Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 11 months later...
Guest Karolina
Posted

Witam, jestem zainteresowana projektem Antoniusz proszę o podesłanie dokładniejszych rysunków z wymiarami rzutów oraz kosztorys. Mail: bigus.karolina@gmail.com. Z góry dziękuję i Pozdrawiam

Posted

Witam, jestem zainteresowana projektem Antoniusz proszę o podesłanie dokładniejszych rysunków z wymiarami rzutów oraz kosztorys. Mail: bigus.karolina@gmail.com. Z góry dziękuję i Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 3 months later...
Posted

Witam

Proszę o przesłanie tych samych materiałów. brzozi_89@wp.pl Pozdrawiam

• 2 months later...
Guest Agnieszka
Posted

Witam, Czy jest możliwość wybudowania tego domu z garażem dwustanowiskowym i jaka wtedy byłaby cena stanu surowego zamkniętego?

Guest Marcin
Posted

Witam

Proszę o przesłanie tych samych materiałów, bo też jestem zainteresowany.

cinek57@poczta.onet.pl

Pozdrawiam

Posted

Witam, Czy jest możliwość wybudowania tego domu z garażem dwustanowiskowym i jaka wtedy byłaby cena stanu surowego zamkniętego?

Witam, tak jest możliwość poszerzenia garażu. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu.

Nasza pracownia jako autor wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Nie jesteśmy w stanie oszacować kosztu budowy z tego typu zmianą. Pozdrawiam.

• 4 months later...
Guest Jowita
Posted

Witam, jestem zainteresowana projektem Antoniusz proszę o podesłanie dokładniejszych rysunków z wymiarami rzutów oraz kosztorys.

E- mail: jowita.pilch@gmail.com Z góry dziękuję i Pozdrawiam

Posted

Witam, jestem zainteresowana projektem Antoniusz proszę o podesłanie dokładniejszych rysunków z wymiarami rzutów oraz kosztorys. E- mail: jowita.pilch@gmail.com Z góry dziękuję i Pozdrawiam

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 2 months later...
Guest Renata Niemczura
Posted

Witam. Poproszę o materiały szczegółowe projektu Antoniusz na e-mail RenataD2@op.pl . Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Andzelika
Posted

Witam, proszę o przesłanie materiałow szczegółowych projektu Antoniusz (jesli są bezpłatne) abastek1_2_3@interia.pl z góry dziekuje .

• 2 weeks later...
Posted

Witam. Poproszę o materiały szczegółowe projektu Antoniusz na e-mail regina.ciochon@op.pl . Pozdrawiam

• 7 months later...
Guest Dominik
Posted

Witam. Poproszę o materiały szczegółowe projektu Antoniusz na ftszczodruch@gmail.com ,Pozdrawiam

• 9 months later...
Posted
Witam. Poproszę o materiały szczegółowe projektu Antoniusz na e-mail adrianna_czapla@wp.pl. Pozdrawiam
Posted
Godzinę temu, Gość Ada napisał:

Witam. Poproszę o materiały szczegółowe projektu Antoniusz na e-mail adrianna_czapla@wp.pl. Pozdrawiam

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 1 year later...
Posted

Witam poszukuję osób ktore zdecydowały się na projekt Antoniusz i są już w trakcie realizacji. Fajnie było by zobaczyć jak domek wygląda w rzeczywistości. 

• 4 years later...
Posted

Zdecydowaliśmy się na budowę tego domku w odbiciu lustrzanym. Na potrzeby 4-osobowej rodziny w sam raz. Dociera do nas wiele pozytywnych opinii o samym wyglądzie domu.