sosimple Napisano 21 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Wrzesień 2017 Oktawian II po naszych przeróbkach : brak garażu i wykuszu przy jadalni. Metoda budowy- prefabrykaty. Zdjęcie z 2 dnia budowy. Cytuj
sosimple Napisano 22 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2017 3 dzień budowy. Niestety pogoda nie dopisuje. Małe okno od frontu zostanie jeszcze wymienione na duże bo nastąpiła pomyłka. Cytuj
sosimple Napisano 29 Wrzesień 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 29 Wrzesień 2017 Koniec drugiego tygodnia budowy. Mamy instalację elektryczną w całym domu oraz podpięcie do skrzynki, zamontowane rolety zewnętrzne, które będą schowane w elewacji oraz pojawiła się dachówka. W kolejnym etapie pojawią się okna dachowe. Cytuj
sosimple Napisano 6 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 6 Październik 2017 Koniec trzeciego tygodnia. Stan surowy zamknięty. W przyszłym tygodniu wchodzą instalacje wewnętrzne wodno-kanalizacyjne i może coś jeszcze Cytuj
sosimple Napisano 21 Październik 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2017 Minął miesiąc od rozpoczęcia składania domu. Jesteśmy na etapie schnięcia wylewek wewnątrz domu. Kolejny etap to ocieplenie z zewnątrz i przygotowanie elewacji do elementów drewnianych. Wewnątrz jeszcze ocieplenie dachu i zabudowa sufitów, pompa ciepła i parę drobiazgów. Zdjęcia w następnym poście Cytuj
sosimple Napisano 10 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2017 Elewacja ocieplona i zaciągnięta klejem, przygotowane rusztowanie pod deski. Cytuj
madalp1980 Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2017 Witam szybka robota czy można wiedzieć z jaką firmą jest budowane? Cytuj
sosimple Napisano 15 Listopad 2017 Autor Zgłoszenie Napisano 15 Listopad 2017 Generalnym wykonawcą jest Multicomfort. Cytuj
Gość Tomek Napisano 26 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Listopad 2017 A czy jest szansa zobaczyć zdjęcia z wnętrza ? Cytuj
Gość Adrian Napisano 16 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Marzec 2018 Witam, odświeżam prośbę o zdjęcia wnętrza. Pozdrawiam,. Cytuj
Gość Gość Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 25 Marzec 2018 Witam mam pytanie czy wysokość ścianki kolankowej została taka jak w oryginale? Bo o ile pamietam to jest to 68cm i tu moje pytanie nie za nisko? Cytuj
tomo55aw Napisano 20 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Kwiecień 2018 Ja miałem podobny plan na dom , ale mi to na szczęście szybko przeszło _____________________________ https://www.aasapolska.pl/ Cytuj
józek Napisano 7 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2019 Domek bardzo ładny, widać że praca szła bardzo szybko. Profesjonalny sprzęt też musi być Drabina aluminiowa, rusztowania, wszystko po to by pracować szybko ale bezpiecznie. Również czekam na zdjęcia wnętrz, bo na pewno są ciekawe i oryginalne. Cytuj
Gość Natali Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Styczeń 2019 Chętnie zobaczylibyśmy ostateczny rezultat Sami mylimy o oktawianie.mamy tez pare pytań Można się jakoś z Państwem skontaktować ? Cytuj
mwalukiewicz Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2019 Właśnie szkoda, że nie ma nowych zdjęć. Jakie są szanse, że coś się pojawi? ------------------------------------------------------- https://salvusmoney.pl/ Cytuj
Gość Więcej informacji Napisano 3 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 3 Czerwiec 2019 Ja tez bardzo chetnie bym dowiedziała się na temat kosztów budowy oraz ostatecznego kosztorysu sami się zastanawiamy nad tym domkiem Cytuj
sroczka Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2020 koniecznie, prosimy o zdjęcia z aktualizacją i wnętrzem Cytuj
Joanna i Radek Napisano 16 Lipiec 2020 Zgłoszenie Napisano 16 Lipiec 2020 Dzień dobry, czy ktoś z Państwa aktywnych na forum, wybudował lub buduje Oktawiana? Będziemy zaczynać budowę w przyszłym roku i z chęcia obejrzelibyśmy jakiekolwiek zdjęcia. Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi