Redaktor Posted June 15, 2022 Report Posted June 15, 2022 Projekt domu Karolina XI Szczegółowy opis projektu domu Karolina XI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/karolinaXI Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest Aleksandra Posted December 4, 2022 Report Posted December 4, 2022 Witam, czy można prosić o szczegółowe wymiary projektu na adres email: shuuutupp@gmail.com ? Pozdrawiam Quote
Redaktor Posted December 5, 2022 Author Report Posted December 5, 2022 15 godzin temu, Gość Aleksandra napisał: Witam, czy można prosić o szczegółowe wymiary projektu na adres email: shuuutupp@gmail.com ? Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Kamila Posted August 6, 2023 Report Posted August 6, 2023 Dzień dobry, czy mogę poprosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres mailowy kamila.krepacka@gmail.com ? Z góry dziękuję 🙂 Quote
Dobre Domy Posted August 7, 2023 Report Posted August 7, 2023 12 godzin temu, Gość Kamila napisał: Dzień dobry, czy mogę poprosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres mailowy kamila.krepacka@gmail.com ? Z góry dziękuję 🙂 Dzień dobry, materiały zostały wysłane Quote
Guest Anita Posted June 11, 2024 Report Posted June 11, 2024 Dnia 15.06.2022 o 13:24, Redaktor napisał: Projekt domu Karolina XI Szczegółowy opis projektu domu Karolina XI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/karolinaXI Zapraszamy do dyskusji! Dzień dobry, czy mogę poprosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres mailowy czuprynskaanita@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted June 11, 2024 Report Posted June 11, 2024 3 godziny temu, Gość Anita napisał: Dzień dobry, czy mogę poprosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres mailowy czuprynskaanita@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podany adres. Quote
Guest Lukas Posted February 16, 2025 Report Posted February 16, 2025 Dzień dobry, czy mogę poprosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres mailowy flagalukasz@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted February 17, 2025 Report Posted February 17, 2025 20 godzin temu, Gość Lukas napisał: Dzień dobry, czy mogę poprosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres mailowy flagalukasz@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podany adres. Quote
Guest Egor Kulan Posted April 7, 2025 Report Posted April 7, 2025 Cześć. Nie do końca rozumiem jak jest wykonany baldachim nad wejściem. Rozumiem, że opiera się on na ścianach nośnych po obu stronach. A wtedy wydaje się to niebezpieczne Z czego wynika wsparcie? Może jest jakaś kalkulacja lub plan, żeby zobaczyć jak to wygląda? Hello. I don't fully understand how the canopy over the entrance is made. I understand that it rests on load-bearing walls on both sides. But then it seems unsafe What is the support due to? Maybe there is a calculation or a plan to see how it looks? Please send to fastbroshka@gmail.com Quote
Guest renata Posted February 5 Report Posted February 5 Dzień dobry, czy mogę poprosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres mailowy renata_sieczka@wp.pl Quote
Recommended Posts