Redaktor Posted May 14, 2015 Report Share Posted May 14, 2015 Projekt domu Amanda II Szczegółowy opis projektu domu Amanda II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/amandaII Zapraszamy do dyskusji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magdalena Matras-Górka Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Witam serdecznie Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy magdalena-matras1@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 19, 2015 Report Share Posted October 19, 2015 Witam serdecznie Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy magdalena-matras1@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted October 21, 2015 Author Report Share Posted October 21, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Posted January 3, 2016 Report Share Posted January 3, 2016 witam. prosze o przesłanie wszystkich dostępnych rysunków i materiałów dotyczących powyzszego projektu na adres : kaskaadamek@wp.pl dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 4, 2016 Report Share Posted January 4, 2016 witam. prosze o przesłanie wszystkich dostępnych rysunków i materiałów dotyczących powyzszego projektu na adres : kaskaadamek@wp.pl dziekuje Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jakub Fuks Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Witam serdecznie Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy jakub_fuks@o2.pl. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 22, 2016 Report Share Posted January 22, 2016 Witam serdecznie Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy jakub_fuks@o2.pl. Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zibenia Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Ja również witam serdecznie Również jestem zainteresowany tym projektem (Amanda II). Jeżeli to możliwe to proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz kosztorysu, na adres mailowy: zibenia@o2.pl. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Ja również witam serdecznie Również jestem zainteresowany tym projektem (Amanda II). Jeżeli to możliwe to proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz kosztorysu, na adres mailowy: zibenia@o2.pl. Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M. Borkowski Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Piękny dom. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy bo1rek@poczta.onet.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 7, 2016 Report Share Posted February 7, 2016 Piękny dom. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy bo1rek@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Michal Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 Ja również witam serdecznie Również jestem zainteresowany tym projektem (Amanda II). Jeżeli to możliwe to proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz kosztorysu, na adres mailowy: motopl@interia.pl Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Ja również witam serdecznie Również jestem zainteresowany tym projektem (Amanda II). Jeżeli to możliwe to proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz kosztorysu, na adres mailowy: motopl@interia.pl Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest K.Z. Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Dzień dobry. Chyba znaleźliśmy projekt spełniający wszystkie nasze wymagania czy mogę poprosić o przesłanie Materiałów również do mnie kasienka09_88@o2.pl? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kasia Z Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Dzień dobry. Czy mogłabym również poprosić o przesłanie materiałów? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Dzień dobry. Chyba znaleźliśmy projekt spełniający wszystkie nasze wymagania czy mogę poprosić o przesłanie Materiałów również do mnie kasienka09_88@o2.pl? pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Dzień dobry. Czy mogłabym również poprosić o przesłanie materiałów? Z góry dziękuję i pozdrawiam. Witam Proszę o podanie adresu mailowego na który będziemy mogli przesłać materiały. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Oliwia Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Dzień dobry,Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres olia2606@gmail.com.Z góry dziękuję.Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 13, 2016 Report Share Posted March 13, 2016 Dzień dobry, Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres olia2606@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Małgorzata Posted March 30, 2016 Report Share Posted March 30, 2016 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres kica.malgorzata@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres kica.malgorzata@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie. Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Można prosić o materiały? szczegółowy kosztorys + rzuty i przekroje z wymiarami. dstasik@poczta.onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 7, 2016 Report Share Posted July 7, 2016 Można prosić o materiały? szczegółowy kosztorys + rzuty i przekroje z wymiarami. dstasik@poczta.onet.pl Dzień dobry, rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted July 25, 2016 Report Share Posted July 25, 2016 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Amanda II z dwustanowiskowym garażem, można prosić bezpłatne materiały na adres suderpawel21@gmail.com Dziękuje Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts