Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 months later...
  • Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Gość Magdalena Matras-Górka
Napisano

Witam serdecznie :) Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy magdalena-matras1@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

Witam serdecznie :) Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy magdalena-matras1@wp.pl. Pozdrawiam serdecznie.

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

witam. prosze o przesłanie wszystkich dostępnych rysunków i materiałów dotyczących powyzszego projektu na adres : kaskaadamek@wp.pl dziekuje

• 3 weeks later...
Gość Jakub Fuks
Napisano

Witam serdecznie :) Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy jakub_fuks@o2.pl. Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

Witam serdecznie :) Jestem zainteresowana projektem Amanda II. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy jakub_fuks@o2.pl. Pozdrawiam serdecznie.

Witam

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Gość zibenia
Napisano

Ja również witam serdecznie ;) Również jestem zainteresowany tym projektem (Amanda II). Jeżeli to możliwe to proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz kosztorysu, na adres mailowy: zibenia@o2.pl.

Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

Ja również witam serdecznie ;) Również jestem zainteresowany tym projektem (Amanda II). Jeżeli to możliwe to proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz kosztorysu, na adres mailowy: zibenia@o2.pl.

Pozdrawiam serdecznie.

Witam

Pozdrawiam

Gość M. Borkowski
Napisano

Piękny dom. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz dokładnego kosztorysu, na adres mailowy bo1rek@poczta.onet.pl

Pozdrawiam

Gość Michal
Napisano

Ja również witam serdecznie ;) Również jestem zainteresowany tym projektem (Amanda II). Jeżeli to możliwe to proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz kosztorysu, na adres mailowy: motopl@interia.pl Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

Ja również witam serdecznie ;) Również jestem zainteresowany tym projektem (Amanda II). Jeżeli to możliwe to proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji oraz kosztorysu, na adres mailowy: motopl@interia.pl Pozdrawiam serdecznie.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość K.Z.
Napisano

Dzień dobry. Chyba znaleźliśmy projekt spełniający wszystkie nasze wymagania :) czy mogę poprosić o przesłanie Materiałów również do mnie kasienka09_88@o2.pl?

pozdrawiam

Gość Kasia Z
Napisano

Dzień dobry. Czy mogłabym również poprosić o przesłanie materiałów?

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Dzień dobry. Chyba znaleźliśmy projekt spełniający wszystkie nasze wymagania :) czy mogę poprosić o przesłanie Materiałów również do mnie kasienka09_88@o2.pl? pozdrawiam

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Gość Oliwia
Napisano

Dzień dobry,

Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres olia2606@gmail.com.
Z góry dziękuję.

Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

Dzień dobry,

Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres olia2606@gmail.com.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam serdecznie.

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 3 weeks later...
Gość Małgorzata
Napisano

Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres kica.malgorzata@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.

Napisano

Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem. Jeżeli jest taka możliwość to bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres kica.malgorzata@gmail.com. Z góry dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.

Witam. Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam.

• 3 months later...
Gość darek
Napisano

Można prosić o materiały? szczegółowy kosztorys + rzuty i przekroje z wymiarami.

dstasik@poczta.onet.pl

Napisano

Można prosić o materiały? szczegółowy kosztorys + rzuty i przekroje z wymiarami. dstasik@poczta.onet.pl

Dzień dobry, rysunki szczegółowe oraz zestawienie materiałów do stanu surowego zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Paweł
Napisano

Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Amanda II z dwustanowiskowym garażem, można prosić bezpłatne materiały na adres

suderpawel21@gmail.com

Dziękuje

Pozdrawiam