Redaktor Posted May 10, 2022 Report Posted May 10, 2022 Projekt domu Narcyz II Szczegółowy opis projektu domu Narcyz II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/narcyzII Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest Iwona S Posted February 19, 2023 Report Posted February 19, 2023 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem domu Narcyz II. Poproszę o przesłanie na adres: kamabar2004@yahoo.de rysunków szczegółowych, po części zwymiarowanych rzutów jeśli są dostępne. Pozdrawiam Iwona Quote
Dobre Domy Posted February 20, 2023 Report Posted February 20, 2023 13 godzin temu, Gość Iwona S napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem domu Narcyz II. Poproszę o przesłanie na adres: kamabar2004@yahoo.de rysunków szczegółowych, po części zwymiarowanych rzutów jeśli są dostępne. Pozdrawiam Iwona Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Quote
Guest Aga Posted October 16, 2023 Report Posted October 16, 2023 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres mailowy: agnieszka.kwiecienn@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted October 17, 2023 Report Posted October 17, 2023 12 godzin temu, Gość Aga napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres mailowy: agnieszka.kwiecienn@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Quote
Guest Szymon Posted January 3, 2024 Report Posted January 3, 2024 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres mailowy : dembinski.83@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted January 4, 2024 Report Posted January 4, 2024 20 godzin temu, Gość Szymon napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem, poproszę o przesłanie rysunków szczegółowych z wymiarami na adres mailowy : dembinski.83@gmail.com Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Quote
Guest Gość Arek Posted June 1, 2024 Report Posted June 1, 2024 Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, poproszę o przesłanie rysunków szczegółówych z wymiarami na adres mailowy: ar.drewing@gmail.com Pozdrawiam Quote
Guest Agnieszka Posted June 1, 2024 Report Posted June 1, 2024 Dzien dobry, Jestem zainteresowana Waszym projektem i chcialabym otrzymac od Was rysunki szczegolowe z dokladnymi wymiarami pomieszczen. Jesli jest to mozliwe to prosze o przeslanie ich na moj adres mailowy: agnieszka81@hotmail.ca Mam rowniez pytanie: czy istnieje mozliwosc przerobienia plaskiego dachu nad garazem na balkon? Z gory bardzo dziekuje. Agnieszka Quote
Dobre Domy Posted June 4, 2024 Report Posted June 4, 2024 W dniu 1.06.2024 o 16:03, Gość Gość Arek napisał: Dzień dobry, Jestem zainteresowany projektem, poproszę o przesłanie rysunków szczegółówych z wymiarami na adres mailowy: ar.drewing@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Quote
Dobre Domy Posted June 4, 2024 Report Posted June 4, 2024 W dniu 1.06.2024 o 18:27, Gość Agnieszka napisał: Dzien dobry, Jestem zainteresowana Waszym projektem i chcialabym otrzymac od Was rysunki szczegolowe z dokladnymi wymiarami pomieszczen. Jesli jest to mozliwe to prosze o przeslanie ich na moj adres mailowy: agnieszka81@hotmail.ca Mam rowniez pytanie: czy istnieje mozliwosc przerobienia plaskiego dachu nad garazem na balkon? Z gory bardzo dziekuje. Agnieszka Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres mailowy. Pytanie o możliwość przerobienia dachu płaskiego na balkon zostało przesłane do architekta. Quote
Recommended Posts