Redaktor Napisano 20 Luty 2014 Zgłoszenie Napisano 20 Luty 2014 Projekt domu Patrycjusz Szczegółowy opis projektu domu Patrycjusz znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/patrycjusz Link do projektu: Projekt Patrycjusz Cytuj
Gość Andrzej Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2014 Mam pytanie ile kosztuje budawa tego domu podklucz Cytuj
Dobre Domy Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2014 Mam pytanie ile kosztuje budawa tego domu podklucz Witam Patrycjusz jest naszym nowym projektem - wkrótce zlecimy wykonanie dla niego kosztorysu. Jak tylko będzie opracowany pojawi się na naszej stronie internetowej pod adresem https://www.dobredomy.pl/projekt/patrycjusz w tabeli "kosztorysy". Pozdrawiam Cytuj
Gość Karolina Napisano 2 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 2 Sierpień 2014 witam, czy jest możliwość ogrzewania tego domu węglem? jeśli tak, gdzie mogłaby być usytuowana kotłownia? Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 5 Sierpień 2014 witam, czy jest możliwość ogrzewania tego domu węglem? jeśli tak, gdzie mogłaby być usytuowana kotłownia? Witam. Projekt przewiduje ogrzewanie gazowe. Zmiana na kocioł węglowy jest możliwa na etapie adaptacji projektu. Wielkość kotłowni na paliwo stałe jest jednak większa niż pomieszczenia przystosowanego do kotła gazowego. Wynika to z konieczności zapewnienia odległości 1m od przodu kotła do ściany, a po bokach odległości umożliwiających obsługę i konserwację oraz konieczności zastosowania zbiornika buforowego. Należy również zapewnić możliwość gromadzenia opału oraz możliwość jego dostarczania do kotłowni z zewnątrz. W projekcie Patrycjusz można zlokalizować kotłownię w miejscu pokoju (10,3 m2) z dostępem z zewnątrz przez garaż lub wykonać drzwi zewnętrzne w miejsce okna na elewacji bocznej. Pozdrawiam Cytuj
Gość Dom Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 10 Sierpień 2014 Witam, czy jest możliwość wybudowania tego projektu w konstrukcji drewnianej? Cytuj
Dobre Domy Napisano 11 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 11 Sierpień 2014 Witam, czy jest możliwość wybudowania tego projektu w konstrukcji drewnianej? Witam, Istnieje możliwość zmiany technologii budowy domu na drewnianą. Zmian w projekcie najlepiej dokonać na etapie adaptacji, po dokonaniu wyboru konkretnego rozwiązania. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 12 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 12 Sierpień 2014 Witam, czy jest możliwość wybudowania tego projektu w konstrukcji drewnianej? Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Sierpień 2014 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpień 2014 Witam, czy jest możliwość wybudowania tego projektu w konstrukcji drewnianej? Witam, Istnieje mozliwość zmiany technologii budowy domu na drewanianą. W takim wypadku przygotowaniem projektu zazwyczaj zajmują się firmy, które będą póżniej realizować projekt według swojej technologii. Pozdrawiam Cytuj
Gość Gość Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Październik 2014 Witam ! Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki dla domu PATRYCJUSZ i zestawienie kosztów materiałów ?! Z góry dziękuje ! dawid.dopierala01@gmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 23 Październik 2014 Witam ! Czy mógłbym prosić o szczegółowe rysunki dla domu PATRYCJUSZ i zestawienie kosztów materiałów ?! Z góry dziękuje ! dawid.dopierala01@gmail.com Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym pod wskazany adres mailowy. Pozdrawiam Cytuj
Gość egoon Napisano 24 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 24 Październik 2014 Witam ! Ja też proszę o szczegółowe rysunki dla domu PATRYCJUSZ i zestawienie kosztów materiałów. Przyznam, że mam teraz dylemat bo już prawie wybraliśmy projekt M142 -Pomysłowy - ciekawi mnie koszt dachu - proszę o przesłanie rysunków oraz zestawiń na adres: egoon@vp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2014 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2014 Witam ! Ja też proszę o szczegółowe rysunki dla domu PATRYCJUSZ i zestawienie kosztów materiałów. Przyznam, że mam teraz dylemat bo już prawie wybraliśmy projekt M142 -Pomysłowy - ciekawi mnie koszt dachu - proszę o przesłanie rysunków oraz zestawiń na adres: egoon@vp.pl Witam Materiały wyślę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość junior Napisano 1 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 1 Listopad 2014 witam , czy mogę dostać koszt budowy tego domu i ile metrów ma dach Cytuj
Dobre Domy Napisano 3 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 3 Listopad 2014 witam , czy mogę dostać koszt budowy tego domu i ile metrów ma dach Witam Proszę o podanie adresu mailowego bądź kontakt na adres info@dobredomy.pl - wówczas prześlemy ogólne zestawienia kosztorysowe, oraz zestawienia powierzchni poszczególnych przegród budynku. Pozdrawiam Cytuj
Gość justyna Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2014 witam czy mogę dostać koszt budowy tego domu i ile metrów ma dach justyna.birus@onet.pl, z góry dziekuje pozdraiwam Cytuj
Dobre Domy Napisano 13 Listopad 2014 Zgłoszenie Napisano 13 Listopad 2014 witam czy mogę dostać koszt budowy tego domu i ile metrów ma dach justyna.birus@onet.pl, z góry dziekuje pozdraiwam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość pawel Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 21 Grudzień 2014 Witam jestem zainteresowany projektem patrycjusz interesuje mnie ogolne zestawienie kosztorysowe oraz zestawienie poszczególnych powierzchni przegród budynku.Dom bardzo ładny idealny dla mojej rodziny:-) Pawel1923uzdowski@wp.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 22 Grudzień 2014 Witam jestem zainteresowany projektem patrycjusz interesuje mnie ogolne zestawienie kosztorysowe oraz zestawienie poszczególnych powierzchni przegród budynku.Dom bardzo ładny idealny dla mojej rodziny:-) Pawel1923uzdowski@wp.pl Witam, wszystkie bezpłatne materiały otrzyma Pan na podany adres e-mail. Kosztorysy na stan surowy oraz wykończony są dodatkowo odpłatne i można je zamówić na każdym etapie. Więcej informacji może Pan uzyskać w zakładce "Projekty - Dodatki do projektów". Cytuj
Gość Adam Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2014 Witam również jesteśmy zainteresowani tym projektem i prosiłbym o przesłanie wszystkich możliwych danych na mail: adamhalasa@yahoo.pl Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Napisano 29 Grudzień 2014 Witam również jesteśmy zainteresowani tym projektem i prosiłbym o przesłanie wszystkich możliwych danych na mail: adamhalasa@yahoo.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość iza Napisano 2 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 2 Styczeń 2015 Witam, czy mogłabym otać na meila wszystkie bezplatne informacje na temat tego domu na meila???marcinooo14@interia.pl. Pozdrawiam Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 5 Styczeń 2015 Witam, czy mogłabym otać na meila wszystkie bezplatne informacje na temat tego domu na meila???marcinooo14@interia.pl. Pozdrawiam Witam, Materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Gość Kasia Napisano 9 Styczeń 2015 Zgłoszenie Napisano 9 Styczeń 2015 Czy ktoś może buduje dom wg tego projektu w województwie lubuskim? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi