszty budowy tego domu na e-mail: jabol1983@gmail.com z góry bardzo dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Grudzień 2015 Bardzo proszę o wysłanie rzutów, przekroju i wymiarów pomieszczeń oraz zestawienia materiałów i orientacyjne koszty budowy tego domu na e-mail: jabol1983@gmail.com z góry bardzo dziękuje. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość1 Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2016 Witam! Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rzutów i przekrojów dla tego projektu na adres: m_angelika@wp.pl dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2016 Witam! Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rzutów i przekrojów dla tego projektu na adres: m_angelika@wp.pl dziękuję i pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość1 Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2016 Witam! Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rzutów i przekrojów dla tego projektu na adres: m_angelika@wp.pl dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2016 Witam! Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rzutów i przekrojów dla tego projektu na adres: m_angelika@wp.pl dziękuję i pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość1 Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2016 Witam! Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rzutów i przekrojów dla tego projektu na adres: m_angelika@wp.pl dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2016 Witam! Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rzutów i przekrojów dla tego projektu na adres: m_angelika@wp.pl dziękuję i pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość1 Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2016 Witam! Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rzutów i przekrojów dla tego projektu na adres: m_angelika@wp.pl dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 23 Maj 2016 Witam! Bardzo proszę o wysłanie szczegółowych rzutów i przekrojów dla tego projektu na adres: m_angelika@wp.pl dziękuję i pozdrawiam! Witam Materiały wysłałam już trzykrotnie - we wtorek, czwartek i dzisiaj. Proszę sprawdzić w takim razie, czy skrzynka nie jest przepełniona, bądź czy podany adres mailowy jest prawidłowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Robert Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2016 Witam, Czy istnieje możliwość następujących zmian w projekcie: -obrócenie schodów, tak aby zawijały się nad spiżarnią -zamiana układu pomieszczeń na piętrze, tak jakby lustrzane odbicie w pionie, tzn. łazienka na górze nad łazienką na dole Proszę również o podanie wysokości ścianki kolankowej. Mail: ricowaw@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Listopad 2016 Witam, Czy istnieje możliwość następujących zmian w projekcie: -obrócenie schodów, tak aby zawijały się nad spiżarnią -zamiana układu pomieszczeń na piętrze, tak jakby lustrzane odbicie w pionie, tzn. łazienka na górze nad łazienką na dole Proszę również o podanie wysokości ścianki kolankowej. Mail: ricowaw@o2.pl Witam Zapytania przekazałam do architektów - proszę oczekiwać odpowiedzi na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Wojciech Napisano 11 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2017 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz zestawienia materiałów do projektu atlanta II na adres wkrol1985@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi