Redaktor Posted October 22, 2018 Report Share Posted October 22, 2018 Projekt domu Aiko Szczegółowy opis projektu domu Aiko znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/aiko Zapraszamy do dyskusji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted January 27, 2020 Report Share Posted January 27, 2020 Witam! Bardzo podoba mi się ten projekt. Nie ma niestety wizualizacji i ciężko jest mi rozpoznać czy ten dom ma wysokie sufity np. w części dziennej? Nie zależy mi na poddaszu użytkowym i wolałbym w to miejsce mieć wysokie sufity, które zwiększają przestrzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 12 godzin temu, Gość Paweł napisał: Witam! Bardzo podoba mi się ten projekt. Nie ma niestety wizualizacji i ciężko jest mi rozpoznać czy ten dom ma wysokie sufity np. w części dziennej? Nie zależy mi na poddaszu użytkowym i wolałbym w to miejsce mieć wysokie sufity, które zwiększają przestrzeń. Dzień dobry, w całym domku strop jest na jednym poziomie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts