Redaktor Napisano 25 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Styczeń 2019 Projekt domu Patrycja II Szczegółowy opis projektu domu Patrycja II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/patrycjaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Julia Napisano 7 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2019 Witam serdecznie. Czy jest mozliwosc zakupu wersji domu Patrycja II bez strychu do adaptacji, chodzi mi tu glownie o uklad pomiesczen ktory wydaje sie bardziej korzystny niz w wersji Patrycja. Jesli tak, to czy byloby rowniez mozliwe poszerzenie pomieszczenie pralni o powierzchnie schodow i zmiana funkcji pomieszczenia na lazienke, natomiast z oryginalnej lazienki zmiana funkcji na pomieszczenie biurowe? Z gory dziekuje na odpowiedz Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2019 3 godziny temu, Gość Julia napisał: Witam serdecznie. Czy jest mozliwosc zakupu wersji domu Patrycja II bez strychu do adaptacji, chodzi mi tu glownie o uklad pomiesczen ktory wydaje sie bardziej korzystny niz w wersji Patrycja. Jesli tak, to czy byloby rowniez mozliwe poszerzenie pomieszczenie pralni o powierzchnie schodow i zmiana funkcji pomieszczenia na lazienke, natomiast z oryginalnej lazienki zmiana funkcji na pomieszczenie biurowe? Z gory dziekuje na odpowiedz Dzień dobry, nie ma konieczności adaptacji strychu w projekcie Patrycja II- jest to rozwiązanie alternatywne. Można wprowadzić takie zmiany do projektu na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Izabela Napisano 29 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Kwiecień 2019 Dzień dobry; Jaki jest przewidywany koszt budowy tego domu? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Kwiecień 2019 17 godzin temu, Gość Izabela napisał: Dzień dobry; Jaki jest przewidywany koszt budowy tego domu? Dzień dobry! Projekt Patrycja II jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi około 8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe oraz koszty budowy. Czas oczekiwania na kosztorys to 2-3 tygodnie od zakończenia dokumentacji technicznej. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Witam Napisano 13 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2019 Czy kupując projekt od Panstwa jestem zmuszona użyć materiałów opisanych w projekcie? czy moge użyć innych materiałów bez konsultacji z innym architektem w celu adaptacji? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Wrzesień 2019 11 godzin temu, Gość Witam napisał: Czy kupując projekt od Panstwa jestem zmuszona użyć materiałów opisanych w projekcie? czy moge użyć innych materiałów bez konsultacji z innym architektem w celu adaptacji? Dzień dobry, Może Pani wprowadzić taką zmianę we współpracy z projektantem adaptującym projekt gotowy, bez konieczności konsultowania tego z autorem dokumentacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość Izabella Napisano 4 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 4 Listopad 2019 Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila (iza0305@vp.pl) dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość). Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2019 16 godzin temu, Gość Izabella napisał: Witam. Czy jest mozliwość otrzymania na maila (iza0305@vp.pl) dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i szerokość). Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Angelkos Napisano 11 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2019 Dzieñ dobry czy również mogłabym prosić dokładne wymiary pomieszczeń na maila? Bangelika995@gmail.com Dziękuję bardzo Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2019 8 godzin temu, Gość Angelkos napisał: Dzieñ dobry czy również mogłabym prosić dokładne wymiary pomieszczeń na maila? Bangelika995@gmail.com Dziękuję bardzo Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Roman Napisano 13 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Grudzień 2019 Dzień Dobry Witam jestem zainteresowany kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy wraz zmateriałem i szczegółowe wymiary pomieszczeń. Pozdrawiam adres: romkuch@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Grudzień 2019 W dniu 13.12.2019 o 17:31, Roman napisał: Dzień Dobry Witam jestem zainteresowany kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy wraz zmateriałem i szczegółowe wymiary pomieszczeń. Pozdrawiam adres: romkuch@onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorys do tego projektu nie jest jeszcze dostępny. Pozdrawiam Cytuj
Gość krzysztof Napisano 22 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2020 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy wraz z materiałem i szczegółowe wymiary pomieszczeń. Pozdrawiam szyszaku@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2020 19 godzin temu, Gość krzysztof napisał: Witam jestem zainteresowany kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy wraz z materiałem i szczegółowe wymiary pomieszczeń. Pozdrawiam szyszaku@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorys do tego projektu nie jest jeszcze dostępny. Pozdrawiam Cytuj
Gość Patrycja II Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Kwiecień 2020 Witam jestem zainteresowany kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy wraz z materiałem i szczegółowe wymiary pomieszczeń. Pozdrawiam gogotom@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2020 W dniu 10.04.2020 o 23:09, Gość Patrycja II napisał: Witam jestem zainteresowany kupnem projektu proszę o zestawienie kosztów budowy wraz z materiałem i szczegółowe wymiary pomieszczeń. Pozdrawiam gogotom@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorys do tego projektu nie jest jeszcze dostępny. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dobre Domy Napisano 29 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 29 Lipiec 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Patrycja lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/889009421827589 Cytuj
Gość Gość Dragos Napisano 3 Styczeń 2023 Zgłoszenie Napisano 3 Styczeń 2023 Witam, Czy jest mozliwość otrzymania na maila (dragosurda@yahoo.com) dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i sz erokość). Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Redaktor Napisano 4 Styczeń 2023 Autor Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2023 17 godzin temu, Gość Gość Dragos napisał: Witam, Czy jest mozliwość otrzymania na maila (dragosurda@yahoo.com) dokładnych wymiarów kazdego z pomieszczeń (długość i sz erokość). Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Karol Napisano 28 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 28 Grudzień 2023 Czy mógłbym prosić na maila lolo_143@wp.pl dokładne wymiary pomieszczeń? Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2023 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2023 22 godziny temu, Gość Karol napisał: Czy mógłbym prosić na maila lolo_143@wp.pl dokładne wymiary pomieszczeń? Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi