redakcja Posted December 29, 2011 Report Share Posted December 29, 2011 Projekt domu Apollo Szczegółowy opis projektu domu Apollo znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/apollo Link do projektu: Projekt Apollo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 tam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Apollo na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Podoba mi się układ pomieszczeń, ale dachy o wiele bardziej podobają mi się wielospadowe z jaskółkami, tj. w "Amforze". Czy jest możliwa zmiana dachu dwuspadowego na wielospadowy? Proszę powiedzieć ile kosztowałaby taka zmiana i jak duża różnica w cenie jest przy realizacji takiego dachu? Pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 2, 2014 Report Share Posted September 2, 2014 Witam, jestem zainteresowana tym projektem. Podoba mi się układ pomieszczeń, ale dachy o wiele bardziej podobają mi się wielospadowe z jaskółkami, tj. w "Amforze". Czy jest możliwa zmiana dachu dwuspadowego na wielospadowy? Proszę powiedzieć ile kosztowałaby taka zmiana i jak duża różnica w cenie jest przy realizacji takiego dachu? Pozdrawiam serdecznie Witam Zmiana dachu na wielospadowy z lukarnami jest możliwa, wiążę się jednak z zaprojektowaniem na nowo konstrukcji więźby dachowej. Możliwe również, że konieczne będzie przeprojektowanie konstrukcji stropu z uwagi na rozstaw słupów więźby. W celu wyceny zmiany w projekcie proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl. Orientacyjnie możemy przyjąć że koszt realizacji dachu wielospadowego będzie o ok. 30% większy niż dachu dwuspadowego. Dokładniejsze wyliczenia możliwe są dopiero po wykonaniu projektu i opracowaniu kosztorysu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Małgorzata Posted April 1, 2015 Report Share Posted April 1, 2015 Dzień Dobry, jestem zainteresowana tym projektem, jednak przed zakupem chciałabym wiedzieć jakie wymiary ma pomieszczenie gospodarcze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Dzień Dobry, jestem zainteresowana tym projektem, jednak przed zakupem chciałabym wiedzieć jakie wymiary ma pomieszczenie gospodarcze? Dzień dobry, pomieszczenie gospodarcze ma szerokość 186cm - 150cm i długość 300cm. Jeśli chciałaby Pani otrzymać zwymiarowane rysunki proszę podać adres mailowy. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Małgorzata Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 Dzień Dobry, jestem zainteresowana tym projektem, jednak przed zakupem chciałabym wiedzieć jakie wymiary ma pomieszczenie gospodarcze? Dzień dobry, pomieszczenie gospodarcze ma szerokość 186cm - 150cm i długość 300cm. Jeśli chciałaby Pani otrzymać zwymiarowane rysunki proszę podać adres mailowy. Pozdrawiam! Poproszę o rysunki na adres mbanas79@wp.pl. Czy zamiast tego okna połaciowego nad garażem można zrobić takie jak w projekcie apollo II? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Poproszę o rysunki na adres mbanas79@wp.pl. Czy zamiast tego okna połaciowego nad garażem można zrobić takie jak w projekcie apollo II? Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Tak, istnieje możliwość zrobienia lukarny zamiast okna połaciowego. Taką zmianę najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wiojciech Posted May 8, 2015 Report Share Posted May 8, 2015 Witam. Chciałbym uzyskać informację dotycząca szerokości budynku ..(chodzi o maksymalną szerokość elewacji ściany z wykuszem ) proszę o odpowiedz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 11, 2015 Report Share Posted May 11, 2015 Witam. Chciałbym uzyskać informację dotycząca szerokości budynku ..(chodzi o maksymalną szerokość elewacji ściany z wykuszem ) proszę o odpowiedz. Witam Szerokość domu Apollo wraz z wykuszem wynosi 16,52m Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Renata Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Witam. chciałabym się dowiedziec jaka jest powierzchnia elewacji. Kupiłam od Was ten projekt ale nie potrafię tego znalezc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 10, 2016 Report Share Posted April 10, 2016 Witam. chciałabym się dowiedziec jaka jest powierzchnia elewacji. Kupiłam od Was ten projekt ale nie potrafię tego znalezc. Witam Proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl - prześlemy odpowiednie zestawienia. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DARIA Posted April 14, 2016 Report Share Posted April 14, 2016 Witam, wstępnie jestem zainteresowana projektem. W związku z tym pytanie- czy jest możliwość podesłania rysunków szczegółowych z wymiarami itp. ( rzuty, przekroje, elewacje, dach), Proszę również o zestawienie materiałów i kosztorys. Powyższe informacje proszę przesłać na adres mailowy daria.janiak@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 15, 2016 Report Share Posted April 15, 2016 Witam, wstępnie jestem zainteresowana projektem. W związku z tym pytanie- czy jest możliwość podesłania rysunków szczegółowych z wymiarami itp. ( rzuty, przekroje, elewacje, dach), Proszę również o zestawienie materiałów i kosztorys. Powyższe informacje proszę przesłać na adres mailowy daria.janiak@op.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asia Posted October 23, 2017 Report Share Posted October 23, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu APOLLO i mam pytanie czy ktoś budował dom z tego projektu? Może udzielilby ktoś jakiś pomocnych informacji czy Budowa przebiegała bez problemu czy są może jakieś,,kwiatki. Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ANNA Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Witam prosze o przeslanie materialow na adres amiaalicka1@tlen.pl dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Witam prosze o przeslanie materialow na adres amiaalicka1@tlen.pl dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adi Posted January 25, 2019 Report Share Posted January 25, 2019 Witam proszę o przesłanie więcej materiałów, kosztorysu z góry dziękuję stoart.tarnow@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 25, 2019 Report Share Posted January 25, 2019 3 godziny temu, Gość Adi napisał: Witam proszę o przesłanie więcej materiałów, kosztorysu z góry dziękuję stoart.tarnow@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sabi Posted August 3, 2021 Report Share Posted August 3, 2021 Zamieszkaliśmy w tym domu w 2016 roku. Uwielbiamy go, w środku jest pięknie doświetlony, praktyczny, prezentuje się świetnie. Nie mamy jedynie wykończonych schodów frontowych i tarasu. Nie mogę załączyć fotografi na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted August 4, 2021 Report Share Posted August 4, 2021 W dniu 3.08.2021 o 09:36, Gość Sabi napisał: Zamieszkaliśmy w tym domu w 2016 roku. Uwielbiamy go, w środku jest pięknie doświetlony, praktyczny, prezentuje się świetnie. Nie mamy jedynie wykończonych schodów frontowych i tarasu. Nie mogę załączyć fotografi na forum. Dzień dobry, Dziękujemy za Państwa opinię. Proszę spróbować raz jeszcze załączyć zdjęcie. Dodawanie zdjęć powinno być możliwe i działać prawidłowo. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts