redakcja Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Napisano 4 Styczeń 2011 Projekt Aridela Opis projektu: Dom z poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony, przeznaczony dla 4-6 osobowej rodziny. Na parterze znajduje się część dzienna z obszernym salonem połączonym z jadalnią i kuchnią, część gospodarcza oraz gabinet. Jednostanowiskowy garaż dostępny jest poprzez pomieszczenie gospodarcze. Na poddaszu zlokalizowano część nocną z trzema sypialniami(w tym jedna z własną garderobą) oraz ogólnodostępną łazienką. stnieje możliwość, w ramach adaptacji, zmiany funkcji strychu na pokój. Projekt dostępny w wersji z garażem dwustanowiskowym - Aridela II. Link do projektu: Projekt Aridela Cytuj
Monika Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Luty 2011 Czy ktoś z Was budował dom Aridela. Cytuj
Gość carla0202 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 21 Luty 2011 czy będzie dostępny projekt w wersji bez garażu?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2011 czy będzie dostępny projekt w wersji bez garażu?? Witam,Projekt Aridela bez garażu jest w chwili obecnej opracowywany. W najbliższym czasie postaramy się umieścić jego prezentację na naszej stronie. Jednak, ze względu na trwające właśnie prace nad naszym najnowszym katalogiem, nie mam możliwości podania dokładnego terminu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 28 Luty 2011 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2011 czy można zobaczyć wizualizację z garażem dwustanowiskowym? Cytuj
redakcja Napisano 14 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 14 Kwiecień 2011 Projekt Aridela I Szczegółowy opis projektu domu Aridela I znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/aridelaI Link do projektu: Projekt Aridela I Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2011 czy można zobaczyć wizualizację z garażem dwustanowiskowym? Witam, Oczywiście https://www.dobredomy.pl/projekt/aridelaII Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 30 Październik 2011 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2011 Witam,Czy ktoś już jest na etapie budowy domu ARIDELA I. Chętnie zobaczyłbym parę fotek i ewentualnych zmian dokonanych w projekcie.My ruszamy z budową na wiosnę 2012. Cytuj
sulasia Napisano 10 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2011 Przyłączam się do prośby. Ja również jestem zainteresowana zdjęciami i komentarzami. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Gość Napisano 20 Listopad 2011 Zgłoszenie Napisano 20 Listopad 2011 Również bardzo byłabym wdzięczna za udostępnienie kilku zdjęc z realizacji Arideli I. Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Napisano 2 Kwiecień 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Aridela I na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Cytuj
Gość bozenka Napisano 4 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 4 Czerwiec 2012 Witam, Czy ktoś już jest na etapie budowy domu ARIDELA I. Chętnie zobaczyłbym parę fotek i ewentualnych zmian dokonanych w projekcie. My ruszamy z budową na wiosnę 2012. Cytuj
Gość Gość Napisano 9 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 9 Czerwiec 2012 Wszystkich zainteresowanych projektem Aridela I, zapraszam na mój blog aridela.mojabudowa. POZDRAWIAM Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Napisano 11 Czerwiec 2012 Wszystkich zainteresowanych projektem Aridela I, zapraszam na mój blog aridela.mojabudowa. POZDRAWIAM Witam, A ja zachęcam do umieszczania zdjęć z realizacji projektu Aridela I na naszym forum. Sądzę, że zainteresują one pozostałych użytkowników. Dodatkowo zachęcam do założenia własnego tematu na naszym forum w kategorii Mój Dziennik Budowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Maj 2015 ja już mieszkam w mojej pięknej Arideli:)))szczęśliwa... Cytuj
Gość Maciej Napisano 29 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Styczeń 2016 Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu projektów Milena i Aridela I na adres poczty elektronicznej: wizsc@poczta.fm Dziekuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Styczeń 2016 Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu projektów Milena i Aridela I na adres poczty elektronicznej: wizsc@poczta.fm Dziekuję. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Szymon Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Luty 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu projektu Aridela I na adres poczty elektronicznej:szymon.dudek@interia.eu dziękuje pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Luty 2017 Dzień dobry. Proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów, rysunków i kosztorysu projektu Aridela I na adres poczty elektronicznej:szymon.dudek@interia.eu dziękuje pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Darek Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Dzień dobry.Proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów,rysunków i kosztorysu projektu Aridela I na adres: darek_n2@op.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Listopad 2017 Dzień dobry.Proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów,rysunków i kosztorysu projektu Aridela I na adres: darek_n2@op.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Hubert Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2018 Dzień dobry.Proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów,rysunków i kosztorysu projektu Aridela I na adres: hubert-1904@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Listopad 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2018 17 godzin temu, Gość Hubert napisał: Dzień dobry.Proszę o przesłanie szczegółowych dokumentów,rysunków i kosztorysu projektu Aridela I na adres: hubert-1904@wp.pl Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi