Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
Napisano

Gratuluję projektu domu. Jest naprawdę godny uwagi. Mam jednak zapytanie czy byłaby możliwość wydłużenia salonu jeszcze ok 2 metrów. Potrzebuję domu z dużym i reprezentacyjnym salonem ze względu na liczbę gości którą przyjmuję dość często.

Napisano

Gratuluję projektu domu. Jest naprawdę godny uwagi. Mam jednak zapytanie czy byłaby możliwość wydłużenia salonu jeszcze ok 2 metrów. Potrzebuję domu z dużym i reprezentacyjnym salonem ze względu na liczbę gości którą przyjmuję dość często.

Witam

Taką zmianę oczywiście można nanieść na projekt w ramach jego  adaptacji, nasza Pracownia wyrazi na nią bezpłatną zgodę.

Pzdrawiam

• 1 month later...
Gość Grażyna
Napisano

Witam. Myślę o budowie domu według tego projektu. Czy byłaby możliwość poznania szacunkowego kosztu budowy?

Napisano

Witam. Myślę o budowie domu według tego projektu. Czy byłaby możliwość poznania szacunkowego kosztu budowy?

Witam,

Projekt Amelia jest jednym z nowszych w naszej ofercie i nie posiadamy jeszcze pełnej dokumentacji do niego.

Proszę o cierpliwość. Jak tylko opracujemy kosztorys umieścimy informacje dotyczące kosztów budowy na naszej stronie internetowej.

• 3 months later...
Gość Justyna Rz.
Napisano

Witam, czy mogą Państwo przesłać na maila szczegółowe wymiary pomieszczeń(Wraz z niewliczoną tutaj powierzchnią pod skosami dachu)?

Prosiłabym o ten projekt + projekt NINA - krzysztyniak@wp.pl

Napisano

Witam, czy mogą Państwo przesłać na maila szczegółowe wymiary pomieszczeń(Wraz z niewliczoną tutaj powierzchnią pod skosami dachu)? Prosiłabym o ten projekt + projekt NINA - krzysztyniak@wp.pl

Witam
Materiały prześlę w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 10 months later...
Napisano

Witam,

czy może ktoś z forumowiczów buduje ten dom? Zastanawiamy się z żoną bardzo intensywnie nad zakupem tego projektu i każda informacja będzie dla nas bardzo cenna. :) Z góry dziękuję za kontakt i pozdrawiam.

Prosiłbym też Redaktora o podesłanie szczegółowych wymiarów, gdyż chciałby podesłać materiały do wykonawcy do wyceny.

Mail: blimon@wp.pl

Pozdrawiam.

Napisano

Witam,

czy może ktoś z forumowiczów buduje ten dom? Zastanawiamy się z żoną bardzo intensywnie nad zakupem tego projektu i każda informacja będzie dla nas bardzo cenna. :) Z góry dziękuję za kontakt i pozdrawiam.

Prosiłbym też Redaktora o podesłanie szczegółowych wymiarów, gdyż chciałby podesłać materiały do wykonawcy do wyceny.

Mail: blimon@wp.pl

Pozdrawiam.

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 2 months later...
Gość Ryszard
Napisano

Witam, czy ja również mógłbym otrzymać na maila szczegółowe wymiary pomieszczeń wraz z niewliczoną tutaj powierzchnią pod skosami dachu. Z góry dziękuję. Mój mail riko120@poczta.onet.pl

Napisano

Witam, czy ja również mógłbym otrzymać na maila szczegółowe wymiary pomieszczeń wraz z niewliczoną tutaj powierzchnią pod skosami dachu. Z góry dziękuję. Mój mail riko120@poczta.onet.pl

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Gość Ryszard
Napisano

Czy możliwe jest wykonanie tego domku w systemie kanadyjskim? I np. zmiana garażu na biuro.

Gość Ryszard
Napisano

Czy mogliby Państwo podać jakie wymiary ma pokój na dole, chodzi mi o długość i szerokość.

Napisano

Czy możliwe jest wykonanie tego domku w systemie kanadyjskim? I np. zmiana garażu na biuro.

Witam

Zmiana garażu na biuro jest zmianą możliwa do wykonania, najlepiej na etapie adaptacji projektu.

Co do możliwości budowy domu w systemie kanadyjskim należałoby zaczerpnąć opinii firmy, która w tejże technologii buduje domy.

Pozdrawiam

Napisano

Czy mogliby Państwo podać jakie wymiary ma pokój na dole, chodzi mi o długość i szerokość.

Witam

Proszę o podanie adresu mailowego na który będziemy mogli przesłać szczegółowo zwymiarowane rysunki dla domu Amelia.

Pozdrawiam

• 1 year later...
Gość Piotr P.
Napisano

Witam, jestem wstępnie zainteresowany projektem. Czy mógłbym otrzymać na e-maila szczegółowe wymiary pomieszczeń wraz z niewliczoną powierzchnią pod skosami dachu? Z góry dziękuję. Mój e-mail: piotrp.poczta@interia.pl

Napisano

Witam, jestem wstępnie zainteresowany projektem. Czy mógłbym otrzymać na e-maila szczegółowe wymiary pomieszczeń wraz z niewliczoną powierzchnią pod skosami dachu? Z góry dziękuję. Mój e-mail: piotrp.poczta@interia.pl

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 6 months later...
Gość Martyna
Napisano

Witam,

Jestem zainteresowana projektem. Czy mogliby Państwo podać wymiary okna rogowego w kuchni i dużego w salonie, a także wymiar salonu.Mój e-mail martyna.gonsior@onet.eu. Pozdrawiam

Napisano

Witam, Jestem zainteresowana projektem. Czy mogliby Państwo podać wymiary okna rogowego w kuchni i dużego w salonie, a także wymiar salonu.Mój e-mail martyna.gonsior@onet.eu. Pozdrawiam

Witam

Na podany adres mailowy wysłaliśmy szczegółowe rysunki, z których będzie Pani mogła odczytać wszystkie interesujące Panią  wymiary.

Pozdrawiam