Gość A. Minor Napisano 2 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2018 Czy mogę prosić o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń: alek.sm@o2.pl Czy jest projekt podobny, w którym dach stanowi jedną całość (nie ma osobnego dachu nad garażem)? Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Sierpień 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe oraz propozycje podobnych projektów. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Piotrek Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2019 Witam, czy jest możliwość przesłania rzutów z wymiarami budynku i pomieszczen? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Mój mail to spongers@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 10 Styczeń 2019 12 godzin temu, Gość Piotrek napisał: Witam, czy jest możliwość przesłania rzutów z wymiarami budynku i pomieszczen? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Mój mail to spongers@o2.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość pytanie???? Napisano 18 Wrzesień 2019 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2019 Witam może ktoś podzielić się jak wygląda wnętrze domku będę bardzo wdzięczna Cytuj
Gość Zdjęcia wnętrza Napisano 6 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Grudzień 2019 Witam, mogę na maila przesłać fotki, obecnie mamy stan prawie deweloperski Cytuj
Gość Gość N Napisano 5 Marzec 2020 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2020 Witam mogę prosić o zdjęcia na mail wpnatan123@gmail.com? Z góry dziękuje Cytuj
Gość Simon Napisano 17 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Napisano 17 Czerwiec 2020 Witam mogę prosić o zdjęcia na mail siwimjim@hotmail.com Z góry dziękuje Cytuj
Gość Gość tarnow Napisano 8 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2021 Dnia 6.12.2019 o 10:01, Gość Zdjęcia wnętrza napisał: Witam, mogę na maila przesłać fotki, obecnie mamy stan prawie deweloperski Cytuj
Gość Natalia Napisano 22 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Marzec 2021 Dnia 6.12.2019 o 09:01, Gość Zdjęcia wnętrza napisał: Witam, mogę na maila przesłać fotki, obecnie mamy stan prawie deweloperski Dzień dobry, Czy również mogę prosić o przesłanie zdjęć z realizacji projektu? Myślimy o jego zakupie i budowie na jesień, ale chcielibyśmy zobaczyć jak to faktycznie będzie wyglądać. Mój adres: natalia_milczarek@wp.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi