Dobre Domy Posted April 12, 2012 Report Posted April 12, 2012 Witam, Zawsze jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy, a że jestem na etapie szukania wykonawcy kuchni to mam prośbę. Może ktoś może mi polecić jakąś sprawdzona firmę w rejonie Wrocławia lub najbliższej okolicy? Na razie miałam na oku dwie firmy, ale jedna z nich robiła montaż u znajomych przez 8 miesięcy( a bo listwy za pomnieli, a bo...), więc została skreślona z listy. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Quote
podolska Posted February 8, 2019 Report Posted February 8, 2019 Też szukam teraz zawodowca od montażu kuchni, jednak podobnie jak u Ciebie historie znajomych nie napawają optymizmem Mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej, mam nadzieję że coś znajdę Quote
Marianna Mira Posted April 9, 2021 Report Posted April 9, 2021 Nie pomogę polecając konkretną firmę, ale może spróbujesz urządzić sama? Na necie jest dużo tekstów o tym, jak się zabrać do tego, np. taki, może akurat coś Cię zainspiruje? Quote
Recommended Posts