Redaktor Napisano 12 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2017 Projekt domu Malwa Szczegółowy opis projektu domu Malwa znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/malwa Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Magda Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2018 Dzień dobry. Jaka jest wysokość ścianki kolankowej w projekcie Malwa? Czy istnieje możliwość zmodyfikowania projeku pod Państwa okiem tak aby dach posiadał kąt 35 stopni? Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Wrzesień 2018 33 minuty temu, Gość Magda napisał: Dzień dobry. Jaka jest wysokość ścianki kolankowej w projekcie Malwa? Czy istnieje możliwość zmodyfikowania projeku pod Państwa okiem tak aby dach posiadał kąt 35 stopni? Dzień dobry, wysokość ścianki kolankowej wynosi 98 cm. Istnieje możliwość wprowadzenia zmian w projekcie, bardzo proszę o wysłanie maila na adres info@dobredomy.pl z prośbą o wycenę takich zmian. Jeżeli miałyby wystąpić również inne zmiany to proszę je uwzględnić. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Monika Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2019 Witam. Czy ktoś z Państwa wybudował ten domek lub jest w trakcie? Cytuj
Gość Monika Napisano 23 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 23 Kwiecień 2019 Witam. Czy jest możliwość zmiany garażu na 2 stanowiskowy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2019 14 godzin temu, Gość Monika napisał: Witam. Czy jest możliwość zmiany garażu na 2 stanowiskowy? Dzień dobry, istnieje taka możliwość. Taką zmianę w projekcie najlepiej wprowadzić na etapie adaptacji. Pozdrawiam Cytuj
Gość jlr Napisano 29 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Sierpień 2019 Bardzo podoba mi się projekt domu Malwa, ma prawie wszystkie cechy, których szukam (wydzielona strefa prywatna i dzienna na parterze, podcień, kominek wew. i zew., garaż...), jednak do pełni szczęścia brakuje mi antresoli z otwarciem na salon. Czy taki rodzaj modyfikacji może zostać wykonany w ramach adaptacji projektu, czy jest to zbyt duża ingerencja? Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Sierpień 2019 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2019 17 godzin temu, Gość jlr napisał: Bardzo podoba mi się projekt domu Malwa, ma prawie wszystkie cechy, których szukam (wydzielona strefa prywatna i dzienna na parterze, podcień, kominek wew. i zew., garaż...), jednak do pełni szczęścia brakuje mi antresoli z otwarciem na salon. Czy taki rodzaj modyfikacji może zostać wykonany w ramach adaptacji projektu, czy jest to zbyt duża ingerencja? Dzień dobry! Zmiany, o których Pan pisze są możliwe do zaprojektowania. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Wybrany przez Pana architekt dokona ich wyceny i wprowadzi na nasz oryginalny projekt. Nasza pracownia jako autor projektu wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Zmiany w projekcie mogą również wprowadzić architekci w naszej pracowni (są to zmiany dodatkowo płatne). Pozdrawiam! Cytuj
Falkorn Napisano 28 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2020 Witam. Proszę o dostępne darmowe materiały na e-mail: wow.1996@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2020 14 godzin temu, Falkorn napisał: Witam. Proszę o dostępne darmowe materiały na e-mail: wow.1996@o2.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Tomek Napisano 24 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2021 Dzień dobry. Czy ktoś już wybudował ten dom lub jest w trakcie budowy? Interesują mnie aktualne koszty budowy. Pozdrawiam. Cytuj
Gość dodatkowe materiały Napisano 9 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2021 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów do tego projektu na poniższy adres e-mail: karolina_ratynska@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 10 Marzec 2021 18 godzin temu, Gość dodatkowe materiały napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów do tego projektu na poniższy adres e-mail: karolina_ratynska@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dzień dobry, czy mogę pros Napisano 11 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2021 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów do tego projektu na poniższy adres e-mail: geomarcin.k@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 12 Marzec 2021 19 godzin temu, Gość Dzień dobry, czy mogę pros napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie dostępnych darmowych materiałów do tego projektu na poniższy adres e-mail: geomarcin.k@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Falkorn Napisano 22 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2021 Witam budujemy ten dom. Dziś zalaliśmy ławy. w razie czego zapraszam do kontaktu e-mail: wow.1996@o2.pl Cytuj
Gość Monika Napisano 26 Lipiec 2021 Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2021 prosze o przeslanie rzutów z wymiarami na adres: m.garlinska@wp.pl. Dziękuje. Cytuj
Redaktor Napisano 26 Lipiec 2021 Autor Zgłoszenie Napisano 26 Lipiec 2021 3 godziny temu, Gość Monika napisał: prosze o przeslanie rzutów z wymiarami na adres: m.garlinska@wp.pl. Dziękuje. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość ewa Napisano 17 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2022 Dzień dobry, Proszę o dostępne darmowe materiały na e-mail: ewa.kamila.kasprzyk@gmail.com pozdrawiam serdecznie Cytuj
Redaktor Napisano 17 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 17 Luty 2022 6 godzin temu, Gość ewa napisał: Dzień dobry, Proszę o dostępne darmowe materiały na e-mail: ewa.kamila.kasprzyk@gmail.com pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 22 Luty 2022 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2022 Dzień dobry, poproszę o dostępne darmowe materiały na e-mail: marcinwloch5@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Redaktor Napisano 23 Luty 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2022 11 godzin temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry, poproszę o dostępne darmowe materiały na e-mail: marcinwloch5@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 19 Listopad 2022 Zgłoszenie Napisano 19 Listopad 2022 Dzień dobry. Proszę o informację jaki jest rodzaj dachu(typ konstrukcji)?. Proszę o rzuty na adres galaktykaa@gmail.com. Dziękuję Cytuj
Redaktor Napisano 21 Listopad 2022 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Listopad 2022 W dniu 19.11.2022 o 16:08, Gość Piotr napisał: Dzień dobry. Proszę o informację jaki jest rodzaj dachu(typ konstrukcji)?. Proszę o rzuty na adres galaktykaa@gmail.com. Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. W projekcie zastosowano więźbę krokwiowo-jętkową. Pozdrawiam Cytuj
Gość Jrudz Napisano 19 Czerwiec 2023 Zgłoszenie Napisano 19 Czerwiec 2023 Witam czy ktoś jest już po ukończeniu w/w projektu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi