Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
Napisano

Czy ktoś zdecydował się na wybudowanie tego domu? Jestem zainteresowany tym projektem i poznałbym z chęcią więcej szczegółów.

Napisano
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Czy ktoś zdecydował się na wybudowanie tego domu? Jestem zainteresowany tym projektem i poznałbym z chęcią więcej szczegółów.

Dzień dobry,

projekt Kornelia II jest nowym projektem w naszej ofercie. Jest na etapie opracowywania dokumentacji technicznej.

Pozdrawiam

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gość Dawidbuzak1991
Napisano

Witam

Proszę o kosztorys domu, jak już będzie gotowy. Mój mail dawidbuzak1991@gmail.com 

Napisano
12 godzin temu, Gość Dawidbuzak1991 napisał:

Witam

Proszę o kosztorys domu, jak już będzie gotowy. Mój mail dawidbuzak1991@gmail.com 

Dzień dobry,

kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Jak tylko kosztorys będzie gotowy ceny budowy pojawią się na naszej stronie internetowej w tabelce pod projektem.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry,

jeśli to możliwe, to poproszę o przesłanie planu szczegółowego na adres markiewicz.witold@gmail.com

• 2 weeks later...
Gość Gość Ilona
Napisano

Dzień dobry, 

Jeśli jest to możliwe, poprosiłabym rysunki szczegółowe parteru i piętra na adres e-mail jelonek0303@o2.pl. Dziękuję, pozdrawiam 

Napisano
8 godzin temu, Gość Gość Ilona napisał:

Dzień dobry, 

Jeśli jest to możliwe, poprosiłabym rysunki szczegółowe parteru i piętra na adres e-mail jelonek0303@o2.pl. Dziękuję, pozdrawiam 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Napisano

Dzień dobry,

czy może znany jest już koszt budowy?

Czy można gdzieś znaleźć wymiary pomieszczeń?

Napisano
11 godzin temu, Gość Marek napisał:

Dzień dobry,

czy może znany jest już koszt budowy?

Czy można gdzieś znaleźć wymiary pomieszczeń?

Dzień dobry,

kosztorys do projektu będzie dostępny za około 3 tygodnie. Możemy przesłać na maila rysunki szczegółowe z wymiarami.

Pozdrawiam

Gość rysunki szczegółowe
Napisano

Dzień dobry, 

jestem zainteresowana zakupem projektu, proszę o przesłanie ma maila rysunków szczegółowych z wymiarami.

Mail: magdalena.chlopas@gmail.com 

Napisano
15 godzin temu, Gość rysunki szczegółowe napisał:

Dzień dobry, 

jestem zainteresowana zakupem projektu, proszę o przesłanie ma maila rysunków szczegółowych z wymiarami.

Mail: magdalena.chlopas@gmail.com 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry,  jestem zainteresowana zakupem projektu, proszę o przesłanie ma maila rysunków szczegółowych z wymiarami. |Jak będą już Państwo posiadać koszt budowy poproszę również o przesłanie na mail. mariusz1langowski@gmail.com

Napisano
Godzinę temu, Gość Gość napisał:

Dzień dobry,  jestem zainteresowana zakupem projektu, proszę o przesłanie ma maila rysunków szczegółowych z wymiarami. |Jak będą już Państwo posiadać koszt budowy poproszę również o przesłanie na mail. mariusz1langowski@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Koszty budowy domu będą dostępne na naszej stronie w ciągu dwóch tygodni.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Dzień dobry,

prosiłabym o informację, czy ten projekt byłby możliwy do zmiany, tak aby dom zmieścić na działce o szerokości 20 m? Na pewno można by było zrezygnować z okien w garażu i pomieszczenia gospodarczego, ale to odejdzie tylko 1 m... 

Szkoda, że na Państwa stronie przy projektach nie ma propozycji ewentualnych możliwych zmian do projektu uwzględniających węższe działki.

Pozdrawiam,

Napisano
16 godzin temu, Gość DDd napisał:

Dzień dobry,

prosiłabym o informację, czy ten projekt byłby możliwy do zmiany, tak aby dom zmieścić na działce o szerokości 20 m? Na pewno można by było zrezygnować z okien w garażu i pomieszczenia gospodarczego, ale to odejdzie tylko 1 m... 

Szkoda, że na Państwa stronie przy projektach nie ma propozycji ewentualnych możliwych zmian do projektu uwzględniających węższe działki.

Pozdrawiam,

Dzień dobry,

można również zrezygnować z wykusza, wówczas projekt zmieści się na działkę.

Pozdrawiam

Napisano

Dzień dobry,

dziękuję za informację.

Bardzo prosiłabym o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na adres e-mail: kupie.mieszkanie@op.pl

Pozdrawiam

Napisano
1 godzinę temu, Gość DDd napisał:

Dzień dobry,

dziękuję za informację.

Bardzo prosiłabym o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na adres e-mail: kupie.mieszkanie@op.pl

Pozdrawiam

Pozdrawiam

• 1 month later...
Napisano

Czy jest ktoś w trakcie realizacji tego projektu? Miałabym kilka pytań. Odpowiedź można kierować na email jelonek0303@o2.pl. Będę mocno wdzięczna! 

• 3 months later...
Gość Michał
Napisano

Bardzo prosiłabym o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na adres e-mail: michal.zelazinski@gmail.com Pozdrawiam