Redaktor Posted November 8, 2018 Report Share Posted November 8, 2018 Projekt domu Nela VI Szczegółowy opis projektu domu Nela VI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nelaVI Zapraszamy do dyskusji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PiotrAS Posted November 12, 2018 Report Share Posted November 12, 2018 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rzutów i przekroi na adres: pm130420@gmail.com. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 12, 2018 Report Share Posted November 12, 2018 2 godziny temu, Gość PiotrAS napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rzutów i przekroi na adres: pm130420@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, projekt Nela VI jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest doris Posted November 18, 2018 Report Share Posted November 18, 2018 Witam , kiedy projekt będzie dostępny od ręki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 19, 2018 Report Share Posted November 19, 2018 18 godzin temu, Gość doris napisał: Witam , kiedy projekt będzie dostępny od ręki? Dzień dobry, Projekt będzie dostępny od ręki za około 8 tygodni. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kostek Posted January 20, 2019 Report Share Posted January 20, 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam 2kostek2@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 20, 2019 Report Share Posted January 20, 2019 8 godzin temu, Gość Kostek napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam 2kostek2@gmail.com Dzień dobry, materiały wyślemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PBR Posted February 9, 2019 Report Share Posted February 9, 2019 Dzień dobry, poproszę o szczegółowe plany projektu (lustrzane odbicie), kosztorys - jeżeli jest dostępny oraz informacje o możliwych zamianach w projekcie (interesują mnie zmiany: ogrzewania, zwiększenie powierzchni tarasu, zmiana układu ścian). adres: pbr@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 9, 2019 Report Share Posted February 9, 2019 4 godziny temu, Gość PBR napisał: Dzień dobry, poproszę o szczegółowe plany projektu (lustrzane odbicie), kosztorys - jeżeli jest dostępny oraz informacje o możliwych zamianach w projekcie (interesują mnie zmiany: ogrzewania, zwiększenie powierzchni tarasu, zmiana układu ścian). adres: pbr@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały prześlemy w poniedziałek. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne, możemy udostępnić przed zakupem projektu zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że przybliży to szacowany koszt budowy. Wszystkie zmiany, o których Pan wspomniał są możliwe do wykonania. Tego typu zmiany (nie ingerujące w konstrukcję budynku) zalecamy wykonać na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingax93 Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 W dniu 8.11.2018 o 13:48, Redaktor napisał: Projekt domu Nela VI Szczegółowy opis projektu domu Nela VI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nelaVI Zapraszamy do dyskusji! Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam kin.maj.93@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 16 godzin temu, kingax93 napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam kin.maj.93@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PiotrAs135 Posted March 17, 2019 Report Share Posted March 17, 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuje i pozdrawiam pm130420@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 17, 2019 Report Share Posted March 17, 2019 4 godziny temu, Gość PiotrAs135 napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuje i pozdrawiam pm130420@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sebol Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 Witam . interesuje mnie zakup projektu.prosze o szczegóły planu. foka1711@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 22, 2019 Report Share Posted March 22, 2019 12 godzin temu, Gość Sebol napisał: Witam . interesuje mnie zakup projektu.prosze o szczegóły planu. foka1711@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Natalia93 Posted April 2, 2019 Report Share Posted April 2, 2019 Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuję i pozdrawiam kaczkowska.n@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 3, 2019 Report Share Posted April 3, 2019 17 godzin temu, Gość Natalia93 napisał: Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuję i pozdrawiam kaczkowska.n@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 Witam, w którym roku powstała ta wersja projektu, budujemy dom z projektu Nela który adaptowaliśmy aby miał poddasze użytkowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin1 Posted May 6, 2019 Report Share Posted May 6, 2019 Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Z góry dziękuję i pozdrawiam marwo17@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 7, 2019 Report Share Posted May 7, 2019 13 godzin temu, Gość Anna napisał: Witam, w którym roku powstała ta wersja projektu, budujemy dom z projektu Nela który adaptowaliśmy aby miał poddasze użytkowe. Dzień dobry, projekt został opracowany w styczniu tego roku. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 7, 2019 Report Share Posted May 7, 2019 12 godzin temu, Gość Marcin1 napisał: Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Z góry dziękuję i pozdrawiam marwo17@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest witamwas1234 Posted May 7, 2019 Report Share Posted May 7, 2019 witam redakcje , prosze o szczegolowe plany jestem zainteresowany, michal1989-5@o2.pl dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 7, 2019 Report Share Posted May 7, 2019 1 godzinę temu, Gość witamwas1234 napisał: witam redakcje , prosze o szczegolowe plany jestem zainteresowany, michal1989-5@o2.pl dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted May 10, 2019 Report Share Posted May 10, 2019 witam. poprosze o szczegółowe plany tego budynku. tomek-domagalski@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 11, 2019 Report Share Posted May 11, 2019 12 godzin temu, Gość Tomasz napisał: witam. poprosze o szczegółowe plany tego budynku. tomek-domagalski@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts