Dobre Domy Posted October 19, 2023 Report Posted October 19, 2023 Projekt domu Kardamon Szczegółowy opis projektu domu Kardamon znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kardamon Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest Konrad Posted December 19, 2023 Report Posted December 19, 2023 Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: dziuzeppe1997@gmail.com Dziękuję, pozdrawiam. Wesołych Świąt. Quote
Dobre Domy Posted December 20, 2023 Author Report Posted December 20, 2023 12 godzin temu, Gość Konrad napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: dziuzeppe1997@gmail.com Dziękuję, pozdrawiam. Wesołych Świąt. Dzień dobry, przesłałam zwymiarowaną koncepcję. Szczegółowe rysunki będą dostępne około połowy stycznia, jak będzie gotowa dokumentacja techniczna. Quote
Guest Miłosz Posted January 21, 2024 Report Posted January 21, 2024 Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: mwerra0202@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted January 22, 2024 Author Report Posted January 22, 2024 21 godzin temu, Gość Miłosz napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: mwerra0202@gmail.com Dzień dobry, rysunki zwymiarowanej koncepcji zostały przesłane na podany adres. Projekt Kardamon jest jeszcze w trakcie opracowywania i nie ma gotowej dokumentacji technicznej. Quote
Guest Wiktoria Posted February 19, 2024 Report Posted February 19, 2024 Dzień dobry, Jestem zainteresowana zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: Wiktoriarzepinska1@wp.pl Pozdrawiam i dziękuje Quote
Dobre Domy Posted February 20, 2024 Author Report Posted February 20, 2024 14 godzin temu, Gość Wiktoria napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowana zakupem projektu. Jeżeli to możliwego proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Adres: Wiktoriarzepinska1@wp.pl Pozdrawiam i dziękuje Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podany adres. Quote
Guest Weronika Posted May 29, 2024 Report Posted May 29, 2024 Jestem zainteresowana projektem. Czy jest możliwość przesłania rysunków technicznych? Oraz czy jest wizualizacja pokoi? Proszę o kontakt na mail: weronikadobrowolska@interia.pl Czy jest możliwość lekkich zmian w projekcie u architekta? Quote
Dobre Domy Posted May 31, 2024 Author Report Posted May 31, 2024 W dniu 29.05.2024 o 21:38, Gość Weronika napisał: Jestem zainteresowana projektem. Czy jest możliwość przesłania rysunków technicznych? Oraz czy jest wizualizacja pokoi? Proszę o kontakt na mail: weronikadobrowolska@interia.pl Czy jest możliwość lekkich zmian w projekcie u architekta? Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Wizualizacji pokoi niestety nie posiadamy. Zmiany w projekcie jak najbardziej można wprowadzić na etapie adaptacji projektu do działki. Adaptację można zrobić u lokalnego architekta albo bezpośrednio w naszym biurze. Jeśli byłaby Pani zainteresowana zakupem projektu wraz z wprowadzeniem zmian to proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl. Quote
Guest Dominik Posted November 4, 2024 Report Posted November 4, 2024 Dzień dobry, Jestem zainteresowana zakupem projektu. Jeżeli to możliwege proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Email Adres:dominik.bednarski@hotmail.co.uk Pozdrawiam i dziękuje Quote
Dobre Domy Posted November 5, 2024 Author Report Posted November 5, 2024 23 godziny temu, Gość Dominik napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowana zakupem projektu. Jeżeli to możliwege proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. Email Adres:dominik.bednarski@hotmail.co.uk Pozdrawiam i dziękuje Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Quote
Guest Sebastian Posted February 5 Report Posted February 5 Dzień dobry, Poproszę o rysunki szczegółowe. Mój adres: tloksebastian@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 6 Author Report Posted February 6 23 godziny temu, Gość Sebastian napisał: Dzień dobry, Poproszę o rysunki szczegółowe. Mój adres: tloksebastian@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały przesłane. Quote
Guest Karol Posted April 4 Report Posted April 4 Dzień dobry Proszę o rysunki szczegółowe na maila karollukasik@onet.pl Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted April 7 Author Report Posted April 7 W dniu 4.04.2025 o 16:56, Gość Karol napisał: Dzień dobry Proszę o rysunki szczegółowe na maila karollukasik@onet.pl Pozdrawiam. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Quote
Guest Bartlomiej Posted May 5 Report Posted May 5 Dzień dobry, Jestem zainteresowana zakupem projektu Kardamon lub Kamelia II. Jeżeli to możliwe proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. E-Mail Adres: info@bsb-dienstleistungen.de Pozdrawiam serdecznie i dziękuje Quote
Dobre Domy Posted May 8 Author Report Posted May 8 W dniu 5.05.2025 o 10:16, Gość Bartlomiej napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowana zakupem projektu Kardamon lub Kamelia II. Jeżeli to możliwe proszę o przesłanie rysunków szczegółowych. E-Mail Adres: info@bsb-dienstleistungen.de Pozdrawiam serdecznie i dziękuje Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Quote
Recommended Posts