Redaktor Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Luty 2016 Projekt domu Pompejusz Szczegółowy opis projektu domu Pompejusz znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/pompejusz Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Gość Ela Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam. jaki jest poglądowy koszt realizacji SSZ oraz pod klucz systemem gospodarczym? Czy można uprościć dach nad tarasem ogrodowym, aby był płaski bez żadnych załamań? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam. jaki jest poglądowy koszt realizacji SSZ oraz pod klucz systemem gospodarczym? Czy można uprościć dach nad tarasem ogrodowym, aby był płaski bez żadnych załamań? Pozdrawiam Witam Pompejusz jest nowym projektem, aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Czas oczekiwania na dokumentację do niego wynosi obecnie około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mogli zlecić wykonanie wyceny kosztorysowej dla domu. Zmiany kształtu dachu można dokonać na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wystawi na to zgodę. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Kwiecień 2016 Istnieje szansa na to aby był to budynek pasywny ? Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 12 Kwiecień 2016 Istnieje szansa na to aby był to budynek pasywny ? Witam Dostosowanie budynku do standardu domu Pasywnego to ciężka i żmudna praca na etapie adaptacji projektu i budowy domu. Ściśle związana ona jest m.in. z lokalnymi warunkami, usytuowaniem budynku, itp. W prosty sposób projekt gotowy można dostosować do standardu domu energooszczędnego - dom pasywny to już zawsze indywidualne podejście na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Alina Napisano 15 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Maj 2016 witam, kiedy mniej więcej można się spodziewać zamieszczenia kosztorysu niniejszego projektu? Czy jest możliwe na etapie adaptacji projektu powiększenie łazienki przy sypialni (tj. poprzez przesunięcie ściany nad garażem w stronę krawędzi zadaszenia)? Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 17 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Maj 2016 witam, kiedy mniej więcej można się spodziewać zamieszczenia kosztorysu niniejszego projektu? Czy jest możliwe na etapie adaptacji projektu powiększenie łazienki przy sypialni (tj. poprzez przesunięcie ściany nad garażem w stronę krawędzi zadaszenia)? Pozdrawiam Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Pompejusz. Projekt powinien być gotowy w II połowie czerwca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Zmian w projekcie można dokonać na etapie adaptacji projektu, we współpracy ze swoim architektem. Pozdrawiam Cytuj
Gość Lili Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2016 Czy kosztorys jest gotowa? Interesuje mnie ten projekt z pełnym kosztorysem i projektem budowlanym. Kto we Wrocławiu może mi pomóc? Mam się zgłosić to Waszego głownego biura? Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2016 Czy kosztorys jest gotowa? Interesuje mnie ten projekt z pełnym kosztorysem i projektem budowlanym. Kto we Wrocławiu może mi pomóc? Mam się zgłosić to Waszego głownego biura? Witam. Kosztorys do projektu Pompejusz jest w trakcie opracowywania. Ukończony zostanie najprawdopodobniej na początku sierpnia. Dokumentacja projektowa jest już przygotowana. W przypadku pytań/wątpliwości prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny. Zapraszamy również do naszego biura. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysiek Napisano 31 Lipiec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Lipiec 2017 Kosztorys jest już gotowy? Cytuj
Dobre Domy Napisano 1 Sierpień 2017 Zgłoszenie Napisano 1 Sierpień 2017 Kosztorys jest już gotowy? Witam Wycena kosztorysowa podana jest przy prezentacji projektu na stronie www. Pozdrawiam Cytuj
Gość Mariusz Napisano 17 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 17 Październik 2017 Witam, interesuje mnie zwymiarowanie tego projekt, a w szczególności to czy można dokonać zmian w projekcie tak, aby w miejsce pustki nad jadalnią zrobić pokój?? Pokój, który znajduje się przy pustce (11,9m) przesunąć do końca ściany rezygnująć z zadaszenia tarasu jednocześnie wyrównująć ścianę zewnętrzną z pokojem (15,6m). Skomplikowanie napisane, ale nie wiem jak inaczej opisać zmiany;-) P.S. Jeśli można prosić o przesłanie zwymiarowanego projektu na adres mariu_88@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2017 Witam, interesuje mnie zwymiarowanie tego projekt, a w szczególności to czy można dokonać zmian w projekcie tak, aby w miejsce pustki nad jadalnią zrobić pokój?? Pokój, który znajduje się przy pustce (11,9m) przesunąć do końca ściany rezygnująć z zadaszenia tarasu jednocześnie wyrównująć ścianę zewnętrzną z pokojem (15,6m). Skomplikowanie napisane, ale nie wiem jak inaczej opisać zmiany;-) P.S. Jeśli można prosić o przesłanie zwymiarowanego projektu na adres mariu_88@wp.pl Witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy na podany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Maria Napisano 11 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 11 Luty 2018 Witam, jesteśmy z mężem zainteresowani projektem. Bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres: marynorge@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 12 Luty 2018 Witam, jesteśmy z mężem zainteresowani projektem. Bardzo proszę o przesłanie materiałów na adres: marynorge@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na maila marcin.bau@onet.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Luty 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na maila marcin.bau@onet.pl. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość artur Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 22 Luty 2018 jestem zainteresowany proszę o materiały artekgolota@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Napisano 23 Luty 2018 jestem zainteresowany proszę o materiały artekgolota@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2018 Witam, również poproszę o przesłanie materiałów. aga.zawad@gmail.com Bardzo dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2018 Witam, również poproszę o przesłanie materiałów. aga.zawad@gmail.com Bardzo dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Antonije Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2018 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na maila antonijemcar@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Marzec 2018 Zgłoszenie Napisano 13 Marzec 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Cytuj
Gość natalia Napisano 1 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 1 Kwiecień 2018 witam, czy ten dom można zobaczyć gdzieś na żywo? Cytuj
Gość Gośc Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Napisano 27 Sierpień 2018 Witam, jestem zainteresowany tym projektem proszę o przesłanie rysunków szczegółowych na maila pawel.bocianowski@neostrada.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi