Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 11 months later...
Gość Karolina
Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem Antoniusz proszę o podesłanie dokładniejszych rysunków z wymiarami rzutów oraz kosztorys. Mail: bigus.karolina@gmail.com. Z góry dziękuję i Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem Antoniusz proszę o podesłanie dokładniejszych rysunków z wymiarami rzutów oraz kosztorys. Mail: bigus.karolina@gmail.com. Z góry dziękuję i Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 3 months later...
  • 2 months later...
Gość Agnieszka
Napisano

Witam, Czy jest możliwość wybudowania tego domu z garażem dwustanowiskowym i jaka wtedy byłaby cena stanu surowego zamkniętego?

Gość Marcin
Napisano

Witam

Proszę o przesłanie tych samych materiałów, bo też jestem zainteresowany.

cinek57@poczta.onet.pl

Pozdrawiam

Napisano

Witam, Czy jest możliwość wybudowania tego domu z garażem dwustanowiskowym i jaka wtedy byłaby cena stanu surowego zamkniętego?

Witam, tak jest możliwość poszerzenia garażu. Tego typu zmiany proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu.

Nasza pracownia jako autor wyda bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian. Nie jesteśmy w stanie oszacować kosztu budowy z tego typu zmianą. Pozdrawiam.

• 4 months later...
Gość Jowita
Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem Antoniusz proszę o podesłanie dokładniejszych rysunków z wymiarami rzutów oraz kosztorys.

E- mail: jowita.pilch@gmail.com Z góry dziękuję i Pozdrawiam

Napisano

Witam, jestem zainteresowana projektem Antoniusz proszę o podesłanie dokładniejszych rysunków z wymiarami rzutów oraz kosztorys. E- mail: jowita.pilch@gmail.com Z góry dziękuję i Pozdrawiam

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 2 months later...
Gość Renata Niemczura
Napisano

Witam. Poproszę o materiały szczegółowe projektu Antoniusz na e-mail RenataD2@op.pl . Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano

Witam, proszę o przesłanie materiałow szczegółowych projektu Antoniusz (jesli są bezpłatne) abastek1_2_3@interia.pl z góry dziekuje .

• 2 weeks later...
Gość Regina
Napisano

Witam. Poproszę o materiały szczegółowe projektu Antoniusz na e-mail regina.ciochon@op.pl . Pozdrawiam

• 7 months later...
Gość Dominik
Napisano

Witam. Poproszę o materiały szczegółowe projektu Antoniusz na ftszczodruch@gmail.com ,Pozdrawiam

• 9 months later...
Napisano
Witam. Poproszę o materiały szczegółowe projektu Antoniusz na e-mail adrianna_czapla@wp.pl. Pozdrawiam
  • 1 year later...
Napisano

Witam poszukuję osób ktore zdecydowały się na projekt Antoniusz i są już w trakcie realizacji. Fajnie było by zobaczyć jak domek wygląda w rzeczywistości. 

• 4 years later...
Napisano

Zdecydowaliśmy się na budowę tego domku w odbiciu lustrzanym. Na potrzeby 4-osobowej rodziny w sam raz. Dociera do nas wiele pozytywnych opinii o samym wyglądzie domu.