Redaktor Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2016 Projekt domu Arseniusz Szczegółowy opis projektu domu Arseniusz znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/arseniusz Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość dorota Napisano 13 Maj 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Maj 2017 czy ktoś buduje arseniusza w mazowieckim? Cytuj
Gość Aneta Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 3 Lipiec 2017 czy ktoś buduje arseniusza w mazowieckim? My we wrześniu zaczynamy :-) Cytuj
Gość Dorota Napisano 16 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2017 ooo a gdzie? bo i my mamy już projekt:) Cytuj
Gość Adam Napisano 2 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2017 Można o info gdzie w mazowieckim? tez myślę nad tym projektem Cytuj
Gość Dorota Napisano 13 Listopad 2017 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2017 Jesli chodzi o mnie to okolice otwocka ale jeszcze nie zaczete nic. Cytuj
Gość Grzegorz Matosek Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2018 Jesli chodzi o mnie to okolice otwocka ale jeszcze nie zaczete nic. Mnie ciekawią te schody jak będą wyglądały,a Pani z Okolic Otwocka coś już zaczęła?Pozdr. Cytuj
Gość adaslpk Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 15 Styczeń 2018 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów do projektu ARSENIUSZ. drozdzadam@interia.pl z góry dziękuje i Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2018 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów do projektu ARSENIUSZ. drozdzadam@interia.pl z góry dziękuje i Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dorota Napisano 31 Styczeń 2018 Zgłoszenie Napisano 31 Styczeń 2018 Mnie ciekawią te schody jak będą wyglądały,a Pani z Okolic Otwocka coś już zaczęła?Pozdr. Niestety jeszcze nie,dopiero projekt..A schody chyba będą ok ,architekt jak robil adaptacje to nic nie wspominał że moga byc zle:) a Pan nie jest przypadkiem z tych okolic co o ja? Cytuj
Gość Żaneta Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 3 Luty 2018 Witam, jest możliwość zobaczenia jak dom wygląda w środku? Cytuj
Gość Dorota Napisano 6 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2018 Jesli bedzie Pani zainteresowana za jakieś pół roku to jak najbardziej. Cytuj
Gość Żaneta Napisano 10 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 10 Luty 2018 Jesli bedzie Pani zainteresowana za jakieś pół roku to jak najbardziej. Podała by Pani maila do kontaktu? Zastanawiamy się nad tym projektem. Cytuj
Gość Dorota Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2018 Oczywiście dorotagadka@o2.pl Cytuj
Gość Paula Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2018 I my z mężem zastanawiamy się nad tym projektem, jesteśmy z Józefowa więc też obok Robiliście Państwo jakieś przeróbki? Ile kosztowała Was adaptacja? Cytuj
Gość Dorota Napisano 21 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 21 Marzec 2018 Ooo to rzeczywiście obok:) tak robiliśmy pare zmian.zapraszam na priv. Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Maj 2018 Dzień dobry, Zastanawiamy się z mężem poważnie nad wyborem tego projektu. Będziemy ogromnie wdzięczni za możliwość obejrzenia domu na żywo w mazowieckim, ewentualnie jego zdjęć. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Gość Dorota Napisano 16 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2018 Ja go buduje w okolicach Otwocka.mamy już fundamenty i bloczkami obmurowane.Ogladalam arseniusza za minskiem maz z tym ze z podwójnym garażem,Pan ma postawiony stan surowy bez dachu jeszcze Cytuj
Gość Tomek Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2018 W dniu 16.08.2018 o 15:24, Gość Dorota napisał: Ja go buduje w okolicach Otwocka.mamy już fundamenty i bloczkami obmurowane.Ogladalam arseniusza za minskiem maz z tym ze z podwójnym garażem,Pan ma postawiony stan surowy bez dachu jeszcze Witam Serdecznie, Pani Doroto, czy jest możliwość podpytania/podejrzenia jak wygląda Arseniusz na żywo? Chcielibyśmy go zobaczyć i wysłuchać opinii od kogoś kto już rozpoczął jego budowę ponieważ jesteśmy bardzo zainteresowani tym projektem. Mój adres e-mail: tomekzero@gmail.com Pozdrawiam Cytuj
Gość Basia Napisano 16 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2019 Witam . My również zastanawiamy się nad tym projektem okolice Siedlec - proszę o kontakt -może jakieś zdjęcia ? Pozdrawiam . Cytuj
Gość Monika Napisano 24 Styczeń 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Styczeń 2019 Ja go buduje w okolicach Otwocka.mamy już fundamenty i bloczkami obmurowane.Ogladalam arseniusza za minskiem maz z tym ze z podwójnym garażem,Pan ma postawiony stan surowy bez dachu jeszcze Witam, Pani Doroto jesteśmy z tej samej miejscowości :), czy mogłabym poprosić o bliższe namiary, żeby obejrzeć Państwa domek chociaż z zewnątrz?, gdyż mamy z mężem problem w wyborze odpowiedniego dla nas projektu, rozmyślamy nad trzema właśnie z dobrych domów- również nad tym :). Myślę, że zobaczenie budynku w rozmiarach rzeczywistych, mogło by bardzo pomóc, podaje namiary malagadag@op.pl. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Gość Tomek Napisano 20 Marzec 2019 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2019 Ja go buduje w okolicach Otwocka.mamy już fundamenty i bloczkami obmurowane.Ogladalam arseniusza za minskiem maz z tym ze z podwójnym garażem,Pan ma postawiony stan surowy bez dachu jeszcze Witam, jestem z Otwocka, jak postępy? jaki koszt wychodzi przy jakim stanie? Cytuj
Gość Dorota Napisano 24 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2019 Dnia 20.03.2019 o 19:59, Gość Tomek napisał: Ja go buduje w okolicach Otwocka.mamy już fundamenty i bloczkami obmurowane.Ogladalam arseniusza za minskiem maz z tym ze z podwójnym garażem,Pan ma postawiony stan surowy bez dachu jeszcze Witam, jestem z Otwocka, jak postępy? jaki koszt wychodzi przy jakim stanie? Witam. Proszę napisać na priv dorotagadka@o2.pl Cytuj
Gość Artur Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2019 witam. proszę o przeslanie materiałów szczegółowych na maila arturabramczyk88@gmail.com. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Maj 2019 26 minut temu, Gość Artur napisał: witam. proszę o przeslanie materiałów szczegółowych na maila arturabramczyk88@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi