Redaktor Posted November 8, 2018 Report Posted November 8, 2018 Projekt domu Nela VI Szczegółowy opis projektu domu Nela VI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nelaVI Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest PiotrAS Posted November 12, 2018 Report Posted November 12, 2018 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rzutów i przekroi na adres: pm130420@gmail.com. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 12, 2018 Report Posted November 12, 2018 2 godziny temu, Gość PiotrAS napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rzutów i przekroi na adres: pm130420@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, projekt Nela VI jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Quote
Guest doris Posted November 18, 2018 Report Posted November 18, 2018 Witam , kiedy projekt będzie dostępny od ręki? Quote
Dobre Domy Posted November 19, 2018 Report Posted November 19, 2018 18 godzin temu, Gość doris napisał: Witam , kiedy projekt będzie dostępny od ręki? Dzień dobry, Projekt będzie dostępny od ręki za około 8 tygodni. Pozdrawiam Quote
Guest Kostek Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam 2kostek2@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted January 20, 2019 Report Posted January 20, 2019 8 godzin temu, Gość Kostek napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam 2kostek2@gmail.com Dzień dobry, materiały wyślemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest PBR Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Dzień dobry, poproszę o szczegółowe plany projektu (lustrzane odbicie), kosztorys - jeżeli jest dostępny oraz informacje o możliwych zamianach w projekcie (interesują mnie zmiany: ogrzewania, zwiększenie powierzchni tarasu, zmiana układu ścian). adres: pbr@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 4 godziny temu, Gość PBR napisał: Dzień dobry, poproszę o szczegółowe plany projektu (lustrzane odbicie), kosztorys - jeżeli jest dostępny oraz informacje o możliwych zamianach w projekcie (interesują mnie zmiany: ogrzewania, zwiększenie powierzchni tarasu, zmiana układu ścian). adres: pbr@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały prześlemy w poniedziałek. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne, możemy udostępnić przed zakupem projektu zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że przybliży to szacowany koszt budowy. Wszystkie zmiany, o których Pan wspomniał są możliwe do wykonania. Tego typu zmiany (nie ingerujące w konstrukcję budynku) zalecamy wykonać na etapie adaptacji. Pozdrawiam. Quote
kingax93 Posted March 6, 2019 Report Posted March 6, 2019 W dniu 8.11.2018 o 13:48, Redaktor napisał: Projekt domu Nela VI Szczegółowy opis projektu domu Nela VI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nelaVI Zapraszamy do dyskusji! Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam kin.maj.93@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted March 7, 2019 Report Posted March 7, 2019 16 godzin temu, kingax93 napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam kin.maj.93@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest PiotrAs135 Posted March 17, 2019 Report Posted March 17, 2019 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuje i pozdrawiam pm130420@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted March 17, 2019 Report Posted March 17, 2019 4 godziny temu, Gość PiotrAs135 napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuje i pozdrawiam pm130420@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Sebol Posted March 21, 2019 Report Posted March 21, 2019 Witam . interesuje mnie zakup projektu.prosze o szczegóły planu. foka1711@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted March 22, 2019 Report Posted March 22, 2019 12 godzin temu, Gość Sebol napisał: Witam . interesuje mnie zakup projektu.prosze o szczegóły planu. foka1711@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Natalia93 Posted April 2, 2019 Report Posted April 2, 2019 Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuję i pozdrawiam kaczkowska.n@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted April 3, 2019 Report Posted April 3, 2019 17 godzin temu, Gość Natalia93 napisał: Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuję i pozdrawiam kaczkowska.n@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Anna Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 Witam, w którym roku powstała ta wersja projektu, budujemy dom z projektu Nela który adaptowaliśmy aby miał poddasze użytkowe. Quote
Guest Marcin1 Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Z góry dziękuję i pozdrawiam marwo17@vp.pl Quote
Dobre Domy Posted May 7, 2019 Report Posted May 7, 2019 13 godzin temu, Gość Anna napisał: Witam, w którym roku powstała ta wersja projektu, budujemy dom z projektu Nela który adaptowaliśmy aby miał poddasze użytkowe. Dzień dobry, projekt został opracowany w styczniu tego roku. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted May 7, 2019 Report Posted May 7, 2019 12 godzin temu, Gość Marcin1 napisał: Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Z góry dziękuję i pozdrawiam marwo17@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest witamwas1234 Posted May 7, 2019 Report Posted May 7, 2019 witam redakcje , prosze o szczegolowe plany jestem zainteresowany, michal1989-5@o2.pl dziekuje Quote
Dobre Domy Posted May 7, 2019 Report Posted May 7, 2019 1 godzinę temu, Gość witamwas1234 napisał: witam redakcje , prosze o szczegolowe plany jestem zainteresowany, michal1989-5@o2.pl dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Tomasz Posted May 10, 2019 Report Posted May 10, 2019 witam. poprosze o szczegółowe plany tego budynku. tomek-domagalski@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted May 11, 2019 Report Posted May 11, 2019 12 godzin temu, Gość Tomasz napisał: witam. poprosze o szczegółowe plany tego budynku. tomek-domagalski@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts