Guest Marek Posted May 10, 2019 Report Posted May 10, 2019 W dniu dzisiejszym startujemy z budową domku Hawana. Projekt po delikatnych zmianach adaptacyjnych wewnątrz. Zrezygnowaliśmy z małżonka z podciągu i stropu ciężkiego Teriva. Zastapiliśmy to dachem wiązarowym na całości i dociepleniem w stropie czyli dolnym pasie wiązara. Zmiana wejścia do kotłowni. Quote
MarekS. Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 Kolejny dzień owocnej pracy na budowie wymarzonej Hawany. To projekt budowany przez Darka zainspirował nas. Domy oddalone będą od siebie niecały kilometr w linii prostej w pięknych okolicznościach Warmii. Szalunki gotowe, chudy beton gotowy, zbrojenie ułożone. czas na zalanie ław. 1 Quote
magdak Posted May 22, 2019 Report Posted May 22, 2019 Gratuluje wyboru projektu! Również zamierzamy taki zakupić, proszę o informację gdzie stawiacie Państwo domek ( województwo? miejscowość?) Pozdrawiam, Magda Quote
MarekS. Posted May 23, 2019 Report Posted May 23, 2019 Dnia 22.05.2019 o 11:19, magdak napisał: Gratuluje wyboru projektu! Również zamierzamy taki zakupić, proszę o informację gdzie stawiacie Państwo domek ( województwo? miejscowość?) Pozdrawiam, Magda Dom buduje się w warmińsko-mazurskim a dokładniej Pasłęk. Mam ułatwienie ... podglądam wybudowaną juz Hawane Darka...bardzo blisko od mojej działki Quote
MarekS. Posted May 23, 2019 Report Posted May 23, 2019 Ławy gotowe...czas na ściany fundamentów Quote
magdak Posted June 4, 2019 Report Posted June 4, 2019 Gratulacje! Czekam za kolejnymi zdjęciami z etapów budowy! Quote
Emu1975 Posted October 21, 2019 Report Posted October 21, 2019 witam, mogłbym prosic o zdjecia dachu jezeli juz Panstwo maja gotowe, chciałbym zobaczyc to rozwiazanie ktore eliminuje ciezki strop Quote
Tom Posted October 27, 2019 Report Posted October 27, 2019 Szukam kogoś kto taki domek wybudował w województwie swietokrzyskim ewentualnie interesuja mnie wymiary domu z zewnątrz jak i w wewnątrz każdego z pomieszczeń, a także czym jest ogrzewany dom. Quote
Recommended Posts