Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,

Jaka jest wysokość ścianki kolankowej w projekcie Beta II i czy posiadają Państwo podobne projekty, które zawierają oprócz salonu dwa dodatkowe pokoje na parterze? Dziękuję i pozdrawiam

Posted

Witam, Jaka jest wysokość ścianki kolankowej w projekcie Beta II i czy posiadają Państwo podobne projekty, które zawierają oprócz salonu dwa dodatkowe pokoje na parterze? Dziękuję i pozdrawiam

Witam

Ścianka kolankowa w projekcie Beta II wysoka jest na 100cm. 

Projekty, które mają dwa pokoje na parterze: Alfa II, Alfa I, Beta III, Halimede.

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Paulina
Posted

Projekt chcielibyśmy troszkę przerobić pod względem umiejscowienia łazienek... z kim można się kontaktować ws zmian w projekcie?

Posted

Projekt chcielibyśmy troszkę przerobić pod względem umiejscowienia łazienek... z kim można się kontaktować ws zmian w projekcie?

Witam

Proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl bądź pod numerem telefonu 71 352 04 44 - są to namiary bezpośrednio do naszych architektów.

Pzodrawiam

Guest Paulina
Posted

Posted

Witam

W sprawie zmian w projekcie proszę o kontakt na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 3 months later...
Guest Anna Rek-Łukasiak
Posted

W projekcie Beta II na rysunku "przekroje" wysokość ścianki kolankowej od strony tarasu wynosi 86cm, w poprzednim poście piszą Państwo o 100cm. Jaka jest jej faktyczna wysokość? Wg jakiej normy mierzona jest powierzchnia pokoi na poddaszu- jeśli z uwzględnieniem skosów, to jaka jest powierzchnia pokoi do 1,9m? Gdzie mogę zapoznać się z rysunkami szczegółowymi projektu?

Posted

W projekcie Beta II na rysunku "przekroje" wysokość ścianki kolankowej od strony tarasu wynosi 86cm, w poprzednim poście piszą Państwo o 100cm. Jaka jest jej faktyczna wysokość? Wg jakiej normy mierzona jest powierzchnia pokoi na poddaszu- jeśli z uwzględnieniem skosów, to jaka jest powierzchnia pokoi do 1,9m? Gdzie mogę zapoznać się z rysunkami szczegółowymi projektu?

Witam

Skosy na poddaszu w domu Beta II schodzą praktycznie do samego stropu. Jednak w pewnej odległości zostały postawione ścianki z płyt g-k ograniczające przestrzeń pomieszczeń na poddaszu. W niektórych miejscach są one wysokości 86cm, w niektórych 100cm. Proszę o podanie adresu mailowego, to prześlę Pani szczegółowe rzuty i przekroje budynku. 

Co do powierzchni użytkowej pomieszczeń na poddaszu - liczona jest od wysokości pomieszczenia 1,9m.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Guest Beata
Posted

Dzień Dobry!Na początku chciałabym pogratulować świetnych projektów,są po prostu świetne!!!Mam pytanie:czy jest możliwość otrzymania od Państwa bezpłatnych rysunków szczegółowych projektu Beta II-bardzo podoba mi się ten projekt i planuję go zrealizować systemem gospodarczym.Mój adres e-mail:beatricew23091982@gmail.com.Pozdrawiam i życzę dalszych pomysłowych projektów.

Posted

Dzień Dobry!Na początku chciałabym pogratulować świetnych projektów,są po prostu świetne!!!Mam pytanie:czy jest możliwość otrzymania od Państwa bezpłatnych rysunków szczegółowych projektu Beta II-bardzo podoba mi się ten projekt i planuję go zrealizować systemem gospodarczym.Mój adres e-mail:beatricew23091982@gmail.com.Pozdrawiam i życzę dalszych pomysłowych projektów.

Witam

Dziękujemy bardzo za miłe słowo :)

Materiały dla projektu Beta II prześlę w dniu dzisiejszym na podany adres mailowy.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Gość
Posted

Witam jestem zainteresowany realizacja BETA II czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji ( trelux@tlen.pl) pozdrawiam Patryk Trela

Posted

Witam jestem zainteresowany realizacja BETA II czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji ( trelux@tlen.pl) pozdrawiam Patryk Trela

Witam

Materiały prześlę w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Ewa Schütte
Posted

Dzien dobry! Serdecznie prosze o przeslanie szczegolowej dokumentacji projektu Bela II. W koncu chyba znalezlismy projekt dla malzenstwa z babcia :-)) Dziekuje i pozdrawiam Ewa Schütte (zolnier@gmx.de)

Posted

Dzien dobry! Serdecznie prosze o przeslanie szczegolowej dokumentacji projektu Bela II. W koncu chyba znalezlismy projekt dla malzenstwa z babcia :-)) Dziekuje i pozdrawiam Ewa Schütte (zolnier@gmx.de)

Witam

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest paweł
Posted

witam świetne projekty ale Beta II jest dla mnie idealnym domem tego szukałem czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji mój e-mail novy2106@hotmail.com z góry dziekuje i pozdrawiam

Posted

witam świetne projekty ale Beta II jest dla mnie idealnym domem tego szukałem czy mogę prosić o przesłanie szczegółowej dokumentacji mój e-mail novy2106@hotmail.com z góry dziekuje i pozdrawiam

Witam! Prześlę na podany adres rysunki szczegółowe. Pozdrawiam!

• 3 weeks later...
Posted

Witam

Bardzo Nam przypadł do gustu projekt domku Beta II, czy moglibyśmy poprosić o dodatkowe szczegółowe rysunki??

Pozdrawiam ciepło, Magda

mregulinska@poczta.onet.pl

Posted

Witam Bardzo Nam przypadł do gustu projekt domku Beta II, czy moglibyśmy poprosić o dodatkowe szczegółowe rysunki?? Pozdrawiam ciepło, Magda mregulinska@poczta.onet.pl

Witam

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Marcin
Posted

Witam.

Proszę o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku Beta II na adres wroblewski05@wp.pl

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Witam, bardzo spodobał mi sie ten projekt, bardzo prosze o przesłanie dodatkowych szczegółowych rysunków?? Pozdrawiam Łukasz. javaman89@o2.pl

• 3 weeks later...
Posted

Witam Bardzo Nam spodobał się projekt domku Beta II, chcielibysmy prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku Beta II na adres: marcus7@wp.pl . Pozdrawiamy

Posted

Witam Bardzo Nam spodobał się projekt domku Beta II, chcielibysmy prosić o przesłanie szczegółowych rzutów i przekrojów budynku Beta II na adres: marcus7@wp.pl . Pozdrawiamy

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam