Redaktor Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Projekt domu Alabama II Szczegółowy opis projektu domu Alabama II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/alabamaII Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest santo0@op.pl Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Witam można prosić o przesłanie na maila kosztorysu budowy. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 25, 2017 Report Posted September 25, 2017 Witam można prosić o przesłanie na maila kosztorysu budowy. Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted September 25, 2017 Report Posted September 25, 2017 Witam można prosić o przesłanie na maila kosztorysu budowy. Pozdrawiam Proszę o podanie maila. Pozdrawiam. Quote
Guest Kasia K Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 Witam można prosić o przesłanie na maila kosztorysu budowy. Pozdrawiam katia0827@poczta.fm Quote
Dobre Domy Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 Witam można prosić o przesłanie na maila kosztorysu budowy. Pozdrawiam katia0827@poczta.fm Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys do stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys do stanu wykończonego. Pozdrawiam Quote
katia Posted November 7, 2017 Report Posted November 7, 2017 Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys do stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys do stanu wykończonego. Pozdrawiam Dziękuję za odpowiedź. Czy w woj. śląskim okolice Myszkowa/Częstochowy znajdę gdzieś domy z projektów Alabama (bez znaczenia który). Chcielibyśmy zobaczyć taki domek w rzeczywistości. Pozdrawiam Kasia Quote
Guest Kasia Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Proszę o informacje od forumowiczów gdzie można zobaczyć na śląsku domy z projektów Alabama Quote
Guest Lukasz Posted November 9, 2017 Report Posted November 9, 2017 Proszę o informacje od forumowiczów gdzie można zobaczyć na śląsku domy z projektów Alabama Witam, podlaczam sie do pytania moze ktokolwiek w Polsce juz buduje dom z serii Alabama? Quote
Guest Kasia Posted November 10, 2017 Report Posted November 10, 2017 Proszę o informacje od forumowiczów gdzie można zobaczyć na śląsku domy z projektów Alabama Quote
Guest Grzegorz Posted December 24, 2017 Report Posted December 24, 2017 roszę o przesłanie szczegółowych rysunków. Dziękuję. Adres: wawliks@tlen.pl Quote
Dobre Domy Posted December 25, 2017 Report Posted December 25, 2017 roszę o przesłanie szczegółowych rysunków. Dziękuję. Adres: wawliks@tlen.pl Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Quote
Guest PaedDr Josef Ferfecki-email-josef.ferfecki@seznam.cz Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Jestescie w stanie dokumentace dostarczyc w jezyku czeskim i zrealizowac budowe domu ALABAMA II w republice Czeskiej -rejon OSTRAVA,okolica. Quote
Dobre Domy Posted January 20, 2018 Report Posted January 20, 2018 Jestescie w stanie dokumentace dostarczyc w jezyku czeskim i zrealizowac budowe domu ALABAMA II w republice Czeskiej -rejon OSTRAVA,okolica. Witam Niestety nie. Możemy sprzedać projekt w języku polskim, przygotowany w oparciu o normy i przepisy budowlane obowiązuje w Polsce. Można dokumentację we własnym zakresie dostosować do lokalnych warunków i przetłumaczyć. Na miejscu też należy znaleźć firmę wykonawczą - my nie zajmujemy się budową domów. Pozdrawiam Quote
Guest Maja Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 Czy mogę prosić o przysłanie rysunków szczegółowych ? Adres: majasob@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 Czy mogę prosić o przysłanie rysunków szczegółowych ? Adres: majasob@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest mariusz Posted March 4, 2018 Report Posted March 4, 2018 witam serdecznie czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mariuszmalczynski@go2.pl Quote
Dobre Domy Posted March 4, 2018 Report Posted March 4, 2018 witam serdecznie czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mariuszmalczynski@go2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest ewelina Posted April 15, 2018 Report Posted April 15, 2018 Czy mogę prosić o przysłanie rysunków szczegółowych ? Adres: nicole510@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted April 16, 2018 Report Posted April 16, 2018 Czy mogę prosić o przysłanie rysunków szczegółowych ? Adres: nicole510@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dominika Posted August 8, 2018 Report Posted August 8, 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres dominikakrzyz@vp.pl. Czy w tym projekcie jest możliwe wygospodarowanie 4go pokoju kosztem łazienki i pomieszczenia gospodarczego.nie zależy mi na pralni, garderobie i dużej łazience. Quote
Dobre Domy Posted August 9, 2018 Report Posted August 9, 2018 15 godzin temu, Gość Dominika napisał: Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres dominikakrzyz@vp.pl. Czy w tym projekcie jest możliwe wygospodarowanie 4go pokoju kosztem łazienki i pomieszczenia gospodarczego.nie zależy mi na pralni, garderobie i dużej łazience. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Jeśli interesują Panią rozwiązanie z 4 pokojami polecam zapoznać się z projektami Alabama, Alabama III i Alabama IV. Pozdrawiam Quote
Guest Sylwia Posted August 15, 2018 Report Posted August 15, 2018 Witam. Poproszę o rysunki szczegółowe wszystkich projektów Alabama. Blabbermouth@interia.eu. Dziękuję Quote
Dobre Domy Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 22 godziny temu, Gość Sylwia napisał: Witam. Poproszę o rysunki szczegółowe wszystkich projektów Alabama. Blabbermouth@interia.eu. Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest patka Posted December 2, 2018 Report Posted December 2, 2018 Witam. Poproszę o rysunki szczegółowe wszystkich projektów Alabama. plispatrycja@interia.eu Dziękuję Quote
Recommended Posts