Redaktor Napisano 19 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Październik 2015 Projekt domu Aniela Szczegółowy opis projektu domu Aniela znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/aniela Zapraszamy do dyskusji! Cytuj
Redaktor Napisano 21 Październik 2015 Autor Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Monika Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2016 Witam, czy ktoś buduje dom :"ANIELA"? interesuje mnie wycena Cytuj
Dobre Domy Napisano 9 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 9 Marzec 2016 Witam, czy ktoś buduje dom :"ANIELA"? interesuje mnie wycena Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Aniela - oznacza to, że nikt jeszcze nie zaczął go budować. Pozdrawiam Cytuj
Gość Ania Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2016 Witam. Czy można już kupić projekt wraz z całą dokumentacją? Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 15 Marzec 2016 Witam. Czy można już kupić projekt wraz z całą dokumentacją? Witam Dokumentacja projektowa gotowa będzie na koniec marca. Pozdrawiam Cytuj
Gość 3xs Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 18 Maj 2016 projekt aniela jest juz gotowy ?? Cytuj
Dobre Domy Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 19 Maj 2016 projekt aniela jest juz gotowy ?? Witam Tak, projekt Aniela jest już gotowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dominika Napisano 10 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Lipiec 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres agidfp@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Lipiec 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres agidfp@gmail.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy materiały pokazowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 5 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres olukasz@op.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 8 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Sierpień 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres olukasz@op.pl. Pozdrawiam Dzień dobry, przesyłam zestawienie na wskazany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Łukasz Napisano 21 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2016 Witam mam pytanie co do budowy domu czy na konstrukcji zaprojektowanej można wykona drugi strop lany z betonu czy trzeba wzmacniać podstawę domu?proszę o kontakt na adres lukasz919120@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Sierpień 2016 Witam mam pytanie co do budowy domu czy na konstrukcji zaprojektowanej można wykona drugi strop lany z betonu czy trzeba wzmacniać podstawę domu?proszę o kontakt na adres lukasz919120@wp.pl Witam, to pytanie wymaga opracowania szczegółowej odpowiedzi, więc proszę o przesłanie go na adres info@dobredomy.pl. Pozdrawiam. Cytuj
Gość maniek Napisano 25 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres maniek124a1@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Sierpień 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres maniek124a1@wp.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy zestawienie. Pozdrawiam Cytuj
Gość Grzegorz Napisano 28 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Sierpień 2016 Witam, czy ktoś buduje dom :"ANIELA"? interesuje mnie wycena Cytuj
Gość Andrzej Napisano 5 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Wrzesień 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres helaszkola@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość piotrek Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres maniek124a1@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres maniek124a1@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Renata Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres renata.gniadek@onet.eu Z gory dziekujemy Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Październik 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres renata.gniadek@onet.eu Z gory dziekujemy Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Marta Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 10 Listopad 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres martuska-167@wp.pl Dziekuje Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Listopad 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Listopad 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres martuska-167@wp.pl Dziekuje Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Cytuj
Gość Arkadiusz Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Napisano 16 Styczeń 2017 Witam. Jestem zainteresowana projektem, proszę o zestawienie materiałów na adres a.ciecierski@ajra.eu Z góry dziękuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi