redakcja Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Projekt domu Tytus Szczegółowy opis projektu domu Tytus znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/tytus Link do projektu: Projekt Tytus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted November 11, 2015 Report Share Posted November 11, 2015 Witam, proszę o wysłanie projektu szczegółowego na adres annampekala@gmail.com . Dziekuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 12, 2015 Report Share Posted November 12, 2015 Witam, proszę o wysłanie projektu szczegółowego na adres annampekala@gmail.com . Dziekuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest malwina Posted November 17, 2015 Report Share Posted November 17, 2015 Witam. jestem zainetesowana projektem,, czy mogłaby prosić o projekt szczegółowy na adres malwina1336@wp.pl Z góry bardzo dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 19, 2015 Report Share Posted November 19, 2015 Witam. jestem zainetesowana projektem,, czy mogłaby prosić o projekt szczegółowy na adres malwina1336@wp.pl Z góry bardzo dziękuje. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Witam! Jestem zainteresowany projektem Tytus. Czy mógłbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, zestawienie powierzchni poszczególnych przegród oraz charakterystykę energetyczną budynku. tomasz_sosnowski_88@o2.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Tomasz Sosnowski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Witam! Jestem zainteresowany projektem Tytus. Czy mógłbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, zestawienie powierzchni poszczególnych przegród oraz charakterystykę energetyczną budynku. tomasz_sosnowski_88@o2.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Tomasz Sosnowski Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Charakterystyka projektu jest dostępna w zakładce Kalkulator energetyczny. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bartek Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Witam jestem zainteresowany projektem Tytus prosił bym o przesłanie kosztorysu, szerokosci pomieszczen i ewentualnie jakies dodatkowej opcji by do toaletki na dole wstawic prysznic bartoszwalendziak-88@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Witam jestem zainteresowany projektem Tytus prosił bym o przesłanie kosztorysu, szerokosci pomieszczen i ewentualnie jakies dodatkowej opcji by do toaletki na dole wstawic prysznic bartoszwalendziak-88@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anka T. Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu Tytus. Mój adres: curalu@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu Tytus. Mój adres: curalu@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marta Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Witam! Jestem zainteresowana projektem Tytus. Czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, na adres martusia.bdg1@gmail.com Dziękuję Marta J. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 2, 2016 Report Share Posted April 2, 2016 Witam! Jestem zainteresowana projektem Tytus. Czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, na adres martusia.bdg1@gmail.com Dziękuję Marta J. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Witam. Jestem zainteresowany projektem Tytus. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres marcin0317@hotmail.com. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 5, 2016 Report Share Posted April 5, 2016 Witam. Jestem zainteresowany projektem Tytus. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres marcin0317@hotmail.com. Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monika Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Witam, budował ktoś ten dom na Pomorzu lub w okolicach? Jeśli tak, to może znajdzie się jakaś pomocna osoba, która pochwaliłaby się tym domem za uśmiech i dobrą czekoladę? Chcemy budować, ale że się nie znamy za bardzo, to ogromnie chcielibyśmy zobaczyć na żywo. Bardzo proszę o kontakt: meduza3@wp.pl lub tel. 606-892-202. Pozdrawiam, Monika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Witam, proszę o wysłanie projektu szczegółowego na adres mp2@onet.eu. Szerokość i wysokość poszczególnych pomieszczeń. Proszę także napisać jakie ogrzewanie wchodzi w grę? Dziękuje i pozdrawiam Magda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Witam, proszę o wysłanie projektu szczegółowego na adres mp2@onet.eu. Szerokość i wysokość poszczególnych pomieszczeń. Proszę także napisać jakie ogrzewanie wchodzi w grę? Dziękuje i pozdrawiam Magda Witam, w projekcie przewidziane jest ogrzewanie gazowe. Jeśli chodzi o rysunki szczegółowe - prześlemy je na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 Witam, proszę o wysłanie projektu szczegółowego na adres mp2@onet.eu. Szerokość i wysokość poszczególnych pomieszczeń. Proszę także napisać jakie ogrzewanie wchodzi w grę? Dziękuje i pozdrawiam Magda Witam, w projekcie przewidziane jest ogrzewanie gazowe. Jeśli chodzi o rysunki szczegółowe - prześlemy je na podany adres. Pozdrawiam a wchodzi w grę ten właśnie projekt ale z ogrzewaniem na paliwo stałe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 22, 2016 Report Share Posted July 22, 2016 a wchodzi w grę ten właśnie projekt ale z ogrzewaniem na paliwo stałe? Ewentualne zmiany w projekcie, w tym także sposobu ogrzewania domu powinny być wprowadzone do projektu na etapie adaptacji przez architekta adaptującego projekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Jaka są wysokości ścianki kolankowej? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 26, 2016 Report Share Posted July 26, 2016 Jaka są wysokości ścianki kolankowej? pozdrawiam Witam, wysokość ścianki kolankowej w głównej części budynku wynosi ok. 70 cm, natomiast w pomieszczeniu nad garażem ok 90 cm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 Czy jest możliwość podniesienia ściany kolankowej w głównej części budynku oraz w pomieszczeniach nad garażem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 18, 2016 Report Share Posted August 18, 2016 Czy jest możliwość podniesienia ściany kolankowej w głównej części budynku oraz w pomieszczeniach nad garażem? Witam. Tak, istnieje taka możliwość. Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzymają Państwo wówczas bezpłatną zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts