Redaktor Napisano 12 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Maj 2017 Projekt domu Antonio II Szczegółowy opis projektu domu Antonio II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/antonioII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Alina Napisano 11 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2017 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: ali-jasinska@wp.pl pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 12 Listopad 2017 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: ali-jasinska@wp.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość brabus Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Grudzień 2017 Jestem na początku. Kompletny stan 0 przy sciankach z bloczków na wysokość ok 1,5m, zageszczenie, pierwsza tzw posadzka to koszt z robocizną ok 38 tyś w tym dodałem jeszcze kanał w garażu, co podniosło koszty ok 4 tys. Jest całkowity koszt z robotami ziemnymi itd. Sama robocizna to 18 tyś brutto. Czas ok 1 mc i 10 dni Cytuj
Gość Marta Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2018 Jestem na początku. Kompletny stan 0 przy sciankach z bloczków na wysokość ok 1,5m, zageszczenie, pierwsza tzw posadzka to koszt z robocizną ok 38 tyś w tym dodałem jeszcze kanał w garażu, co podniosło koszty ok 4 tys. Jest całkowity koszt z robotami ziemnymi itd. Sama robocizna to 18 tyś brutto. Czas ok 1 mc i 10 dni Posiada Pan może jakieś zdjęcia z realizacji? Też zdecydowaliśmy się na ten projekt. Startujemy w czerwcu ? Cytuj
Gość Robert Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2018 Jestem na początku. Kompletny stan 0 przy sciankach z bloczków na wysokość ok 1,5m, zageszczenie, pierwsza tzw posadzka to koszt z robocizną ok 38 tyś w tym dodałem jeszcze kanał w garażu, co podniosło koszty ok 4 tys. Jest całkowity koszt z robotami ziemnymi itd. Sama robocizna to 18 tyś brutto. Czas ok 1 mc i 10 dni Witam. Mam juz wszystkie dokumenty i pozwolenia i planuje rozpocząć budowę Antonia końcem Marca. W adaptacji projektu musiałem garaż umieścić pod garażem zaprojektowanym przez autora projektu (wpuścić w zbocze) ponieważ działka na której będę budował jest na zboczu wzgórza co sprawia że podjazd do garażu wyszedłby tak stromy że samochód zawisłby na przełamaniu wjazdu do garażu. Dom (podłoga) wychodzi mi 3,5m nad poziomem drogi. Co prawda widok jest piękny ale fundamenty i cały stan zero pewnie wyjdą drożej bo ścianki z bloczków w nie których miejscach wychodzą nawet na ponad 3m - pomimo fundamentów schodkowych. Długo szukaliśmy projektu ale ten naprawdę pod każdym względem jest super. Jeśli ma Pan jakieś rady aby uniknąć wpadek to będę wdzięczny. Ja buduje na terenie woj. Dolnośląskiego pytałem o robociznę za stan 0 to fachowcy powiedzieli mi 16 tyś. zł. Cytuj
Gość Kasia Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2018 Buduję ten dom.Mury stoją czekam za oknami.Domek jest piękny. Cytuj
Gość Kasia Napisano 5 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 5 Kwiecień 2018 Buduję ten dom.Mury stoją czekam za oknami.Domek jest piękny.Mój e mail katarzyna_kardasz@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2018 Buduję ten dom.Mury stoją czekam za oknami.Domek jest piękny.Mój e mail katarzyna_kardasz@wp.pl Witam Prosimy zatem o zdjęcia abyśmy mogli również podziwiać Pani budowę. Pzodrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2018 Chętnie dodam zdjecia ale niestety nie mogę znaleźć takiej opcji na a te. Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2018 Chętnie dodam zdjecia ale niestety nie mogę znaleźć takiej opcji na a te. Witam Aby móc dodać zdjęcia trzeba być zalogowanym jako użytkownik forum - przy profilu "gość" nie ma takiej możliwości. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 9 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2019 Witam, szukam osób, które budują dom z projektu Antonio II. Chciałbym zobaczyć realizację na żywo. Najlepiej niedaleko Łodzi :D Bardzo proszę o zostawianie namiarów tutaj, albo na maila lukasz_piatek@wp.pl Pozdrawiam. Cytuj
Gość Hanna Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2020 Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres :hana1111@interia.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2020 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2020 7 godzin temu, Gość Hanna napisał: Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na adres :hana1111@interia.pl Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi