Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 year later...
Napisano

Bardzo ciekawy projekt. Czy jest możliwa zmiana konta dachu do 30 stopni tak aby wysokości budynku nie przekraczała 9m?

Napisano

Rafał, dnia 29 Gru 2017 - 11:46 PM, napisał:snapback.png

Bardzo ciekawy projekt. Czy jest możliwa zmiana konta dachu do 30 stopni tak aby wysokości budynku nie przekraczała 9m?

Witam
Odpowiedź prześlemy we wtorek.

Pozdrawiam

Witam

Dom wg projektu Pompejusz Duży ma wysokość 8,70m. Niestety zwiększając kąt nachylenia dachu do 30 stopni budynek przekroczy wysokość 9m.

Pozdrawiam

• 1 year later...
Gość Jolanta
Napisano
Witam, jestem zainteresowana tym projektem, czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na maila: jbanczyk@gazeta.pl Pozdrawiam
Napisano
10 godzin temu, Gość Jolanta napisał:

Witam, jestem zainteresowana tym projektem, czy mogłabym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na maila: jbanczyk@gazeta.pl Pozdrawiam

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 2 months later...
Gość Iwona
Napisano
Witam jestem zainteresowana tym projektem, czy jest wiedzą państwo jaki jest średni czas budowy tego domu?
Napisano
12 godzin temu, Gość Iwona napisał:

Witam jestem zainteresowana tym projektem, czy jest wiedzą państwo jaki jest średni czas budowy tego domu?

Dzień dobry, czas budowy domu zależy od wielu czynników i nie jesteśmy w stanie go określić. Pozdrawiam. 

• 1 year later...
Napisano

Witam serdecznie, proszę o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków projektu Pompejusz Duży (rzuty, przekrój, elewacje, sytuacja, zestawienie stolarki ) na adres bea_mail@wp.pl, Pozdrawiam Beata

Napisano
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Witam serdecznie, proszę o przesłanie bardziej szczegółowych rysunków projektu Pompejusz Duży (rzuty, przekrój, elewacje, sytuacja, zestawienie stolarki ) na adres bea_mail@wp.pl, Pozdrawiam Beata

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 10 months later...