Redaktor Posted February 1, 2017 Report Share Posted February 1, 2017 Projekt domu Celina Szczegółowy opis projektu domu Celina znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/celina Zapraszamy do dyskusji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest natalia Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 czy można prosić o rysunki szczegółowe ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 czy można prosić o rysunki szczegółowe ? Witam Projekt Celina aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysztof Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe ? Witam Proszę o podanie adresu mailowego na który będziemy mogli przesłać rysunki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Krzysztof Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 Witam czy można prosić o rysunki szczegółowe ? Witam Proszę o podanie adresu mailowego na który będziemy mogli przesłać rysunki. Pozdrawiam krzysiu2006@poczta.onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 krzysiu2006@poczta.onet.pl witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Martyna Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Witam, czy ktoś kupił projekt domu CELINA? Chętnie zobaczyłabym jakieś zdjęcia z budowy. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Andrzej Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Jakie przewidywane jest tutaj ogrzewanie ? Czy pompa ciepła ma tutaj sens ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 28, 2017 Report Share Posted September 28, 2017 Jakie przewidywane jest tutaj ogrzewanie ? Czy pompa ciepła ma tutaj sens ? Dzień dobry, W każdym naszym budynku jest przewidziane ogrzewanie na kocioł gazowy dwufunkcyjny. Oczywiście w ramach adaptacji projektu można wprowadzać zmiany, również w zakresie instalacji. Sugeruję kontakt z konkretną firmą instalującą pompy ciepła, aby przeanalizowała warunki na Pana działce i dobrała odpowiedni system. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iwona Marchewa Posted November 5, 2017 Report Share Posted November 5, 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: iwona9203@wp.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na maila lukaszmarchewa19@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: iwona9203@wp.pl. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz kosztorysu na maila lukaszmarchewa19@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Beata Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 Budował może ktoś dom Celina?;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magdalena Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres: madziulka5556@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 8, 2018 Report Share Posted January 8, 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków oraz kosztorysu na adres: madziulka5556@wp.pl Pozdrawiam i dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Janusz Posted February 6, 2018 Report Share Posted February 6, 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: janusz1122@onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 7, 2018 Report Share Posted February 7, 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: janusz1122@onet.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Natalia Posted February 8, 2018 Report Share Posted February 8, 2018 Budował może ktoś dom Celina?;-) Budujemy w pomorskim, mamy na razie fundamenty. Na wiosnę idziemy w górę ☺ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Edyta Posted February 19, 2018 Report Share Posted February 19, 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: e.pelczar@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres: e.pelczar@wp.pl Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Martyna Posted March 11, 2018 Report Share Posted March 11, 2018 Budował może ktoś dom Celina?;-) Budujemy w pomorskim, mamy na razie fundamenty. Na wiosnę idziemy w górę ☺ Pani Natalio, my również wybraliśmy Celine. Chciałabym zapytać czy zmienialiście coś w projekcie, czy budujecie wg wzoru? Pozdrawiam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monika Posted April 11, 2018 Report Share Posted April 11, 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres:monia0104@gmail.com Pozdrawiam i z góry dziękuję. Monika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 12, 2018 Report Share Posted April 12, 2018 Witam! Jestem zainteresowana projektem Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów oraz kosztorys na adres:monia0104@gmail.com Pozdrawiam i z góry dziękuję. Monika Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts