redakcja 0 Report post Posted February 7, 2011 Projekt Arkadia III Szczegółowy opis projektu domu Arkadia III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/arkadiaIII Link do projektu: Projekt Arkadia III Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dobre Domy 0 Report post Posted April 2, 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Arkadia III na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest an Report post Posted June 14, 2012 Odsprzedam w atrakcyjnej cenie projekt Arkadia III. Proszę o info na nordon@onet.pl. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted August 18, 2014 Witam .jestem zainteresowany budową domu Arkadia III ,ale wcześniej chciałbym zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości. Proszę o informację gdzie można obejrzeć taki dom. tadeusz.koziol@wokas.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted November 12, 2014 Witam. Jestem zainteresowany budowa domu Arkadia III. Czy można obejrzec gdzies w rzeczywistości ten domek (w woj. lubelskim ) Prosze o kontakt i z góry dziekuję. zbigniew.walczak85@wp.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gość Report post Posted January 20, 2015 Witam. Jestem zainteresowany budowa domu Arkadia III. Czy można obejrzec gdzieś w rzeczywistości ten domek (w woj. mazowieckim ) Proszę o kontakt i z góry dziękuję. e-mail misiaczkibuziaczki@interia.pl Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Gośka Report post Posted March 23, 2015 Można zobaczyć u mnie, z tym że odbicie lustrzane i województwie świętokrzyskim. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Mariusz Report post Posted March 28, 2016 Można zobaczyć u mnie, z tym że odbicie lustrzane i województwie świętokrzyskim. Witamjestem zainteresowany oglądnięciem tego domu. Można prosić jakiś kontakt? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Żaneta Report post Posted January 29, 2018 Mam pytanie jakie wymiary ma salon, jakie jadalnia? Jaka jest szerokość wnęki? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dobre Domy 0 Report post Posted January 29, 2018 Mam pytanie jakie wymiary ma salon, jakie jadalnia? Jaka jest szerokość wnęki? Witam Proszę o podanie adresu mailowego - doślemy szczegółowo zwymiarowane rysunki. Pozdrawiam Quote Share this post Link to post Share on other sites