Feder 78 Posted April 13, 2020 Report Share Posted April 13, 2020 Witam serdecznie. Czy ktoś z Państwa ma zaadaptowane poddasze? Jesteśmy na etapie szalowania stropu i zastanawiamy się, gdzie usytuować schody na poddasze,czy zrobić to w suficie czy jednak w salonie? Wdzięczni będziemy za podpowiedzi i oczywiście ewentualne zdjęcia z realizacji p Pozdrawiamy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asia 28 Posted September 6, 2020 Report Share Posted September 6, 2020 Dnia 13.04.2020 o 17:08, Feder 78 napisał: Witam serdecznie. Czy ktoś z Państwa ma zaadaptowane poddasze? Jesteśmy na etapie szalowania stropu i zastanawiamy się, gdzie usytuować schody na poddasze,czy zrobić to w suficie czy jednak w salonie? Wdzięczni będziemy za podpowiedzi i oczywiście ewentualne zdjęcia z realizacji p Pozdrawiamy ? Dzień Dobry Proszę o odpowiedź na jakie rozwiązanie ze schodami Państwo się zdecydowaliscie również zastanawiam się nas zaadaptowaniem poddasza i ciekawi mnie jakiej wielkości pomieszczenia można tam zaaranżować ... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meloody11 Posted November 23, 2020 Report Share Posted November 23, 2020 Dnia 13.04.2020 o 17:08, Feder 78 napisał: Witam serdecznie. Czy ktoś z Państwa ma zaadaptowane poddasze? Jesteśmy na etapie szalowania stropu i zastanawiamy się, gdzie usytuować schody na poddasze,czy zrobić to w suficie czy jednak w salonie? Wdzięczni będziemy za podpowiedzi i oczywiście ewentualne zdjęcia z realizacji p Pozdrawiamy ? Ciekawa jestem czy już państwo zrobili schody ?? Jeśli tak to teraz ja będę wdzięczna za zdjęcia ;))) bo jesteśmy z problemem jak je ulokować Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts