Redaktor Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 Projekt domu Arseniusz Szczegółowy opis projektu domu Arseniusz znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/arseniusz Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest dorota Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 czy ktoś buduje arseniusza w mazowieckim? Quote
Guest Aneta Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 czy ktoś buduje arseniusza w mazowieckim? My we wrześniu zaczynamy :-) Quote
Guest Dorota Posted August 16, 2017 Report Posted August 16, 2017 ooo a gdzie? bo i my mamy już projekt:) Quote
Guest Adam Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 Można o info gdzie w mazowieckim? tez myślę nad tym projektem Quote
Guest Dorota Posted November 13, 2017 Report Posted November 13, 2017 Jesli chodzi o mnie to okolice otwocka ale jeszcze nie zaczete nic. Quote
Guest Grzegorz Matosek Posted January 6, 2018 Report Posted January 6, 2018 Jesli chodzi o mnie to okolice otwocka ale jeszcze nie zaczete nic. Mnie ciekawią te schody jak będą wyglądały,a Pani z Okolic Otwocka coś już zaczęła?Pozdr. Quote
Guest adaslpk Posted January 15, 2018 Report Posted January 15, 2018 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów do projektu ARSENIUSZ. drozdzadam@interia.pl z góry dziękuje i Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 16, 2018 Report Posted January 16, 2018 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów do projektu ARSENIUSZ. drozdzadam@interia.pl z góry dziękuje i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dorota Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 Mnie ciekawią te schody jak będą wyglądały,a Pani z Okolic Otwocka coś już zaczęła?Pozdr. Niestety jeszcze nie,dopiero projekt..A schody chyba będą ok ,architekt jak robil adaptacje to nic nie wspominał że moga byc zle:) a Pan nie jest przypadkiem z tych okolic co o ja? Quote
Guest Żaneta Posted February 3, 2018 Report Posted February 3, 2018 Witam, jest możliwość zobaczenia jak dom wygląda w środku? Quote
Guest Dorota Posted February 6, 2018 Report Posted February 6, 2018 Jesli bedzie Pani zainteresowana za jakieś pół roku to jak najbardziej. Quote
Guest Żaneta Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 Jesli bedzie Pani zainteresowana za jakieś pół roku to jak najbardziej. Podała by Pani maila do kontaktu? Zastanawiamy się nad tym projektem. Quote
Guest Dorota Posted February 12, 2018 Report Posted February 12, 2018 Oczywiście dorotagadka@o2.pl Quote
Guest Paula Posted March 20, 2018 Report Posted March 20, 2018 I my z mężem zastanawiamy się nad tym projektem, jesteśmy z Józefowa więc też obok Robiliście Państwo jakieś przeróbki? Ile kosztowała Was adaptacja? Quote
Guest Dorota Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 Ooo to rzeczywiście obok:) tak robiliśmy pare zmian.zapraszam na priv. Quote
Guest Agnieszka Posted May 22, 2018 Report Posted May 22, 2018 Dzień dobry, Zastanawiamy się z mężem poważnie nad wyborem tego projektu. Będziemy ogromnie wdzięczni za możliwość obejrzenia domu na żywo w mazowieckim, ewentualnie jego zdjęć. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote
Guest Dorota Posted August 16, 2018 Report Posted August 16, 2018 Ja go buduje w okolicach Otwocka.mamy już fundamenty i bloczkami obmurowane.Ogladalam arseniusza za minskiem maz z tym ze z podwójnym garażem,Pan ma postawiony stan surowy bez dachu jeszcze Quote
Guest Tomek Posted December 2, 2018 Report Posted December 2, 2018 W dniu 16.08.2018 o 15:24, Gość Dorota napisał: Ja go buduje w okolicach Otwocka.mamy już fundamenty i bloczkami obmurowane.Ogladalam arseniusza za minskiem maz z tym ze z podwójnym garażem,Pan ma postawiony stan surowy bez dachu jeszcze Witam Serdecznie, Pani Doroto, czy jest możliwość podpytania/podejrzenia jak wygląda Arseniusz na żywo? Chcielibyśmy go zobaczyć i wysłuchać opinii od kogoś kto już rozpoczął jego budowę ponieważ jesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Mój adres e-mail: tomekzero@gmail.com Pozdrawiam Quote
Guest Basia Posted January 16, 2019 Report Posted January 16, 2019 Witam . My również zastanawiamy się nad tym projektem okolice Siedlec - proszę o kontakt -może jakieś zdjęcia ? Pozdrawiam . Quote
Guest Monika Posted January 24, 2019 Report Posted January 24, 2019 Ja go buduje w okolicach Otwocka.mamy już fundamenty i bloczkami obmurowane.Ogladalam arseniusza za minskiem maz z tym ze z podwójnym garażem,Pan ma postawiony stan surowy bez dachu jeszcze Witam, Pani Doroto jesteśmy z tej samej miejscowości :), czy mogłabym poprosić o bliższe namiary, żeby obejrzeć Państwa domek chociaż z zewnątrz?, gdyż mamy z mężem problem w wyborze odpowiedniego dla nas projektu, rozmyślamy nad trzema właśnie z dobrych domów- również nad tym :). Myślę, że zobaczenie budynku w rozmiarach rzeczywistych, mogło by bardzo pomóc, podaje namiary malagadag@op.pl. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Guest Tomek Posted March 20, 2019 Report Posted March 20, 2019 Ja go buduje w okolicach Otwocka.mamy już fundamenty i bloczkami obmurowane.Ogladalam arseniusza za minskiem maz z tym ze z podwójnym garażem,Pan ma postawiony stan surowy bez dachu jeszcze Witam, jestem z Otwocka, jak postępy? jaki koszt wychodzi przy jakim stanie? Quote
Guest Dorota Posted April 24, 2019 Report Posted April 24, 2019 Dnia 20.03.2019 o 19:59, Gość Tomek napisał: Ja go buduje w okolicach Otwocka.mamy już fundamenty i bloczkami obmurowane.Ogladalam arseniusza za minskiem maz z tym ze z podwójnym garażem,Pan ma postawiony stan surowy bez dachu jeszcze Witam, jestem z Otwocka, jak postępy? jaki koszt wychodzi przy jakim stanie? Witam. Proszę napisać na priv dorotagadka@o2.pl Quote
Guest Artur Posted May 29, 2019 Report Posted May 29, 2019 witam. proszę o przeslanie materiałów szczegółowych na maila arturabramczyk88@gmail.com. Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 29, 2019 Report Posted May 29, 2019 26 minut temu, Gość Artur napisał: witam. proszę o przeslanie materiałów szczegółowych na maila arturabramczyk88@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts