Guest DENIS Posted April 28, 2019 Report Share Posted April 28, 2019 Witam, uroczy projekt, dużym atutem jest kominek. Marzy mi się taki projekt do 120 m. Według mnie brakuje spiżarki , garderoby i garażu. Przeglądałam wszystkie Państwa projekty i projekty konkurencji , są bardzo ciekawe, jednak ten projekt zachwyca prostotą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 28, 2019 Report Share Posted April 28, 2019 4 godziny temu, Gość DENIS napisał: Witam, uroczy projekt, dużym atutem jest kominek. Marzy mi się taki projekt do 120 m. Według mnie brakuje spiżarki , garderoby i garażu. Przeglądałam wszystkie Państwa projekty i projekty konkurencji , są bardzo ciekawe, jednak ten projekt zachwyca prostotą. Dzień dobry, bardzo nas cieszy, że podoba się Pani ten projekt. Istnieje możliwość wprowadzania zmian w projektach, również takich polegających na powiększeniu metrażu domu czy zmian w układzie pomieszczeń, a nawet dodaniu garażu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marta Posted May 20, 2019 Report Share Posted May 20, 2019 Dzień dobry, gdzie można zobaczyć rzuty pomieszczeń? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 20, 2019 Report Share Posted May 20, 2019 35 minut temu, Gość Marta napisał: Dzień dobry, gdzie można zobaczyć rzuty pomieszczeń? Pozdrawiam Dzień dobry, rzuty schematyczne są na naszej stronie internetowej. Jeśli chciałby Pan otrzymać szczegółowe rysunki z wymiarami proszę o podanie adresu e-mail. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ven Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: erneo(at)wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 6, 2019 Report Share Posted June 6, 2019 8 godzin temu, Gość Ven napisał: Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: erneo(at)wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magda Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: magdaq@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 4 godziny temu, Gość Magda napisał: Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: magdaq@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam Posted June 12, 2019 Report Share Posted June 12, 2019 Dzień dobry, czy również moge prosić o rysunki szczegółowe z wymiarami? adam.soczewka@onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 13, 2019 Report Share Posted June 13, 2019 16 godzin temu, Gość Adam napisał: Dzień dobry, czy również moge prosić o rysunki szczegółowe z wymiarami? adam.soczewka@onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna K. Posted June 18, 2019 Report Share Posted June 18, 2019 Witam, Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: Player_One@spoko.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 18, 2019 Report Share Posted June 18, 2019 29 minut temu, Gość Anna K. napisał: Witam, Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: Player_One@spoko.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mirosław Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 Witam.. Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: mirekkk1975@wp.pl..Dziękuję. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 4 godziny temu, Gość Mirosław napisał: Witam.. Proszę o rysunki szczegółowe z wymiarami: mirekkk1975@wp.pl..Dziękuję. Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcia Posted June 30, 2019 Report Share Posted June 30, 2019 Dzień dobry, Bardzo podoba mi się ten projekt Wydaje się być prawie idealny - czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowe rys na maila )? Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 1, 2019 Report Share Posted July 1, 2019 8 godzin temu, marcia napisał: Dzień dobry, Bardzo podoba mi się ten projekt Wydaje się być prawie idealny - czy mogłabym otrzymać bardziej szczegółowe rysunki (marta.karlikowska@wp.eu )? Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waldek77 Posted July 3, 2019 Report Share Posted July 3, 2019 Witam Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki mój adres poczty elektronicznej to Waldemar_kotowicz@o2.pl jednocześnie chciałbym spytać czy istnieje możliwość zmiany sposobu ogrzewania z gazowego, na piec zasypowy na pelet lub węgiel? oraz czy został już sporządzony kosztorys budowy tego domu? Pozdrawiam Waldek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 4, 2019 Report Share Posted July 4, 2019 21 godzin temu, Waldek77 napisał: Witam Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki mój adres poczty elektronicznej to Waldemar_kotowicz@o2.pl jednocześnie chciałbym spytać czy istnieje możliwość zmiany sposobu ogrzewania z gazowego, na piec zasypowy na pelet lub węgiel? oraz czy został już sporządzony kosztorys budowy tego domu? Pozdrawiam Waldek Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Ceny budowy domu znajdują się w tabelce na naszej stronie internetowej. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mikołaj Posted July 17, 2019 Report Share Posted July 17, 2019 Witam, Jakie impregnaty i kolory zostały zastosowane w tym projekcie, chciałbym zastosować podobną elewację w zakupionym u was projekcie Ramona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 17, 2019 Report Share Posted July 17, 2019 1 minutę temu, Gość Mikołaj napisał: Witam, Jakie impregnaty i kolory zostały zastosowane w tym projekcie, chciałbym zastosować podobną elewację w zakupionym u was projekcie Ramona. Dzień dobry, do tworzenia wizualizacji grafik wykorzystuje tekstury z bazy bibliotek programu. Są to jedynie sugestie co do wykończenia. Materiały trzeba dobrać wg własnego projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aleksandra Posted October 1, 2019 Report Share Posted October 1, 2019 Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na email 211gatta@gmail.com. Dziękuje, Pozdrawiam Aleksandra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 2, 2019 Report Share Posted October 2, 2019 12 godzin temu, Gość Aleksandra napisał: Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na email 211gatta@gmail.com. Dziękuje, Pozdrawiam Aleksandra. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emu1975 Posted October 9, 2019 Report Share Posted October 9, 2019 witam czy mogłbym prosic o przesłanie rysunków pstrozik@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 9, 2019 Report Share Posted October 9, 2019 6 godzin temu, Emu1975 napisał: witam czy mogłbym prosic o przesłanie rysunków pstrozik@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bogdan Posted November 18, 2019 Report Share Posted November 18, 2019 Dzień dobry, Czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: kardysbogdan@gmail.com? Dziękuję z góry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts