Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 7 months later...
Napisano

Bardo ładny domek:)Ciekawe czy jest wersja z podpiwniczeniem?Może ktoś buduje taki lub już wybudował?Pozdrawiam!

• 1 month later...
Napisano

Hej mi tez sie podoba,ale kasy malo na wybudowanie,jak skonczycie budowe to prosze dajcie znac jakie tak naprawde sa koszty takiego domu. powodzenia w budowie!!!

Napisano

hej jak niejest uwas jeszcze za pózno i mozecie wnies poprawki to proponuje drugi strop troch bedzie drozej ale zdecydowani sie oplaca

• 1 month later...
Gość Robert
Napisano

Witam,

Życzę Państwu powodzenia w załatwianiu formalności i budowie. Czekamy na jakieś wieści i zdjęcia z budowy.

Pozdrawiam

Również zaczynam budowę tego domku w tym roku, może moglibyśmy się wymienic uwagami. gg1353282

Gość Darek
Napisano

Witam,

Życzę Państwu powodzenia w załatwianiu formalności i budowie. Czekamy na jakieś wieści i zdjęcia z budowy.

Pozdrawiam

Gość Darek
Napisano

Ja myśle zacząć z budową w 2013roku. Jak by jakieś fotki z budowy byłbym wdzięczny. Może ktoś buduje blisko Torunia?

Gość Gość
Napisano

Bardzo ładny projekt. Ktoś już może budował i ma jakieś poprawki np. większa łazienka na dole z prysznicem, większy wiatrołap?

• 3 weeks later...
Gość Łukasz
Napisano

Witam,

Czy ktos dysponuje jakims pogladowym kosztorysem?ile domek w stanie surowym zamknietym?Ile sam dach z robocizna i materialami?

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano

ja ruszam w 2013 w małopolsce posiadam wersje z podpiwniczeniem garażu

W takim razie życzymy powodzenia i czekamy na zdjęcia z budowy.

Dodatkowo chciałabym zachęcić do założenia własnego tematu w naszej kategorii Mój Dziennik Budowy. Sądzę, że informacje na temat przebiegu budowy będa bardzo cenne dla pozostałych użytkowników forum.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość bozena
Napisano

Witam,

Czy ktos dysponuje jakims pogladowym kosztorysem?ile domek w stanie surowym zamknietym?Ile sam dach z robocizna i materialami?

• 2 weeks later...
Napisano

wlasnie rozpoczelam budowe domu aridela 2 tak jak zaplanowalam,koszt w stanie surowym wyniesie 150000,moze troche wiecej,pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość beata
Napisano

bardzo mi sie podoba ten projekt,zastanawiam sie ile czasu trwa zalatwienie pozwolen i ile kosztuje.Moze juz ktos wybudowal i moze podac calkowity koszt budowy???zeby tylko niewprowadzili podatkow kastralnych bo bedzie kiszka

• 3 weeks later...