Redaktor Posted July 25, 2014 Report Posted July 25, 2014 Projekt domu Beta II Szczegółowy opis projektu domu Beta II znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/betaII Quote
Guest Anna Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 Witam, Jaka jest wysokość ścianki kolankowej w projekcie Beta II i czy posiadają Państwo podobne projekty, które zawierają oprócz salonu dwa dodatkowe pokoje na parterze? Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Witam, Jaka jest wysokość ścianki kolankowej w projekcie Beta II i czy posiadają Państwo podobne projekty, które zawierają oprócz salonu dwa dodatkowe pokoje na parterze? Dziękuję i pozdrawiam Witam Ścianka kolankowa w projekcie Beta II wysoka jest na 100cm. Projekty, które mają dwa pokoje na parterze: Alfa II, Alfa I, Beta III, Halimede. Pozdrawiam Quote
Guest Paulina Posted October 20, 2014 Report Posted October 20, 2014 Projekt chcielibyśmy troszkę przerobić pod względem umiejscowienia łazienek... z kim można się kontaktować ws zmian w projekcie? Quote
Dobre Domy Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 Projekt chcielibyśmy troszkę przerobić pod względem umiejscowienia łazienek... z kim można się kontaktować ws zmian w projekcie? Witam Proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl bądź pod numerem telefonu 71 352 04 44 - są to namiary bezpośrednio do naszych architektów. Pzodrawiam Quote
Guest Paulina Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Projekt chcielibyśmy troszkę przerobić pod względem umiejscowienia łazienek... z kim można się kontaktować ws zmian w projekcie? Quote
Dobre Domy Posted October 23, 2014 Report Posted October 23, 2014 Projekt chcielibyśmy troszkę przerobić pod względem umiejscowienia łazienek... z kim można się kontaktować ws zmian w projekcie? Witam W sprawie zmian w projekcie proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote
Guest Anna Rek-Łukasiak Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 W projekcie Beta II na rysunku "przekroje" wysokość ścianki kolankowej od strony tarasu wynosi 86cm, w poprzednim poście piszą Państwo o 100cm. Jaka jest jej faktyczna wysokość? Wg jakiej normy mierzona jest powierzchnia pokoi na poddaszu- jeśli z uwzględnieniem skosów, to jaka jest powierzchnia pokoi do 1,9m? Gdzie mogę zapoznać się z rysunkami szczegółowymi projektu? Quote
Dobre Domy Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 W projekcie Beta II na rysunku "przekroje" wysokość ścianki kolankowej od strony tarasu wynosi 86cm, w poprzednim poście piszą Państwo o 100cm. Jaka jest jej faktyczna wysokość? Wg jakiej normy mierzona jest powierzchnia pokoi na poddaszu- jeśli z uwzględnieniem skosów, to jaka jest powierzchnia pokoi do 1,9m? Gdzie mogę zapoznać się z rysunkami szczegółowymi projektu? Witam Skosy na poddaszu w domu Beta II schodzą praktycznie do samego stropu. Jednak w pewnej odległości zostały postawione ścianki z płyt g-k ograniczające przestrzeń pomieszczeń na poddaszu. W niektórych miejscach są one wysokości 86cm, w niektórych 100cm. Proszę o podanie adresu mailowego, to prześlę Pani szczegółowe rzuty i przekroje budynku. Co do powierzchni użytkowej pomieszczeń na poddaszu - liczona jest od wysokości pomieszczenia 1,9m. Pozdrawiam Quote
Guest Beata Posted April 24, 2015 Report Posted April 24, 2015 Dzień Dobry!Na początku chciałabym pogratulować świetnych projektów,są po prostu świetne!!!Mam pytanie:czy jest możliwość otrzymania od Państwa bezpłatnych rysunków szczegółowych projektu Beta II-bardzo podoba mi się ten projekt i planuję go zrealizować systemem gospodarczym.Mój adres e-mail:beatricew23091982@gmail.com.Pozdrawiam i życzę dalszych pomysłowych projektów. Quote
Dobre Domy Posted April 24, 2015 Report Posted April 24, 2015 Dzień Dobry!Na początku chciałabym pogratulować świetnych projektów,są po prostu świetne!!!Mam pytanie:czy jest możliwość otrzymania od Państwa bezpłatnych rysunków szczegółowych projektu Beta II-bardzo podoba mi się ten projekt i planuję go zrealizować systemem gospodarczym.Mój adres e-mail:beatricew23091982@gmail.com.Pozdrawiam i życzę dalszych pomysłowych projektów. Witam Dziękujemy bardzo za miłe słowo Materiały dla projektu Beta II prześlę w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 Witam jestem zainteresowany realizacja BETA II czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji ( trelux@tlen.pl) pozdrawiam Patryk Trela Quote
Dobre Domy Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 Witam jestem zainteresowany realizacja BETA II czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji ( trelux@tlen.pl) pozdrawiam Patryk Trela Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Ewa Schütte Posted July 19, 2015 Report Posted July 19, 2015 Dzien dobry! Serdecznie prosze o przeslanie szczegolowej dokumentacji projektu Bela II. W koncu chyba znalezlismy projekt dla malzenstwa z babcia :-)) Dziekuje i pozdrawiam Ewa Schütte (zolnier@gmx.de) Quote
Dobre Domy Posted July 20, 2015 Report Posted July 20, 2015 Dzien dobry! Serdecznie prosze o przeslanie szczegolowej dokumentacji projektu Bela II. W koncu chyba znalezlismy projekt dla malzenstwa z babcia :-)) Dziekuje i pozdrawiam Ewa Schütte (zolnier@gmx.de) Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest paweł Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 witam świetne projekty ale Beta II jest dla mnie idealnym domem tego szukałem czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji mój e-mail novy2106@hotmail.com z góry dziekuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 witam świetne projekty ale Beta II jest dla mnie idealnym domem tego szukałem czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji mój e-mail novy2106@hotmail.com z góry dziekuje i pozdrawiam Witam! Prześlę na podany adres rysunki szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Magda Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Witam Bardzo Nam przypadł do gustu projekt domku Beta II, czy moglibyśmy poprosić o dodatkowe szczegółowe rysunki?? Pozdrawiam ciepło, Magda mregulinska@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Witam Bardzo Nam przypadł do gustu projekt domku Beta II, czy moglibyśmy poprosić o dodatkowe szczegółowe rysunki?? Pozdrawiam ciepło, Magda mregulinska@poczta.onet.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku Beta II na adres wroblewski05@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 Witam. Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku Beta II na adres wroblewski05@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest lukasz Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Witam, bardzo spodobał mi sie ten projekt, bardzo prosze o przesłanie dodatkowych szczegółowych rysunków?? Pozdrawiam Łukasz. javaman89@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted October 26, 2015 Report Posted October 26, 2015 Witam, bardzo spodobał mi sie ten projekt, bardzo prosze o przesłanie dodatkowych szczegółowych rysunków?? Pozdrawiam Łukasz. javaman89@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Marek Posted November 14, 2015 Report Posted November 14, 2015 Witam Bardzo Nam spodobał się projekt domku Beta II, chcielibysmy prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku Beta II na adres: marcus7@wp.pl . Pozdrawiamy Quote
Dobre Domy Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Witam Bardzo Nam spodobał się projekt domku Beta II, chcielibysmy prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku Beta II na adres: marcus7@wp.pl . Pozdrawiamy Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts