redakcja Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2011 Projekt domu Tytus Szczegółowy opis projektu domu Tytus znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/tytus Link do projektu: Projekt Tytus Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Gość Napisano 11 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2015 Witam, proszę o wysłanie projektu szczegółowego na adres annampekala@gmail.com . Dziekuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2015 Witam, proszę o wysłanie projektu szczegółowego na adres annampekala@gmail.com . Dziekuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość malwina Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Listopad 2015 Witam. jestem zainetesowana projektem,, czy mogłaby prosić o projekt szczegółowy na adres malwina1336@wp.pl Z góry bardzo dziękuje. Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2015 Witam. jestem zainetesowana projektem,, czy mogłaby prosić o projekt szczegółowy na adres malwina1336@wp.pl Z góry bardzo dziękuje. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomasz Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2015 Witam! Jestem zainteresowany projektem Tytus. Czy mógłbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, zestawienie powierzchni poszczególnych przegród oraz charakterystykę energetyczną budynku. tomasz_sosnowski_88@o2.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Tomasz Sosnowski Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2015 Witam! Jestem zainteresowany projektem Tytus. Czy mógłbym prosić o przesłanie ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, zestawienie powierzchni poszczególnych przegród oraz charakterystykę energetyczną budynku. tomasz_sosnowski_88@o2.pl Z góry dziękuję. Pozdrawiam, Tomasz Sosnowski Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Charakterystyka projektu jest dostępna w zakładce Kalkulator energetyczny. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 31 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2016 Witam jestem zainteresowany projektem Tytus prosił bym o przesłanie kosztorysu, szerokosci pomieszczen i ewentualnie jakies dodatkowej opcji by do toaletki na dole wstawic prysznic bartoszwalendziak-88@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2016 Witam jestem zainteresowany projektem Tytus prosił bym o przesłanie kosztorysu, szerokosci pomieszczen i ewentualnie jakies dodatkowej opcji by do toaletki na dole wstawic prysznic bartoszwalendziak-88@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Anka T. Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu Tytus. Mój adres: curalu@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2016 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu Tytus. Mój adres: curalu@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2016 Witam! Jestem zainteresowana projektem Tytus. Czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, na adres martusia.bdg1@gmail.com Dziękuję Marta J. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2016 Witam! Jestem zainteresowana projektem Tytus. Czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, ogólnego zestawienia materiałowego i kosztorysowego stanu surowego otwartego i zamkniętego, na adres martusia.bdg1@gmail.com Dziękuję Marta J. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Kwiecień 2016 Witam. Jestem zainteresowany projektem Tytus. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres marcin0317@hotmail.com. Dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2016 Witam. Jestem zainteresowany projektem Tytus. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres marcin0317@hotmail.com. Dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Monika Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2016 Witam, budował ktoś ten dom na Pomorzu lub w okolicach? Jeśli tak, to może znajdzie się jakaś pomocna osoba, która pochwaliłaby się tym domem za uśmiech i dobrą czekoladę? Chcemy budować, ale że się nie znamy za bardzo, to ogromnie chcielibyśmy zobaczyć na żywo. Bardzo proszę o kontakt: meduza3@wp.pl lub tel. 606-892-202. Pozdrawiam, Monika. Cytuj
Gość Magda Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2016 Witam, proszę o wysłanie projektu szczegółowego na adres mp2@onet.eu. Szerokość i wysokość poszczególnych pomieszczeń. Proszę także napisać jakie ogrzewanie wchodzi w grę? Dziękuje i pozdrawiam Magda Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2016 Witam, proszę o wysłanie projektu szczegółowego na adres mp2@onet.eu. Szerokość i wysokość poszczególnych pomieszczeń. Proszę także napisać jakie ogrzewanie wchodzi w grę? Dziękuje i pozdrawiam Magda Witam, w projekcie przewidziane jest ogrzewanie gazowe. Jeśli chodzi o rysunki szczegółowe - prześlemy je na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Magda Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2016 Witam, proszę o wysłanie projektu szczegółowego na adres mp2@onet.eu. Szerokość i wysokość poszczególnych pomieszczeń. Proszę także napisać jakie ogrzewanie wchodzi w grę? Dziękuje i pozdrawiam Magda Witam, w projekcie przewidziane jest ogrzewanie gazowe. Jeśli chodzi o rysunki szczegółowe - prześlemy je na podany adres. Pozdrawiam a wchodzi w grę ten właśnie projekt ale z ogrzewaniem na paliwo stałe? Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2016 a wchodzi w grę ten właśnie projekt ale z ogrzewaniem na paliwo stałe? Ewentualne zmiany w projekcie, w tym także sposobu ogrzewania domu powinny być wprowadzone do projektu na etapie adaptacji przez architekta adaptującego projekt. Cytuj
Gość Magda Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2016 Jaka są wysokości ścianki kolankowej? pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2016 Jaka są wysokości ścianki kolankowej? pozdrawiam Witam, wysokość ścianki kolankowej w głównej części budynku wynosi ok. 70 cm, natomiast w pomieszczeniu nad garażem ok 90 cm. Cytuj
Gość Magda Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2016 Czy jest możliwość podniesienia ściany kolankowej w głównej części budynku oraz w pomieszczeniach nad garażem? Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Sierpień 2016 Czy jest możliwość podniesienia ściany kolankowej w głównej części budynku oraz w pomieszczeniach nad garażem? Witam. Tak, istnieje taka możliwość. Zmiany w projekcie może wprowadzić architekt na etapie adaptacji (od naszej pracowni otrzymają Państwo wówczas bezpłatną zgodę na zmiany). Mogą również zaprojektować je architekci w naszej pracowni, ale jest to usługa dodatkowo płatna. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi