Redaktor Posted June 22, 2015 Report Share Posted June 22, 2015 Projekt domu Justynian Mały II z poddaszem Szczegółowy opis projektu domu Justynian Mały II z poddaszem znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/justynianMalyIIp Zapraszamy do dyskusji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Janusz Posted September 30, 2015 Report Share Posted September 30, 2015 Witam Chciałbym otrzymać szczegółowy rzut domu, gdyż ogrzewanie gazowe odpada i zastanawiam się nad ogrzewaniem na pompę ciepła. Nie wiem czy pomieszczenie gospodarcze byłoby wówczas odpowiednie Mail wujek.jaszek@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 1, 2015 Report Share Posted October 1, 2015 Witam Chciałbym otrzymać szczegółowy rzut domu, gdyż ogrzewanie gazowe odpada i zastanawiam się nad ogrzewaniem na pompę ciepła. Nie wiem czy pomieszczenie gospodarcze byłoby wówczas odpowiednie Mail wujek.jaszek@wp.pl Witam Projekt Justynian Mały II z poddaszem aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na projekt wynosi obecnie około 5-6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mieli dla projektu szczegółowe rysunki. Prześlę Panu rzut dla domu Justynian Mały II - kotłownia ma tam te same wymiary. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nenka Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Witam, kiedy będzie dostępny kosztorys domu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 26, 2015 Report Share Posted October 26, 2015 Witam, kiedy będzie dostępny kosztorys domu? Witam Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Justynian Mały II z poddaszem. Projekt powinien być gotowy w pierwszej połowie listopada - wtedy dopiero będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla niego. Gotowe kosztorysy powinny więc pojawić się na przełomie listopada/grudnia. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Boguś Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Projekt domu Justynian Mały II z poddaszem Szczegółowy opis projektu domu Justynian Mały II z poddaszem znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/justynianMalyIIp Zapraszamy do dyskusji! Witam, czy w projekcie jest przewidziana instalacja grzewcza i elektryczna na poddasze?Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 1, 2015 Report Share Posted December 1, 2015 Witam, czy w projekcie jest przewidziana instalacja grzewcza i elektryczna na poddasze? Pozdrawiam Witam W projekcie znajdują się projekty dotyczące instalacji również na poddaszu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 Dzień dobry. Kiedy pojawią się rzuty? Interesuje mnie ten projekt ale nie potrafię okręślić jego przydatności do moich potrzeb bez rzutów obu kondygnacji oraz kosztorysu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 31, 2015 Report Share Posted December 31, 2015 Dzień dobry. Kiedy pojawią się rzuty? Interesuje mnie ten projekt ale nie potrafię okręślić jego przydatności do moich potrzeb bez rzutów obu kondygnacji oraz kosztorysu. Dzień dobry, szczegółowa dokumentacja projektu jest gotowa. Proszę o podanie adresu e-mail, a prześlę rysunki. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kuba Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 Witam. Ja również jestem zainteresowany tym projektem. Potrzebuję jednak rzutów i szczegółowych wymiarów. Na jaki adres mam wysłać zapytanie o rzuty ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Witam. Ja również jestem zainteresowany tym projektem. Potrzebuję jednak rzutów i szczegółowych wymiarów. Na jaki adres mam wysłać zapytanie o rzuty ? Witam Proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Damian Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Witam , proszę o przysłanie na pocztę zestawienie materiałów oraz rysunki techniczne E-mail : damian666992@o2.pl Dziękuje . Pozdrawiam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 1, 2016 Report Share Posted February 1, 2016 Witam , proszę o przysłanie na pocztę zestawienie materiałów oraz rysunki techniczne E-mail : damian666992@o2.pl Dziękuje . Pozdrawiam . Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maja Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Witam napisałam Państwu maila, proszę o odpowiedź :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Witam napisałam Państwu maila, proszę o odpowiedź :-) Witam Staramy się na bieżąco odpowiadać na wszystkie otrzymane maile - proszę cierpliwie poczekać. Gdyby odpowiedź się opóźniała proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 71 352 04 44 Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jacek Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Czy jest mozliwosc przerobienia projektu na paliwo stale? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Czy jest mozliwosc przerobienia projektu na paliwo stale? Witam Zmiana taka możliwa jest na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. marttin@onet.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 29, 2016 Report Share Posted February 29, 2016 Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. marttin@onet.eu Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mariusz Posted March 8, 2016 Report Share Posted March 8, 2016 Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. mariuszr199318@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 9, 2016 Report Share Posted March 9, 2016 Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. mariuszr199318@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest lukasz p Posted March 14, 2016 Report Share Posted March 14, 2016 witam.Proszę o przesłanie rzutu wewnątrz domu na adres lukaszpowalowski@autograf.pl pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 witam.Proszę o przesłanie rzutu wewnątrz domu na adres lukaszpowalowski@autograf.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest patyk Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. patyk_lukasz@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 13, 2016 Report Share Posted April 13, 2016 Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. patyk_lukasz@wp.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts