redakcja Posted April 14, 2011 Report Posted April 14, 2011 Projekt Ares II Szczegółowy opis projektu domu Ares II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/aresII Link do projektu: Projekt Ares II Quote
Guest Gość Posted July 31, 2011 Report Posted July 31, 2011 Mam wielką prośbę kto buduje dom ARESII. Bardzo proszę o przesłanie większej ilości zdjęć na mojego maila: borja27@wp.pl (jeśli byłaby taka możliwość). Jestem w trakcie kompletowania dokumentacji do pozwolenia na budowę domu. Chciałabym podpatrzeć wnętrza domu, jak wygląda rozmieszczenie w realu. Byłabym bardzo wdzięczna.Pozdrawiam! Quote
Guest Gość Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Mam prośbę jeśli ktoś buduje Ares 2 lub Ares to bardzo proszę o przesłanie zdjęć na adres olchawski@op.pl.Gdyby można go było oglądnąć w realu byłoby wspaniale. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted January 28, 2012 Report Posted January 28, 2012 Witam, czy ktoś posiada namiary na ekipę do zbudowania stanu surowego domku w okolicach Krakowa (gmina Zabierzów) w rozsądnych pieniądzach? Proszę o informacje na maila tkmita@gazeta.pl Quote
Guest Aneta Posted March 1, 2012 Report Posted March 1, 2012 Witam, jestem na etapie poszukiwania projektu. Ten jest bardzo interesujący. Bardzo proszę o przesłanie zdjęć z realizacji domu na email: anetta26@onet.pl Quote
Dobre Domy Posted March 30, 2012 Report Posted March 30, 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Ares II na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted May 27, 2012 Report Posted May 27, 2012 Witam Jesteśmy z mężem bardzo zainteresowani zakupem projektu ARES II Wielka prośba do Państwa którzy pobudowali ten domek o przesłanie zdjęć .(nawet stanu surowego),na maila basiamariusz@o2.pl Jesteśmy z okolic Lublina ,i gdyby można go było obejrzeć w realu byłoby wspaniale.pozdrawiam Quote
Guest Kamila Posted July 4, 2012 Report Posted July 4, 2012 Witam! Jestetm zainteresowana budową domu Ares II Bardzo proszę o fotki. kamilatarasiukstudia@interia.eu Quote
Recommended Posts