Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Apollo

redakcja
 Share

Recommended Posts

• 3 months later...

tam,

Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Apollo na naszym forum.

Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym.

Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!!

Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU!

Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny

Pozdrawiam

• 2 years later...

Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Podoba mi się układ pomieszczeń, ale dachy o wiele bardziej podobają mi się wielospadowe z jaskółkami, tj. w "Amforze". Czy jest możliwa zmiana dachu dwuspadowego na wielospadowy? Proszę powiedzieć ile kosztowałaby taka zmiana i jak duża różnica w cenie jest przy realizacji takiego dachu? Pozdrawiam serdecznie

Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Podoba mi się układ pomieszczeń, ale dachy o wiele bardziej podobają mi się wielospadowe z jaskółkami, tj. w "Amforze". Czy jest możliwa zmiana dachu dwuspadowego na wielospadowy? Proszę powiedzieć ile kosztowałaby taka zmiana i jak duża różnica w cenie jest przy realizacji takiego dachu? Pozdrawiam serdecznie

Witam

Zmiana dachu na wielospadowy z lukarnami jest możliwa, wiążę się jednak z zaprojektowaniem na nowo konstrukcji więźby dachowej. Możliwe również, że konieczne będzie przeprojektowanie konstrukcji stropu z uwagi na rozstaw słupów więźby. W celu wyceny zmiany w projekcie proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl.  Orientacyjnie możemy przyjąć że koszt realizacji dachu wielospadowego będzie o ok. 30% większy niż dachu dwuspadowego. Dokładniejsze wyliczenia możliwe są dopiero po wykonaniu projektu i opracowaniu kosztorysu.

Pozdrawiam

• 6 months later...
Guest Małgorzata

Dzień Dobry, jestem zainteresowana tym projektem, jednak przed zakupem chciałabym wiedzieć jakie wymiary ma pomieszczenie gospodarcze?

Dzień Dobry, jestem zainteresowana tym projektem, jednak przed zakupem chciałabym wiedzieć jakie wymiary ma pomieszczenie gospodarcze?

Dzień dobry, pomieszczenie gospodarcze ma szerokość 186cm - 150cm i długość 300cm. Jeśli chciałaby Pani otrzymać zwymiarowane rysunki proszę podać adres mailowy. Pozdrawiam!

Guest Małgorzata

Dzień dobry, pomieszczenie gospodarcze ma szerokość 186cm - 150cm i długość 300cm. Jeśli chciałaby Pani otrzymać zwymiarowane rysunki proszę podać adres mailowy. Pozdrawiam!

Poproszę o rysunki na adres mbanas79@wp.pl. Czy zamiast tego okna połaciowego nad garażem można zrobić takie jak w projekcie apollo II?

Poproszę o rysunki na adres mbanas79@wp.pl. Czy zamiast tego okna połaciowego nad garażem można zrobić takie jak w projekcie apollo II?

Dzień dobry, materiały zostały wysłane.

Tak, istnieje możliwość zrobienia lukarny zamiast okna połaciowego. Taką zmianę najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji.

• 1 month later...
Guest Wiojciech

Witam. Chciałbym uzyskać informację dotycząca szerokości budynku ..(chodzi o maksymalną szerokość elewacji ściany z wykuszem ) proszę o odpowiedz. :)

• 10 months later...
Guest DARIA

Witam, wstępnie jestem zainteresowana projektem. W związku z tym pytanie- czy jest możliwość podesłania rysunków szczegółowych z wymiarami itp. ( rzuty, przekroje, elewacje, dach), Proszę również o zestawienie materiałów i kosztorys. Powyższe informacje proszę przesłać na adres mailowy daria.janiak@op.pl

Witam, wstępnie jestem zainteresowana projektem. W związku z tym pytanie- czy jest możliwość podesłania rysunków szczegółowych z wymiarami itp. ( rzuty, przekroje, elewacje, dach), Proszę również o zestawienie materiałów i kosztorys. Powyższe informacje proszę przesłać na adres mailowy daria.janiak@op.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 1 year later...

Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu APOLLO i mam pytanie czy ktoś budował dom z tego projektu? Może udzielilby ktoś jakiś pomocnych informacji czy Budowa przebiegała bez problemu czy są może jakieś,,kwiatki. Z góry dziękuję

• 3 months later...
  • 11 months later...
3 godziny temu, Gość Adi napisał:

Witam proszę o przesłanie więcej materiałów, kosztorysu z góry dziękuję stoart.tarnow@wp.pl

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Pozdrawiam. 

• 2 years later...

Zamieszkaliśmy w tym domu w 2016 roku. Uwielbiamy go, w środku jest pięknie doświetlony, praktyczny, prezentuje się świetnie. Nie mamy jedynie wykończonych schodów frontowych i tarasu. Nie mogę załączyć fotografi na forum.  

W dniu 3.08.2021 o 09:36, Gość Sabi napisał:

Zamieszkaliśmy w tym domu w 2016 roku. Uwielbiamy go, w środku jest pięknie doświetlony, praktyczny, prezentuje się świetnie. Nie mamy jedynie wykończonych schodów frontowych i tarasu. Nie mogę załączyć fotografi na forum.  

Dzień dobry, Dziękujemy za Państwa opinię. Proszę spróbować raz jeszcze załączyć zdjęcie. Dodawanie zdjęć powinno być możliwe i działać prawidłowo. Pozdrawiam