Redaktor Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2017 Projekt domu Celina Szczegółowy opis projektu domu Celina znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/celina Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość natalia Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2017 czy można prosić o rysunki szczegółowe ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 14 Luty 2017 czy można prosić o rysunki szczegółowe ? Witam Projekt Celina aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 19 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Lipiec 2017 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Lipiec 2017 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe ? Witam Proszę o podanie adresu mailowego na który będziemy mogli przesłać rysunki. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe ? Witam Proszę o podanie adresu mailowego na który będziemy mogli przesłać rysunki. Pozdrawiam krzysiu2006@poczta.onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 23 Lipiec 2017 krzysiu2006@poczta.onet.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Martyna Napisano 7 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Sierpień 2017 Witam, czy ktoś kupił projekt domu CELINA? Chętnie zobaczyłabym jakieś zdjęcia z budowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Andrzej Napisano 27 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 27 Wrzesień 2017 Jakie przewidywane jest tutaj ogrzewanie ? Czy pompa ciepła ma tutaj sens ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 28 Wrzesień 2017 Jakie przewidywane jest tutaj ogrzewanie ? Czy pompa ciepła ma tutaj sens ? Dzień dobry, W każdym naszym budynku jest przewidziane ogrzewanie na kocioł gazowy dwufunkcyjny. Oczywiście w ramach adaptacji projektu można wprowadzać zmiany, również w zakresie instalacji. Sugeruję kontakt z konkretną firmą instalującą pompy ciepła, aby przeanalizowała warunki na Pana działce i dobrała odpowiedni system. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Iwona Marchewa Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: iwona9203@wp.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Cytuj
Gość Łukasz Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na maila lukaszmarchewa19@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: iwona9203@wp.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Listopad 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na maila lukaszmarchewa19@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Beata Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2018 Budował może ktoś dom Celina?;-) Cytuj
Gość Magdalena Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres: madziulka5556@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Styczeń 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres: madziulka5556@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Janusz Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: janusz1122@onet.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: janusz1122@onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Natalia Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Luty 2018 Budował może ktoś dom Celina?;-) Budujemy w pomorskim, mamy na razie fundamenty. Na wiosnę idziemy w górę ☺ Cytuj
Gość Edyta Napisano 19 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 19 Luty 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: e.pelczar@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: e.pelczar@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Cytuj
Gość Martyna Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Marzec 2018 Budował może ktoś dom Celina?;-) Budujemy w pomorskim, mamy na razie fundamenty. Na wiosnę idziemy w górę ☺ Pani Natalio, my również wybraliśmy Celine. Chciałabym zapytać czy zmienialiście coś w projekcie, czy budujecie wg wzoru? Pozdrawiam ? Cytuj
Gość Monika Napisano 11 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres:monia0104@gmail.com Pozdrawiam i z góry dziękuję. Monika Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres:monia0104@gmail.com Pozdrawiam i z góry dziękuję. Monika Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi