Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Azalia VIII

Dobre Domy
 Share

Recommended Posts

Guest Paula

Witam, czy w najbliższym czasie będzie dostępny wstępny kosztorys kosztów budowy? Proszę również o przesłanie szczegółów projektu Azalia VIII na adres e-mail: silmeenkeli@gmail.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

W dniu 9.02.2024 o 17:24, Gość Paula napisał:

Witam, czy w najbliższym czasie będzie dostępny wstępny kosztorys kosztów budowy? Proszę również o przesłanie szczegółów projektu Azalia VIII na adres e-mail: silmeenkeli@gmail.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Dzień dobry, w tej chwili trudno oszacować, kiedy będzie dostępny kosztorys dla Azalii VIII, ponieważ projekt nie został jeszcze zamówiony i nadal jest koncepcją. Na podany adres mailowy prześlemy dzisiaj zwymiarowany rysunek koncepcji. 

• 3 months later...
Guest Ela

Dzień dobry, czy również mogę prosić o zwymiarowany rysunek na maila? Adres: selcavene@gmail.com. Jestem zainteresowana sprawdzeniem wysokości pomieszczeń. Pozdrawiam

12 godzin temu, Gość Ela napisał:

Dzień dobry, czy również mogę prosić o zwymiarowany rysunek na maila? Adres: selcavene@gmail.com. Jestem zainteresowana sprawdzeniem wysokości pomieszczeń. Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Kinga

Witam, czy projekt azalia VIII nadal jest koncepcją czy można już zamówić gotowy? jak długo od zamówienia trzeba czekać na projekt?

Pozdrawiam

W dniu 9.06.2024 o 17:05, Gość Kinga napisał:

Witam, czy projekt azalia VIII nadal jest koncepcją czy można już zamówić gotowy? jak długo od zamówienia trzeba czekać na projekt?

Pozdrawiam

Dzień dobry, projekt Azalia VIII jest już gotowy i dostępny od ręki.

Guest Magda

Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rzutów oraz obrysu budynku? Adres mailowy runde@o2.pl

16 godzin temu, Gość Magda napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o wysłanie szczegółowych rzutów oraz obrysu budynku? Adres mailowy runde@o2.pl

Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Obrys budynku prześlemy dzisiaj do 16:00. 

• 3 weeks later...
Guest Dawid

Dzień dobry proszę o wysłanie szczegółowych rysunków na adres daviddd1980@gmail.com.  Czy jest możliwość zaprojektowania dodatkowego ogrzewania kominkowego?

W dniu 7.07.2024 o 09:04, Gość Dawid napisał:

Dzień dobry proszę o wysłanie szczegółowych rysunków na adres daviddd1980@gmail.com.  Czy jest możliwość zaprojektowania dodatkowego ogrzewania kominkowego?

Dzień dobry,

Rysunki do projektu zostały wysłane na podany adres e-mail. 

Zaprojektowanie ogrzewania kominkowego w projekcie jest możliwe. 

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 1 month later...