Redaktor Posted June 15, 2022 Report Posted June 15, 2022 Projekt domu Karolina XI Szczegółowy opis projektu domu Karolina XI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/karolinaXI Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest Aleksandra Posted December 4, 2022 Report Posted December 4, 2022 Witam, czy można prosić o szczegółowe wymiary projektu na adres email: shuuutupp@gmail.com ? Pozdrawiam Quote
Redaktor Posted December 5, 2022 Author Report Posted December 5, 2022 15 godzin temu, Gość Aleksandra napisał: Witam, czy można prosić o szczegółowe wymiary projektu na adres email: shuuutupp@gmail.com ? Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Kamila Posted August 6, 2023 Report Posted August 6, 2023 Dzień dobry, czy mogę poprosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres mailowy kamila.krepacka@gmail.com ? Z góry dziękuję 🙂 Quote
Dobre Domy Posted August 7, 2023 Report Posted August 7, 2023 12 godzin temu, Gość Kamila napisał: Dzień dobry, czy mogę poprosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres mailowy kamila.krepacka@gmail.com ? Z góry dziękuję 🙂 Dzień dobry, materiały zostały wysłane Quote
Guest Anita Posted June 11, 2024 Report Posted June 11, 2024 Dnia 15.06.2022 o 13:24, Redaktor napisał: Projekt domu Karolina XI Szczegółowy opis projektu domu Karolina XI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/karolinaXI Zapraszamy do dyskusji! Dzień dobry, czy mogę poprosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres mailowy czuprynskaanita@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted June 11, 2024 Report Posted June 11, 2024 3 godziny temu, Gość Anita napisał: Dzień dobry, czy mogę poprosić o przesłanie szczegółowych wymiarów na adres mailowy czuprynskaanita@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podany adres. Quote
Recommended Posts