Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest PiotrAS
Posted
Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rzutów i przekroi na adres: pm130420@gmail.com. Pozdrawiam
Posted
2 godziny temu, Gość PiotrAS napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie rzutów i przekroi na adres: pm130420@gmail.com. Pozdrawiam

Dzień dobry, projekt Nela VI jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe. Pozdrawiam 

• 2 months later...
Posted
Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam 2kostek2@gmail.com
Posted
8 godzin temu, Gość Kostek napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam 2kostek2@gmail.com

Dzień dobry, materiały wyślemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Posted
Dzień dobry, poproszę o szczegółowe plany projektu (lustrzane odbicie), kosztorys - jeżeli jest dostępny oraz informacje o możliwych zamianach w projekcie (interesują mnie zmiany: ogrzewania, zwiększenie powierzchni tarasu, zmiana układu ścian). adres: pbr@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam!
Posted
4 godziny temu, Gość PBR napisał:

Dzień dobry, poproszę o szczegółowe plany projektu (lustrzane odbicie), kosztorys - jeżeli jest dostępny oraz informacje o możliwych zamianach w projekcie (interesują mnie zmiany: ogrzewania, zwiększenie powierzchni tarasu, zmiana układu ścian). adres: pbr@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam!

Dzień dobry, materiały prześlemy w poniedziałek. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne, możemy udostępnić przed zakupem projektu zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że przybliży to szacowany koszt budowy. Wszystkie zmiany, o których Pan wspomniał są możliwe do wykonania. Tego typu zmiany (nie ingerujące w konstrukcję budynku) zalecamy wykonać na etapie adaptacji. Pozdrawiam. 

• 4 weeks later...
Posted
W dniu 8.11.2018 o 13:48, Redaktor napisał:

Projekt domu Nela VI

Szczegółowy opis projektu domu Nela VI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nelaVI

Dołączona grafika Dołączona grafika

Zapraszamy do dyskusji!

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam
kin.maj.93@wp.pl

Posted
16 godzin temu, kingax93 napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów, o ile są już dostępne? Chodzi mi o lustrzane odbicie. Dziękuje i pozdrawiam
kin.maj.93@wp.pl

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 2 weeks later...
Guest PiotrAs135
Posted
Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuje i pozdrawiam pm130420@gmail.com
Posted
4 godziny temu, Gość PiotrAs135 napisał:

Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuje i pozdrawiam pm130420@gmail.com

Guest Sebol
Posted

Witam . interesuje  mnie zakup projektu.prosze o szczegóły planu. foka1711@interia.pl

• 2 weeks later...
Guest Natalia93
Posted
Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuję i pozdrawiam kaczkowska.n@gmail.com
Posted
17 godzin temu, Gość Natalia93 napisał:

Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Dziękuję i pozdrawiam kaczkowska.n@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Anna
Posted
Witam, w którym roku powstała ta wersja projektu, budujemy dom z projektu Nela który adaptowaliśmy aby miał poddasze użytkowe.
Guest Marcin1
Posted
Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Z góry dziękuję i pozdrawiam marwo17@vp.pl
Posted
13 godzin temu, Gość Anna napisał:

Witam, w którym roku powstała ta wersja projektu, budujemy dom z projektu Nela który adaptowaliśmy aby miał poddasze użytkowe.

Dzień dobry, projekt został opracowany w styczniu tego roku. Pozdrawiam.

Posted
12 godzin temu, Gość Marcin1 napisał:

Dzień dobry. Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych planów? Z góry dziękuję i pozdrawiam marwo17@vp.pl

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

Guest witamwas1234
Posted

witam redakcje , prosze o szczegolowe plany jestem zainteresowany, michal1989-5@o2.pl dziekuje

Posted
1 godzinę temu, Gość witamwas1234 napisał:

witam redakcje , prosze o szczegolowe plany jestem zainteresowany, michal1989-5@o2.pl dziekuje

Guest Tomasz
Posted
witam. poprosze o szczegółowe plany tego budynku. tomek-domagalski@o2.pl