Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 1 year later...
  • 1 month later...
Guest Aneta
Posted

czy ktoś buduje arseniusza w mazowieckim?

My we wrześniu zaczynamy :-)

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest Grzegorz Matosek
Posted

Jesli chodzi o mnie to okolice otwocka ale jeszcze nie zaczete nic.

Mnie ciekawią te schody jak będą wyglądały,a Pani z Okolic Otwocka coś już zaczęła?Pozdr.

• 2 weeks later...
Guest adaslpk
Posted

Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów do projektu ARSENIUSZ. drozdzadam@interia.pl z góry dziękuje i Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Mnie ciekawią te schody jak będą wyglądały,a Pani z Okolic Otwocka coś już zaczęła?Pozdr.

Niestety jeszcze nie,dopiero projekt..A schody chyba będą ok ,architekt jak robil adaptacje to nic nie wspominał że moga byc zle:) a Pan nie jest przypadkiem z tych okolic co o ja?:)
Posted

Jesli bedzie Pani zainteresowana za jakieś pół roku to jak najbardziej.

Guest Żaneta
Posted

Jesli bedzie Pani zainteresowana za jakieś pół roku to jak najbardziej.

Podała by Pani maila do kontaktu? Zastanawiamy się nad tym projektem.

• 1 month later...
Guest Paula
Posted

I my z mężem zastanawiamy się nad tym projektem, jesteśmy z Józefowa więc też obok :) Robiliście Państwo jakieś przeróbki? Ile kosztowała Was adaptacja? 

Guest Dorota
Posted

Ooo to rzeczywiście obok:) tak robiliśmy pare zmian.zapraszam na priv.

• 2 months later...
Guest Agnieszka
Posted

Dzień dobry,

Zastanawiamy się z mężem poważnie nad wyborem tego projektu. Będziemy ogromnie wdzięczni za możliwość obejrzenia domu na żywo w mazowieckim, ewentualnie jego zdjęć.

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

• 2 months later...
Guest Dorota
Posted

Ja go buduje w okolicach Otwocka.mamy już fundamenty i bloczkami obmurowane.Ogladalam arseniusza za minskiem maz z tym ze z podwójnym garażem,Pan ma postawiony stan surowy bez dachu jeszcze

• 3 months later...
Posted
W dniu 16.08.2018 o 15:24, Gość Dorota napisał:

Ja go buduje w okolicach Otwocka.mamy już fundamenty i bloczkami obmurowane.Ogladalam arseniusza za minskiem maz z tym ze z podwójnym garażem,Pan ma postawiony stan surowy bez dachu jeszcze

Witam Serdecznie,

Pani Doroto, czy jest możliwość podpytania/podejrzenia jak wygląda Arseniusz na żywo?

Chcielibyśmy go zobaczyć i wysłuchać opinii od kogoś kto już rozpoczął jego budowę ponieważ jesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem.

Mój adres e-mail: tomekzero@gmail.com

Pozdrawiam

• 1 month later...
Posted
Witam . My również zastanawiamy się nad tym projektem okolice Siedlec - proszę o kontakt -może jakieś zdjęcia ? Pozdrawiam .
Posted

Witam, Pani Doroto jesteśmy z tej samej miejscowości :), czy mogłabym poprosić o bliższe namiary, żeby obejrzeć Państwa domek chociaż z zewnątrz?, gdyż mamy z mężem problem w wyborze odpowiedniego dla nas projektu, rozmyślamy nad trzema właśnie z dobrych domów- również nad tym :). Myślę, że zobaczenie budynku w rozmiarach rzeczywistych, mogło by bardzo pomóc, podaje namiary malagadag@op.pl. Pozdrawiam serdecznie.
  • 1 month later...
Guest Tomek
Posted

Witam, jestem z Otwocka, jak postępy? jaki koszt wychodzi przy jakim stanie?
  • 1 month later...
Guest Dorota
Posted
Dnia 20.03.2019 o 19:59, Gość Tomek napisał:

Witam, jestem z Otwocka, jak postępy? jaki koszt wychodzi przy jakim stanie?

Witam. Proszę napisać na priv dorotagadka@o2.pl 

• 1 month later...
Guest Artur
Posted
witam. proszę o przeslanie materiałów szczegółowych na maila arturabramczyk88@gmail.com. Pozdrawiam
Posted
26 minut temu, Gość Artur napisał:

witam. proszę o przeslanie materiałów szczegółowych na maila arturabramczyk88@gmail.com. Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam