Redaktor Napisano 24 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2019 Projekt domu Kornelia II Szczegółowy opis projektu domu Kornelia II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/korneliaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2019 Czy ktoś zdecydował się na wybudowanie tego domu? Jestem zainteresowany tym projektem i poznałbym z chęcią więcej szczegółów. Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2019 5 godzin temu, Gość Gość napisał: Czy ktoś zdecydował się na wybudowanie tego domu? Jestem zainteresowany tym projektem i poznałbym z chęcią więcej szczegółów. Dzień dobry, projekt Kornelia II jest nowym projektem w naszej ofercie. Jest na etapie opracowywania dokumentacji technicznej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Bartek Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2020 Również ciekawi mnie ten projekt, kiedy można spodziewać się szczegółów ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2020 5 godzin temu, Gość Bartek napisał: Również ciekawi mnie ten projekt, kiedy można spodziewać się szczegółów ? Dzień dobry, projekt będzie gotowy w połowie miesiąca. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dawidbuzak1991 Napisano 11 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2020 Witam Proszę o kosztorys domu, jak już będzie gotowy. Mój mail dawidbuzak1991@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Styczeń 2020 12 godzin temu, Gość Dawidbuzak1991 napisał: Witam Proszę o kosztorys domu, jak już będzie gotowy. Mój mail dawidbuzak1991@gmail.com Dzień dobry, kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Jak tylko kosztorys będzie gotowy ceny budowy pojawią się na naszej stronie internetowej w tabelce pod projektem. Pozdrawiam Cytuj
Gość WMM Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2020 Dzień dobry, jeśli to możliwe, to poproszę o przesłanie planu szczegółowego na adres markiewicz.witold@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Luty 2020 6 godzin temu, Gość WMM napisał: Dzień dobry, jeśli to możliwe, to poproszę o przesłanie planu szczegółowego na adres markiewicz.witold@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Ilona Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2020 Dzień dobry, Jeśli jest to możliwe, poprosiłabym rysunki szczegółowe parteru i piętra na adres e-mail jelonek0303@o2.pl. Dziękuję, pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2020 8 godzin temu, Gość Gość Ilona napisał: Dzień dobry, Jeśli jest to możliwe, poprosiłabym rysunki szczegółowe parteru i piętra na adres e-mail jelonek0303@o2.pl. Dziękuję, pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marek Napisano 16 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2020 Dzień dobry, czy może znany jest już koszt budowy? Czy można gdzieś znaleźć wymiary pomieszczeń? Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Marzec 2020 11 godzin temu, Gość Marek napisał: Dzień dobry, czy może znany jest już koszt budowy? Czy można gdzieś znaleźć wymiary pomieszczeń? Dzień dobry, kosztorys do projektu będzie dostępny za około 3 tygodnie. Możemy przesłać na maila rysunki szczegółowe z wymiarami. Pozdrawiam Cytuj
Gość rysunki szczegółowe Napisano 18 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 18 Marzec 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu, proszę o przesłanie ma maila rysunków szczegółowych z wymiarami. Mail: magdalena.chlopas@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2020 15 godzin temu, Gość rysunki szczegółowe napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu, proszę o przesłanie ma maila rysunków szczegółowych z wymiarami. Mail: magdalena.chlopas@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu, proszę o przesłanie ma maila rysunków szczegółowych z wymiarami. |Jak będą już Państwo posiadać koszt budowy poproszę również o przesłanie na mail. mariusz1langowski@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2020 Godzinę temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana zakupem projektu, proszę o przesłanie ma maila rysunków szczegółowych z wymiarami. |Jak będą już Państwo posiadać koszt budowy poproszę również o przesłanie na mail. mariusz1langowski@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Koszty budowy domu będą dostępne na naszej stronie w ciągu dwóch tygodni. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 25 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2020 Poproszę o podesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na adres kasia050313@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 25 Kwiecień 2020 2 godziny temu, Gość Gość napisał: Poproszę o podesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na adres kasia050313@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość DDd Napisano 23 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Czerwiec 2020 Dzień dobry, prosiłabym o informację, czy ten projekt byłby możliwy do zmiany, tak aby dom zmieścić na działce o szerokości 20 m? Na pewno można by było zrezygnować z okien w garażu i pomieszczenia gospodarczego, ale to odejdzie tylko 1 m... Szkoda, że na Państwa stronie przy projektach nie ma propozycji ewentualnych możliwych zmian do projektu uwzględniających węższe działki. Pozdrawiam, Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2020 16 godzin temu, Gość DDd napisał: Dzień dobry, prosiłabym o informację, czy ten projekt byłby możliwy do zmiany, tak aby dom zmieścić na działce o szerokości 20 m? Na pewno można by było zrezygnować z okien w garażu i pomieszczenia gospodarczego, ale to odejdzie tylko 1 m... Szkoda, że na Państwa stronie przy projektach nie ma propozycji ewentualnych możliwych zmian do projektu uwzględniających węższe działki. Pozdrawiam, Dzień dobry, można również zrezygnować z wykusza, wówczas projekt zmieści się na działkę. Pozdrawiam Cytuj
Gość DDd Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2020 Dzień dobry, dziękuję za informację. Bardzo prosiłabym o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na adres e-mail: kupie.mieszkanie@op.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Czerwiec 2020 1 godzinę temu, Gość DDd napisał: Dzień dobry, dziękuję za informację. Bardzo prosiłabym o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na adres e-mail: kupie.mieszkanie@op.pl Pozdrawiam materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ilona Napisano 9 Sierpień 2020 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2020 Czy jest ktoś w trakcie realizacji tego projektu? Miałabym kilka pytań. Odpowiedź można kierować na email jelonek0303@o2.pl. Będę mocno wdzięczna! Cytuj
Gość Michał Napisano 11 Listopad 2020 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2020 Bardzo prosiłabym o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na adres e-mail: michal.zelazinski@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi