Jacek Gradowski Posted January 31, 2020 Report Share Posted January 31, 2020 Dzien Dobry , bardzo bym prosil o przeslanie wszelkich informacji zwiazanych z tym projektem, szczegolnosci zestawienie materialowe. Zalezy mi na zamowieniu materialow na ten dom a nie mam jeszce potwierdzenia od architekta ze moge wybudowac ten dom na mojej dzialce. wiec zwlekam z zamowienie projektu, zeby nie bylo potrzeby go wymieniac itd. poczta@craft.info.pl Dziekuje i pozdrawiam Jacek Gradowski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 31, 2020 Report Share Posted January 31, 2020 6 godzin temu, Jacek Gradowski napisał: Dzien Dobry , bardzo bym prosil o przeslanie wszelkich informacji zwiazanych z tym projektem, szczegolnosci zestawienie materialowe. Zalezy mi na zamowieniu materialow na ten dom a nie mam jeszce potwierdzenia od architekta ze moge wybudowac ten dom na mojej dzialce. wiec zwlekam z zamowienie projektu, zeby nie bylo potrzeby go wymieniac itd. poczta@craft.info.pl Dziekuje i pozdrawiam Jacek Gradowski Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts