Redaktor 0 Posted December 6, 2019 Report Share Posted December 6, 2019 Projekt domu Dunkan III Szczegółowy opis projektu domu Dunkan III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/dunkanIII Zapraszamy do dyskusji! Quote Link to post Share on other sites
malugowy 0 Posted October 16, 2020 Report Share Posted October 16, 2020 Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków z szczegółowymi wymiarami pomieszczeń jak i innych ogólno dostępnych danych na adres: malugowy@o2.pl Z góry dziękuję i Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Dobre Domy 0 Posted October 17, 2020 Report Share Posted October 17, 2020 13 godzin temu, malugowy napisał: Dzień dobry, Proszę o przesłanie rysunków z szczegółowymi wymiarami pomieszczeń jak i innych ogólno dostępnych danych na adres: malugowy@o2.pl Z góry dziękuję i Pozdrawiam. Dzień dobry, projekt Dunkan III jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
malugowy 0 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 Czyli mam rozumieć, że jeszcze nikt nie zdecydował sie na dany projekt? W takim razie, może podpowiedzą Państwo który z "Dunkanów" jest najbardziej podobny do projektu Dunkan III i ewentualnie proszę o powyższe czyli rysunki, itp. dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Dobre Domy 0 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 57 minut temu, malugowy napisał: Czyli mam rozumieć, że jeszcze nikt nie zdecydował sie na dany projekt? W takim razie, może podpowiedzą Państwo który z "Dunkanów" jest najbardziej podobny do projektu Dunkan III i ewentualnie proszę o powyższe czyli rysunki, itp. dzięki. Dzień dobry, zgadza się. W załączniku przesyłam materiały szczegółowe do projektu Dunkan IV oraz Dunkan V. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts