Redaktor Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Marzec 2017 Projekt domu Celina II Szczegółowy opis projektu domu Celina II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/celinaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Darek Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2017 Proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami pomieszczeń projektu Celina II na adres hahs93@onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2017 Proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami pomieszczeń projektu Celina II na adres hahs93@onet.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adam Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Styczeń 2018 Czy ktoś buduje ten dom ? Proszę o kontakt dudek_a@interia.pl Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2018 Proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami pomieszczeń projektu Celina II na adres kogucka1@wp.plz góry dziękuję Agnieszka Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Lipiec 2018 Proszę o przesłanie mi rysunków szczegółowych z dokładnymi wymiarami pomieszczeń projektu Celina II na adres kogucka1@wp.pl z góry dziękuję Agnieszka Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kamila Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2018 Witam Poproszę o rysunki na adres kamika6@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2018 1 godzinę temu, Gość Kamila napisał: Witam Poproszę o rysunki na adres kamika6@wp.pl. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
kamika6 Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2018 Jak tam idzie budowa? Czy ktoś już zaczyna ? Cytuj
Gość Paula Napisano 29 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2018 Witam, Czy ktoś buduje dom Celina II? Cytuj
Gość Kamila Napisano 9 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2019 Witam, Czy ktoś buduje dom Celina II? My dopiero zaczniemy w czerwcu, nikt więcej nie buduje celinki? Cytuj
Gość Natalia Napisano 5 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2019 Witam, Poproszę o rysunki Celiny II i Jarzębiny II na adres natalia.mlynarczyk@royalcanin.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2019 12 godzin temu, Gość Natalia napisał: Witam, Poproszę o rysunki Celiny II i Jarzębiny II na adres natalia.mlynarczyk@royalcanin.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Marek Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2019 Witam prosiłbym o przesłanie rysunków Celina II oraz Jarzębina II na adres mailowy: marekgrycko@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2019 3 godziny temu, Gość Marek napisał: Witam prosiłbym o przesłanie rysunków Celina II oraz Jarzębina II na adres mailowy: marekgrycko@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2019 Witam. Jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? pozdrawiam agasala1988@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2019 2 godziny temu, Gość Agnieszka napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? pozdrawiam agasala1988@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
kamika6 Napisano 14 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 14 Maj 2019 https://www.facebook.com/groups/303647637217702/ Powstała grupa budowy Celiny Cytuj
Gość goscokji Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2019 witam redakcje Jestem zainteresowany projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów np liczba bloczkow itp moj adres michal1989-5@o2.pl dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2019 5 godzin temu, Gość goscokji napisał: witam redakcje Jestem zainteresowany projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów np liczba bloczkow itp moj adres michal1989-5@o2.pl dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Ringos Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2020 Dzień dobry, proszę o informację, czy jest możliwość przesłania przez Państwo zestawienia materiałów niezbędnych do realizacji projektu w stanie surowym?. Potrzebuję takie zestawienie, by zaktualizować ceny materiałów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 24 Wrzesień 2020 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2020 45 minut temu, Ringos napisał: Dzień dobry, proszę o informację, czy jest możliwość przesłania przez Państwo zestawienia materiałów niezbędnych do realizacji projektu w stanie surowym?. Potrzebuję takie zestawienie, by zaktualizować ceny materiałów. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, proszę podać adres e-mail. Pozdrawiam Cytuj
Gość Iza Napisano 24 Styczeń 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2021 Witam, czy ktoś już wybudował dom Celina II ? Jeśli tak proszę o kontakt: izaneu100@gmail.com Cytuj
Gość Adams Napisano 7 Marzec 2023 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2023 Tak w 2018, będziemy robić przebudowę. W garażu będzie kuchnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi