Guest Monika Posted August 8, 2019 Report Share Posted August 8, 2019 Dzien dobry, prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych na adres monika.motacka@gmail.com dziekuje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 9, 2019 Report Share Posted August 9, 2019 13 godzin temu, Gość Monika napisał: Dzien dobry, prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych na adres monika.motacka@gmail.com dziekuje! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Beata Posted August 15, 2019 Report Share Posted August 15, 2019 Wtam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres piotrc@smj.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 16, 2019 Report Share Posted August 16, 2019 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daniel Posted October 25, 2019 Report Share Posted October 25, 2019 Dzien dobry, prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych na adres daniel.z.maciejewski@gmail.com dziekuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 W dniu 25.10.2019 o 19:30, Gość Daniel napisał: Dzien dobry, prosze o przeslanie rysunkow szczegolowych na adres daniel.z.maciejewski@gmail.com dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkos82 Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 Dzień dobry Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres adamkos82@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Adam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 4 godziny temu, adamkos82 napisał: Dzień dobry Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres adamkos82@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam Adam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dianaprojektanatol Posted November 27, 2019 Report Share Posted November 27, 2019 Dzień dobry Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres dianakantarowicz@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 28, 2019 Report Share Posted November 28, 2019 12 godzin temu, Gość Dianaprojektanatol napisał: Dzień dobry Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres dianakantarowicz@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anatol Posted December 23, 2019 Report Share Posted December 23, 2019 Witam, jestem zainteresowany projektem Anatol w lustrzanym odbiciu, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych i kosztorysu na adres m_pelka@o2.pl. Może ktoś wybudował już taki domek i chciałby się podzielić kilkoma zdjęciami z realizacji Z góry dziękuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 27, 2019 Report Share Posted December 27, 2019 W dniu 23.12.2019 o 15:11, Gość Anatol napisał: Witam, jestem zainteresowany projektem Anatol w lustrzanym odbiciu, czy mogę prosić o przesłanie materiałów szczegółowych i kosztorysu na adres m_pelka@o2.pl. Może ktoś wybudował już taki domek i chciałby się podzielić kilkoma zdjęciami z realizacji Z góry dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W wiadomości e-mail przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego oraz zestawienie powierzchni dachu i ścian. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomek Posted March 25, 2020 Report Share Posted March 25, 2020 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres tekielakt@o2.pl Z góry dziękuję za pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 25, 2020 Report Share Posted March 25, 2020 23 minuty temu, Gość Tomek napisał: Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres tekielakt@o2.pl Z góry dziękuję za pomoc! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Meteriały ANATOL LUSTRO Posted November 12, 2020 Report Share Posted November 12, 2020 Witam, poproszę o rysunki szczegółowe i inne materiały dodatkowe projektu ANATOL Lustro. Mój adres email: zabawny250@wp.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 14 godzin temu, Gość Meteriały ANATOL LUSTRO napisał: Witam, poproszę o rysunki szczegółowe i inne materiały dodatkowe projektu ANATOL Lustro. Mój adres email: zabawny250@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym wyślemy materiały szczegółowe. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 20, 2021 Report Share Posted August 20, 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Anatol/Anatolia lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/423884439015282 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts