Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 4 months later...
Posted

jaki jest szacowany kosztorys tego domku?

Witam,

Projekt jest w tej chwili opracowywany. Prace projektowe potrwają do końca września. Wtedy zaczniemy przygotowywać kosztory. Jak tylko będę znała koszty budowy umieszczę taką informacje na naszej stronie. Sądzę, że nastąpi to w pierwszej połowie października. Proszę o cierpliwość.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Klaudia
Posted

Witam,

jestem zainteresowana kupnem tego projektu, tylko chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Państwa postawił już taki domek i ma zdjęcia wnętrza. Będę bardzo wdzięczna za ich przesłanie na maila klaaudiiaa@gmail.com

pozdrawiam

Klaudia

• 4 months later...
  • 2 years later...
Guest Gość
Posted

Czy stan wykończony to stan taki jak podają wszystkie regułki - stan gotowy do wprowadzenia? Czy do ceny stanu wykończeniowego trzeba doliczyć jeszcze instalacje?

Posted

Witam,

Stan wykończony "pod klucz" jest to etap końcowy budowy. Obejmuje wykończenie ścian i sufitów wraz z ociepleniem dachu, wykonanie elewacji, wykonanie podłóg i posadzek, wykonanie i wykończenie balkonów, stolarkę wewnętrzną oraz wykonanie schodów wewnętrznych drewnianych. Nie jest w nim jednak zawarty koszt wykonania instalacji. Należy go doliczyć aby uzyskać pełną kwotę.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted

Witam.Jestem zainteresowany tym projektem.Jestem ze śląska.Gdzie najbliżej buduje się ten dom(AGIS 3A).Proszę o kontakt e-mail:drewstyle@o2.pl.Pozdrawiam Marcin

• 4 weeks later...
Guest Agnieszka
Posted

Czy ktoś budował dom Agis III A  województwie kujawsko - pomorskim?

• 4 months later...
Posted

Czy ktoś budował dom Agis III A  województwie kujawsko - pomorskim?

Zaczynamy projektować Agis IIIa w kuj-pom. Może ktoś już zaczął budowę i mógłby pokazać jak to wygląda na żywo.

• 1 month later...
Guest Radosław
Posted

Witam, czy ktoś budował Agisa na Śląsku? pozdrawiam Radosław trawers@interia.pl

• 2 months later...
Posted

Witam, czy można jakoś obniżyć koszt budowy Agis? Myślę, ze elewacja jest droga.

Posted

Witam, czy można jakoś obniżyć koszt budowy Agis? Myślę, ze elewacja jest droga.

Witam

Wykończenie budynku, rodzaj użytych materiałów, rozwiązania technologicznie - można je modyfikować na etapie adaptacji projektu, według własnych preferencji, w ten sposób wpływając np na finalne koszty budowy domu. Zmiany takie nie będą wymagały dodatkowej zgody naszej Pracowni.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Guest Gość
Posted

Witam jesteśmy na etapie budowli i mamy dylemat czy w kuchni zrobić jedno okno czy dwa tak jak jest w projekcie. Jeśli ktoś zrobił z jednym okiem proszę o przesłanie zdjęcia na e-mail gosia-m_89@o2.pl pozdrawiam

• 2 months later...
  • 10 months later...
Posted

Witam Jaka jest wysokość ścianki kolankowej na poddaszu ?

Witam. W projekcie Agis III A murłata oparta jest bezpośrednio na wieńcu stropu nad parterem (brak ścianki kolankowej). W części gdzie zaprojektowano podcienia/werandę ścianka kolankowa jest cofnięta i ma wysokość 104cm od frontu i 142cm od strony ogrodu. Ponadto na poddaszu zaprojektowano ścianę stolcową, która jest ocieplona i oddziela część poddasza przewidzianą jako użytkowa od części nieogrzewanej przy ścianie zewnętrznej gdzie wysokość jest najmniejsza. Pozdrawiam

• 4 years later...