Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
  • Odpowiedzi 127
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam

Chciałbym otrzymać szczegółowy rzut domu, gdyż ogrzewanie gazowe odpada i zastanawiam się nad ogrzewaniem na pompę ciepła. Nie wiem czy pomieszczenie gospodarcze byłoby wówczas odpowiednie :)

Mail wujek.jaszek@wp.pl

Napisano

Witam Chciałbym otrzymać szczegółowy rzut domu, gdyż ogrzewanie gazowe odpada i zastanawiam się nad ogrzewaniem na pompę ciepła. Nie wiem czy pomieszczenie gospodarcze byłoby wówczas odpowiednie :) Mail wujek.jaszek@wp.pl

Witam

Projekt Justynian Mały II z poddaszem aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na projekt wynosi obecnie około 5-6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mieli dla projektu szczegółowe rysunki. Prześlę Panu rzut dla domu Justynian Mały II - kotłownia ma tam te same wymiary.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Napisano

Witam, kiedy będzie dostępny kosztorys domu?

Witam

Aktualnie jesteśmy w trakcie opracowywania dokumentacji do projektu Justynian Mały II z poddaszem. Projekt powinien być gotowy w pierwszej połowie listopada - wtedy dopiero będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla niego. Gotowe kosztorysy powinny więc pojawić się na przełomie listopada/grudnia.

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Napisano

Dzień dobry.

Kiedy pojawią się rzuty? Interesuje mnie ten projekt ale nie potrafię okręślić jego przydatności do moich potrzeb bez rzutów obu kondygnacji oraz kosztorysu.

Napisano

Dzień dobry. Kiedy pojawią się rzuty? Interesuje mnie ten projekt ale nie potrafię okręślić jego przydatności do moich potrzeb bez rzutów obu kondygnacji oraz kosztorysu.

Dzień dobry, szczegółowa dokumentacja projektu jest gotowa. Proszę o podanie adresu e-mail, a prześlę rysunki. Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Napisano

Witam. Ja również jestem zainteresowany tym projektem. Potrzebuję jednak rzutów i szczegółowych wymiarów. Na jaki adres mam wysłać zapytanie o rzuty ?

• 2 weeks later...
Napisano

Witam , proszę o przysłanie na pocztę zestawienie materiałów oraz rysunki techniczne

E-mail : damian666992@o2.pl

Dziękuje .

Pozdrawiam .

Napisano

Witam napisałam Państwu maila, proszę o odpowiedź :-)

Witam

Staramy się na bieżąco odpowiadać na wszystkie otrzymane maile - proszę cierpliwie poczekać. Gdyby odpowiedź się opóźniała proszę o kontakt telefoniczny pod numerem 71 352 04 44

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Gość Marcin
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. marttin@onet.eu

• 2 weeks later...
Gość Mariusz
Napisano

Witam, proszę o przesłanie rzutów i rysunków z wymiarami. Z góry dziękuje. mariuszr199318@gmail.com

Gość lukasz p
Napisano

witam.Proszę o przesłanie rzutu wewnątrz domu na adres lukaszpowalowski@autograf.pl pozdrawiam

• 4 weeks later...