Redaktor Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2018 Projekt domu Aiko Szczegółowy opis projektu domu Aiko znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/aiko Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Paweł Napisano 27 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 27 Styczeń 2020 Witam! Bardzo podoba mi się ten projekt. Nie ma niestety wizualizacji i ciężko jest mi rozpoznać czy ten dom ma wysokie sufity np. w części dziennej? Nie zależy mi na poddaszu użytkowym i wolałbym w to miejsce mieć wysokie sufity, które zwiększają przestrzeń. Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Styczeń 2020 12 godzin temu, Gość Paweł napisał: Witam! Bardzo podoba mi się ten projekt. Nie ma niestety wizualizacji i ciężko jest mi rozpoznać czy ten dom ma wysokie sufity np. w części dziennej? Nie zależy mi na poddaszu użytkowym i wolałbym w to miejsce mieć wysokie sufity, które zwiększają przestrzeń. Dzień dobry, w całym domku strop jest na jednym poziomie. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi