Guest adrian Posted April 10, 2018 Report Posted April 10, 2018 Witam serdecznie, Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie materiałów na adres : waladrian610@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted April 11, 2018 Report Posted April 11, 2018 Witam serdecznie, Jestem zainteresowany projektem. Proszę o przesłanie materiałów na adres : waladrian610@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Anna Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie materiałów na adres e-mail: kik123@op.pl z góry dziękuję. pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 14, 2018 Report Posted April 14, 2018 Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie materiałów na adres e-mail: kik123@op.pl z góry dziękuję. pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Robert Posted May 18, 2018 Report Posted May 18, 2018 Witam, czy jest możliwość przeniesienia wc pod schody? jaka wtedy byłaby powierzchnia wc? ewentualnie czy istnieje możliwość zagospodarowania powierzchni pod schodami? Proszę o odpowiedź na dommarzenpniewo@wp.pl. Quote
Dobre Domy Posted May 22, 2018 Report Posted May 22, 2018 Witam, czy jest możliwość przeniesienia wc pod schody? jaka wtedy byłaby powierzchnia wc? ewentualnie czy istnieje możliwość zagospodarowania powierzchni pod schodami? Proszę o odpowiedź na dommarzenpniewo@wp.pl. Witam! Przekazaliśmy Państwa zapytanie do architekta. Otrzymają Państwo odpowiedź drogą mailową. Quote
Guest edyta Posted May 22, 2018 Report Posted May 22, 2018 witam, jestem zainteresowana projektem , prosiłabym o rysunki szczegółowe: edzia84@autograf.pl Quote
Dobre Domy Posted May 23, 2018 Report Posted May 23, 2018 witam, jestem zainteresowana projektem , prosiłabym o rysunki szczegółowe: edzia84@autograf.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Ania Posted June 7, 2018 Report Posted June 7, 2018 Witam, jeśli jest możliwość poproszę również o dokumentację projektu Marina Mała oraz Marina Mała II. nawranna@gmail.com Pozdrawiam, Quote
Dobre Domy Posted June 8, 2018 Report Posted June 8, 2018 Witam, jeśli jest możliwość poproszę również o dokumentację projektu Marina Mała oraz Marina Mała II. nawranna@gmail.com Pozdrawiam, Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Adam Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 Dzień dobry, nam również spodobał się ten projekt domu :-) Prosiłbym o przesłanie dokumentacji na adres: wabek@poczta.onet.pl Z góry dziękuję za materiały :-) Quote
Dobre Domy Posted June 11, 2018 Report Posted June 11, 2018 Dzień dobry, nam również spodobał się ten projekt domu :-) Prosiłbym o przesłanie dokumentacji na adres: wabek@poczta.onet.pl Z góry dziękuję za materiały :-) Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Karolina Posted July 3, 2018 Report Posted July 3, 2018 Witam.Prosze o przesłanie dokumentacji projektu marina mała na adres karolina 11002@wp.pl Pozdrawiam . Quote
Dobre Domy Posted July 4, 2018 Report Posted July 4, 2018 Witam.Prosze o przesłanie dokumentacji projektu marina mała na adres karolina 11002@wp.pl Pozdrawiam . Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Natalia Posted July 13, 2018 Report Posted July 13, 2018 Witam, serdeczna prośba o przesłanie dokumentacji projektu na adres: test88@o2.pl. Pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted July 15, 2018 Report Posted July 15, 2018 Witam, serdeczna prośba o przesłanie dokumentacji projektu na adres: test88@o2.pl. Pozdrawiam! witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Kamdep Posted September 28, 2018 Report Posted September 28, 2018 Witam, myślal ktoś żeby taras bardziej wydłużyć? Żeby był więcej zadaszony? Można szczególowy plan na maila Kamil_fast@interia.eu. Quote
Dobre Domy Posted October 1, 2018 Report Posted October 1, 2018 W dniu 29.09.2018 o 00:11, Gość Kamdep napisał: Witam, myślal ktoś żeby taras bardziej wydłużyć? Żeby był więcej zadaszony? Można szczególowy plan na maila Kamil_fast@interia.eu. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Zmiany, o których Pan pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Pozdrawiam! Quote
Guest ROBERT Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Witam, Jestem przed zakupem u Państwa projektu (Marina Mała) jednakże nurtuje mnie jeszcze dwie sprawy. Mam pytanie dotyczące systemu grzewczego, mianowicie chciałbym w domu wykorzystać ogrzewanie paliwem stałym. Jednak na Państwa stronie widnieje następująca informacja: Kotły niskotemperaturowe na paliwo gazowe lub ciekłe, z zamkniętą komorą spalania i palnikiem modulowanym, o mocy nominalnej do 50 kW. 1. Czy istnieje możliwość by dostosować projekt Marina Mała tak by zastosować w nim system grzewczy na paliwo stałe np (węgiel)? 2. Czy istnieje możliwość ingerencji mojego architekta w projekt w taki sposób by przeniesć komin wentylacyjny w pom gosp. w inne miejsce kotłowni? Proszę o informacje na maila dommarzenpniewo@wp.pl Pozdrawiam, Robert Quote
Dobre Domy Posted October 5, 2018 Report Posted October 5, 2018 Godzinę temu, Gość ROBERT napisał: Witam, Jestem przed zakupem u Państwa projektu (Marina Mała) jednakże nurtuje mnie jeszcze dwie sprawy. Mam pytanie dotyczące systemu grzewczego, mianowicie chciałbym w domu wykorzystać ogrzewanie paliwem stałym. Jednak na Państwa stronie widnieje następująca informacja: Kotły niskotemperaturowe na paliwo gazowe lub ciekłe, z zamkniętą komorą spalania i palnikiem modulowanym, o mocy nominalnej do 50 kW. 1. Czy istnieje możliwość by dostosować projekt Marina Mała tak by zastosować w nim system grzewczy na paliwo stałe np (węgiel)? 2. Czy istnieje możliwość ingerencji mojego architekta w projekt w taki sposób by przeniesć komin wentylacyjny w pom gosp. w inne miejsce kotłowni? Proszę o informacje na maila dommarzenpniewo@wp.pl Pozdrawiam, Robert Dzień dobry, W dniu dzisiejszym otrzyma Pan odpowiedź na podany adres mailowy. Pozdrawiam. Quote
Yzsu Posted January 1, 2019 Report Posted January 1, 2019 Witam serdecznie Również proszę o wysłanie materiałów: yzsu1@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted January 2, 2019 Report Posted January 2, 2019 13 godzin temu, Yzsu napisał: Witam serdecznie Również proszę o wysłanie materiałów: yzsu1@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Grzesiek Posted February 5, 2019 Report Posted February 5, 2019 Prosze o podanie wysokości ścianki kolankowej. Quote
Dobre Domy Posted February 5, 2019 Report Posted February 5, 2019 2 godziny temu, Gość Grzesiek napisał: Prosze o podanie wysokości ścianki kolankowej. Dzień dobry, wysokość ścianki kolankowej wynosi 66 cm. Pozdrawiam Quote
Guest Patryk Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Również poproszę o dokumentację projektu Marina Mała oraz Marina. patryk1515@onet.pl Quote
Recommended Posts