redakcja Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Projekt domu Elektron Szczegółowy opis projektu domu Elektron znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/elektron Link do projektu: Projekt Elektron Link do zdjęć z realizacji: Realizacje Elektron Link do obrotu 3D: Obrót 3D Quote
Guest Michał Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Bardzo ładny projekt, przemyślane rozplanowanie powierzchni. 324 tys. za stan pod klucz...Ech, potem jeszcze wykończenie... Quote
Guest Kinga Posted November 25, 2010 Report Posted November 25, 2010 Witam, od jakiegoś czasu 'podglądamy' z mężem ten projekt i uważamy, że jest bardzo dobrze rozplanowany i przede wszystkim z dachem 2-spadowym. Co pozwala na cięcie kosztów budowy. Jeśli ktoś jeszcze znalazł realizacje ELEKTRONA to proszę podać link. Pozdrawiam Quote
Guest Kinga Posted December 29, 2010 Report Posted December 29, 2010 Witam ponownie, postanowiłam się pochwalić. Jako prezent gwiazdkowy kupiliśmy z mężem projekt ELEKTRON. Ze zmian jakie chcemy zrobić to jedynie wstawić drzwi na zewnątrz z kotłowni. Pozdrawiamy z WLKP:) Quote
Guest Gość Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 czy moglby ktos wkleic zdjecia z wnetrza domu elektron???????? Quote
Guest kaska Posted January 9, 2011 Report Posted January 9, 2011 z zewnatrz bardzo ladny domek,ale jak wyglada wnwetrze?????????wl=klejcie zdjecia!!!!! Quote
Guest Kinga Posted January 10, 2011 Report Posted January 10, 2011 Witam, zdjęcia z wnętrz znalazłam w necie, ale już ten ktoś usunął galerię Wnętrza które tam widzieliśmy z ludźmi w środku, bardzo nam odpowiadają wielkością i układem, więc nie ma na co czekać. Ogólnie u nas to czekamy na geodetę ażeby wydzielił nam działkę z pola 'tatowego', w środę spotykamy się z murarzem, a w czwartek z cieślą extra Pozdrawiam i polecam ELEKTRONKA!!! Quote
Guest Kinga Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Dziś rozmawialiśmy z murarzem a jutro spotkanie z cieślą, więc koło piątku powinnam coś wiedzieć. Ah jutro jeszcze wizyta u geodety. Pozdrawiam:) Quote
Guest Gość Posted February 11, 2011 Report Posted February 11, 2011 co ze zdjeciami wizualnymi wnetrza??????????? Quote
Guest krzys Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 Kilka zmian jak lukarna od ogrodu itp:jak ktos jest zainteresowany napiszcie maila to prześle zdjecia. Quote
Guest Kinga Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Witam, podaję link do strony jaką znalazłam z realizacją ELEKTRON'a jest tam około 90 zdjęć www.invest-line.com.pl/realizacja.html Quote
Guest Gość Posted March 1, 2011 Report Posted March 1, 2011 Kilka zmian jak lukarna od ogrodu itp:jak ktos jest zainteresowany napiszcie maila to prześle zdjecia. podaję emila i bardzo proszę o zdjęcia:) kinia6461@wp.pl Quote
Guest Kinga Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Witam znalazłam realizacje ELektrona około 90 zdjęć podaję link: www.invest-line.com.pl/realizacja.html Quote
Guest Andrzej Posted March 14, 2011 Report Posted March 14, 2011 Bardzo ładny projekt, przemyślane rozplanowanie powierzchni. 324 tys. za stan pod klucz...Ech, potem jeszcze wykończenie... Witam, Projekt kupiliśmy w ubiegłym roku i zrobiliśmy kilka zmian w gotowcu - zlikwidowaliśmy np. balkon i wyprostowaliśmy ścianę wstawiając w to miejsce 1 wielkie okno takie 4,8 mb. dodatkowo wstawiłem na strychy wyłaz ddachowy. Czy zmieścimy się w kwocie 324 000 - bardzo wątpliwe :-( Quote
Guest ARI Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 Witam ponownie, postanowiłam się pochwalić. Jako prezent gwiazdkowy kupiliśmy z mężem projekt ELEKTRON. Ze zmian jakie chcemy zrobić to jedynie wstawić drzwi na zewnątrz z kotłowni. Pozdrawiamy z WLKP:) Witam, też zrobiliśmy w projekcie kilka zmian: 1) zlikwidowaliśmy balkon na piętrze, 2) wyprostowaliśmy ścianę na parterze, 3) wstawiamy dodatkowe drzwi pomiędzy garażem i mieszkaniem (bezpośrednie wejście 4) przestawiamy lekko ściany na I piętrze, 5) na dach będzie wejście z poziomu strychu - wyłaz dachowy Ruszamy z pracami w maju/czerwcu - relację fotograficzną jeżeli to kogoś interesuje mogę zamieszczać. Pozdrawiam ze Śląska Quote
Guest ARI Posted March 16, 2011 Report Posted March 16, 2011 podaję emila i bardzo proszę o zdjęcia:) kinia6461@wp.pl Proszę o linka do zdjęć :-) andrzej.glogowski@onet.eu Quote
Guest Kinga Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Proszę o linka do zdjęć :-)andrzej.glogowski@onet.eu www.invest-line.com.pl/realizacja.html link dla Pana Andrzeja Quote
Guest Kinga Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 www.invest-line.com.pl/realizacja.html BARDZO PROSZĘ link do realizacji ELEKtronka:) około 90 zdjęć Quote
Guest Janek Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 Witam, rozpoczęliśmy budowę tego małego i zgrabnego domku.Oczywiście kilka zmian: lukarna od strony tarasu, zamurowane okna bocznego w łazience na górze (plus dodatkowe okno dachowe w łazience). Dodatkowo zrezygnowaliśmy z okna bocznego w salonie, bo już chyba za dużo tego było i byłby problem z aranżacją wnętrza. Najlepszą zmianą wydaje mi się dodatkowe przeszklenie w salonie przy drzwiach tarasowych (na ściankach skośnych szyby do ziemi). Tak więc będzie prawie jedna wielka tafla z widokiem na ogród. W poniedziałek już stawiamy ściany-zobaczymy jak to będzie szło. Quote
Guest jasko Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 Witam, rozpoczęliśmy budowę tego małego i zgrabnego domku.Oczywiście kilka zmian: lukarna od strony tarasu, zamurowane okna bocznego w łazience na górze (plus dodatkowe okno dachowe w łazience). Dodatkowo zrezygnowaliśmy z okna bocznego w salonie, bo już chyba za dużo tego było i byłby problem z aranżacją wnętrza.Najlepszą zmianą wydaje mi się dodatkowe przeszklenie w salonie przy drzwiach tarasowych (na ściankach skośnych szyby do ziemi). Tak więc będzie prawie jedna wielka tafla z widokiem na ogród. W poniedziałek już stawiamy ściany-zobaczymy jak to będzie szło. Quote
Guest KINGA Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 :D Jednym słowem cieszę się BARDZO, że już zaczynacie. My nadal czekamy no ale... jest już bliżej niż dalej:) Prosimy o fotki Quote
Guest dawid Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Witam, rozpoczęliśmy budowę tego małego i zgrabnego domku.Oczywiście kilka zmian: lukarna od strony tarasu, zamurowane okna bocznego w łazience na górze (plus dodatkowe okno dachowe w łazience). Dodatkowo zrezygnowaliśmy z okna bocznego w salonie, bo już chyba za dużo tego było i byłby problem z aranżacją wnętrza. Najlepszą zmianą wydaje mi się dodatkowe przeszklenie w salonie przy drzwiach tarasowych (na ściankach skośnych szyby do ziemi). Tak więc będzie prawie jedna wielka tafla z widokiem na ogród. W poniedziałek już stawiamy ściany-zobaczymy jak to będzie szło. Witam czy mógłby mi Pan przesłać zdjęcia tych Skośnych ścianek z szybami do ziemi, ponieważ mam taki sam domek już w stanie surowym zamkniętym i zaczynam wykończenie teraz. Ale Pana pomysł jest świetny i musi to super wyglądać pozdrawiam mój e-mail: dawid7cob7@wp.pl Quote
Guest dawid Posted May 5, 2011 Report Posted May 5, 2011 Witam, rozpoczęliśmy budowę tego małego i zgrabnego domku.Oczywiście kilka zmian: lukarna od strony tarasu, zamurowane okna bocznego w łazience na górze (plus dodatkowe okno dachowe w łazience). Dodatkowo zrezygnowaliśmy z okna bocznego w salonie, bo już chyba za dużo tego było i byłby problem z aranżacją wnętrza. Najlepszą zmianą wydaje mi się dodatkowe przeszklenie w salonie przy drzwiach tarasowych (na ściankach skośnych szyby do ziemi). Tak więc będzie prawie jedna wielka tafla z widokiem na ogród. W poniedziałek już stawiamy ściany-zobaczymy jak to będzie szło. Witam czy mógłby mi Pan przesłać zdjęcia tych Skośnych ścianek z szybami do ziemi, ponieważ mam taki sam domek już w stanie surowym zamkniętym i zaczynam wykończenie teraz. Ale Pana pomysł jest świetny i musi to super wyglądać pozdrawiam mój e-mail: dawid7cob7@wp.pl Quote
Guest Kinga Posted May 21, 2011 Report Posted May 21, 2011 TO może tutaj dodać zdjęcia, albo mamy też wątek o ELEKTRONIE na muratorze tam można dodawać zdjęcia na bieżąco podam link www.forum.muratordom.pl/showthread.php?61812-quot-ELEKTRON-quot-prosze-o-opinie-%29/page2 Pozdrawiam a my w przyszłym tygodniu idziemy do notariusza na zapis działki, później już tylko PnB Quote
Recommended Posts