Redaktor Napisano 18 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Wrzesień 2015 Projekt domu Dawid III Szczegółowy opis projektu domu Dawid III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/dawidIII Cytuj
Gość Ania Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2015 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dawid III z dokładnymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń na adres aseralove@o2.pl pozdrawiam Ania Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2015 Witam, bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dawid III z dokładnymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń na adres aseralove@o2.pl pozdrawiam Ania Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Krzysztof Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 12 Październik 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dawid III z dokładnymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń na adres krzysztof-domagala1@wp.pl Czy ktoś w województwie wielkopolskim lub kujawsko-pomorskim buduje lub już wybudował dom według tego projektu? Chętnie zobaczyłbym jak to realnie wygląda. Pozdrawiam, Krzysztof Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dawid III z dokładnymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń na adres krzysztof-domagala1@wp.pl Czy ktoś w województwie wielkopolskim lub kujawsko-pomorskim buduje lub już wybudował dom według tego projektu? Chętnie zobaczyłbym jak to realnie wygląda. Pozdrawiam, Krzysztof Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Łukasz Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 21 Październik 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dawid III z dokładnymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń na adres obywatel.lp@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dawid III z dokładnymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń na adres obywatel.lp@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Kornelia Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dawid III z dokładnymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń na adres kornelia.talar@wp.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Listopad 2015 Witam, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu Dawid III z dokładnymi wymiarami poszczególnych pomieszczeń na adres kornelia.talar@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, rysunki zostaną wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Cytuj
Gość Węglikowski Bartłomiej Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Grudzień 2015 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów parteru i piętra oraz wymiary okien? Czy posiadacie Państwo szacunkow y kosztorys na 2015". Będę wdzięczny za informacje. Email kontaktowy : weglikowskibartek@o2.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Grudzień 2015 Witam. Czy mógłbym prosić o przesłanie zwymiarowanych rzutów parteru i piętra oraz wymiary okien? Czy posiadacie Państwo szacunkow y kosztorys na 2015". Będę wdzięczny za informacje. Email kontaktowy : weglikowskibartek@o2.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość dawid Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 22 Grudzień 2015 witam ma ktos zdjecia z zycia budowy Dawid III???? prosze o kontakt dawidek1355@wp.pl Cytuj
Gość Katarzyna Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Grudzień 2015 Witam. Ja także proszę o przesłanie wymiarowanych rzutów parteru i piętra oraz o szacunkowy najnowszy kosztorys na adres ka_gorka@wp.pl Pozdrawiam Katarzyna Cytuj
Dobre Domy Napisano 30 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 30 Grudzień 2015 Witam. Ja także proszę o przesłanie wymiarowanych rzutów parteru i piętra oraz o szacunkowy najnowszy kosztorys na adres ka_gorka@wp.pl Pozdrawiam Katarzyna Dzień dobry, materiały zostały wysłane, pozdrawiam. Cytuj
Sieni Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2016 Witam. Jestem zainteresowany projektem ale nurtuje mnie kilka pytań. Z czego wynika różnica ceny budowy tego domu i domu Milena II? Dawid ma mniejszą powierzchnię, nie posiada balkonu? Kolejne pytanie, czy jest możliwość wykonania elewacji takiej jak w projekcie Milena II dla tego domu łącznie z balkonem od strony salonu? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz! Damian 1 Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Witam. Jestem zainteresowany projektem ale nurtuje mnie kilka pytań. Z czego wynika różnica ceny budowy tego domu i domu Milena II? Dawid ma mniejszą powierzchnię, nie posiada balkonu? Kolejne pytanie, czy jest możliwość wykonania elewacji takiej jak w projekcie Milena II dla tego domu łącznie z balkonem od strony salonu? Pozdrawiam i czekam na odpowiedz! Damian Witam Wyceny kosztorysowe dla obu domów przygotowywane były w dość sporym odstępie czasu, więc różniły się ceny poszczególnych elementów, różne zostały przyjęte grubości ocieplenia, w niektórych miejscach różne są technologie wykonania oraz przyjęte standardy wykończeniowe. Przyjmując te same standardy i ceny dla obu domów koszty ich budowy powinny być zbliżone. Proszę o podanie adresu mailowego to dla porównania prześlę zestawieni kosztorysowe dla obu domów. Co do zmiany elewacji i balkonu - spokojnie na etapie adaptacji projektu można dokonać takich zmian. Pozdrawiam Cytuj
Sieni Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Dziękuję za odpowiedź! Podaje maila: sieni@interia.pl Pozdrawiam 1 Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Dziękuję za odpowiedź! Podaje maila: sieni@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 28 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 28 Luty 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem Dawid III. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów parteru, poddasza i strychu oraz o szacunkowy najnowszy kosztorys. Podaję mój adres: bebe97@wp.pl. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Napisano 29 Luty 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem Dawid III. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów parteru, poddasza i strychu oraz o szacunkowy najnowszy kosztorys. Podaję mój adres: bebe97@wp.pl. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Martin Napisano 6 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowany projektem Dawid III. Prosiłbym przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów parteru, poddasza i strychu oraz o szacunkowy najnowszy kosztorys. Podaje mail do kontaktu: martingolub@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Marzec 2016 Witam Jestem zainteresowany projektem Dawid III. Prosiłbym przesłanie z wymiarowanych rzutów i przekrojów parteru, poddasza i strychu oraz o szacunkowy najnowszy kosztorys. Podaje mail do kontaktu: martingolub@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość monika sz. Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 8 Marzec 2016 Witam. Jestem zainteresowana projektem Dawid III. Proszę o przesłanie zwymiarowanych rzutów i przekrojów parteru, poddasza i strychu oraz o szacunkowy najnowszy kosztorys. Podaję mój adres: moniap3@o2.pl Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi