Redaktor Napisano 22 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Wrzesień 2016 Projekt domu Alabama II Szczegółowy opis projektu domu Alabama II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/alabamaII Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość santo0@op.pl Napisano 24 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Wrzesień 2017 Witam można prosić o przesłanie na maila kosztorysu budowy. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Witam można prosić o przesłanie na maila kosztorysu budowy. Pozdrawiam Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Wrzesień 2017 Witam można prosić o przesłanie na maila kosztorysu budowy. Pozdrawiam Proszę o podanie maila. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Kasia K Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2017 Witam można prosić o przesłanie na maila kosztorysu budowy. Pozdrawiam katia0827@poczta.fm Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2017 Witam można prosić o przesłanie na maila kosztorysu budowy. Pozdrawiam katia0827@poczta.fm Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys do stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys do stanu wykończonego. Pozdrawiam Cytuj
katia Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 7 Listopad 2017 Witam Kosztorysy dla naszych projektów są odpłatne: 74zł kosztorys do stanu surowego zamkniętego, 305zł kosztorys do stanu wykończonego. Pozdrawiam Dziękuję za odpowiedź. Czy w woj. śląskim okolice Myszkowa/Częstochowy znajdę gdzieś domy z projektów Alabama (bez znaczenia który). Chcielibyśmy zobaczyć taki domek w rzeczywistości. Pozdrawiam Kasia Cytuj
Gość Kasia Napisano 8 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 8 Listopad 2017 Proszę o informacje od forumowiczów gdzie można zobaczyć na śląsku domy z projektów Alabama Cytuj
Gość Lukasz Napisano 9 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 9 Listopad 2017 Proszę o informacje od forumowiczów gdzie można zobaczyć na śląsku domy z projektów Alabama Witam, podlaczam sie do pytania moze ktokolwiek w Polsce juz buduje dom z serii Alabama? Cytuj
Gość Kasia Napisano 10 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2017 Proszę o informacje od forumowiczów gdzie można zobaczyć na śląsku domy z projektów Alabama Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 24 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 24 Grudzień 2017 roszę o przesłanie szczegółowych rysunków. Dziękuję. Adres: wawliks@tlen.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 25 Grudzień 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Grudzień 2017 roszę o przesłanie szczegółowych rysunków. Dziękuję. Adres: wawliks@tlen.pl Witam Materiały prześlemy w środę. Pozdrawiam Cytuj
Gość PaedDr Josef Ferfecki-email-josef.ferfecki@seznam.cz Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 Jestescie w stanie dokumentace dostarczyc w jezyku czeskim i zrealizowac budowe domu ALABAMA II w republice Czeskiej -rejon OSTRAVA,okolica. Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Styczeń 2018 Jestescie w stanie dokumentace dostarczyc w jezyku czeskim i zrealizowac budowe domu ALABAMA II w republice Czeskiej -rejon OSTRAVA,okolica. Witam Niestety nie. Możemy sprzedać projekt w języku polskim, przygotowany w oparciu o normy i przepisy budowlane obowiązuje w Polsce. Można dokumentację we własnym zakresie dostosować do lokalnych warunków i przetłumaczyć. Na miejscu też należy znaleźć firmę wykonawczą - my nie zajmujemy się budową domów. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maja Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2018 Czy mogę prosić o przysłanie rysunków szczegółowych ? Adres: majasob@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2018 Czy mogę prosić o przysłanie rysunków szczegółowych ? Adres: majasob@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość mariusz Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2018 witam serdecznie czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mariuszmalczynski@go2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 4 Marzec 2018 witam serdecznie czy mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych na adres mariuszmalczynski@go2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość ewelina Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Kwiecień 2018 Czy mogę prosić o przysłanie rysunków szczegółowych ? Adres: nicole510@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Kwiecień 2018 Czy mogę prosić o przysłanie rysunków szczegółowych ? Adres: nicole510@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominika Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2018 Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres dominikakrzyz@vp.pl. Czy w tym projekcie jest możliwe wygospodarowanie 4go pokoju kosztem łazienki i pomieszczenia gospodarczego.nie zależy mi na pralni, garderobie i dużej łazience. Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 9 Sierpień 2018 15 godzin temu, Gość Dominika napisał: Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres dominikakrzyz@vp.pl. Czy w tym projekcie jest możliwe wygospodarowanie 4go pokoju kosztem łazienki i pomieszczenia gospodarczego.nie zależy mi na pralni, garderobie i dużej łazience. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Jeśli interesują Panią rozwiązanie z 4 pokojami polecam zapoznać się z projektami Alabama, Alabama III i Alabama IV. Pozdrawiam Cytuj
Gość Sylwia Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpień 2018 Witam. Poproszę o rysunki szczegółowe wszystkich projektów Alabama. Blabbermouth@interia.eu. Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2018 22 godziny temu, Gość Sylwia napisał: Witam. Poproszę o rysunki szczegółowe wszystkich projektów Alabama. Blabbermouth@interia.eu. Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość patka Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2018 Witam. Poproszę o rysunki szczegółowe wszystkich projektów Alabama. plispatrycja@interia.eu Dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi